-עזרה לרוחות-

-עזרה לרוחות-

אחת הסיבות לזה שרוחות נשארות כאן ולא ממשיכות לעולם הבא היא בגלל שיש להן בעיה. לפעמים הן לא יודעות שהן מתות בגלל חווית המוות הקשה או שהן כועסות ורוצות לנקום או שיש להן עניינים לא פתורים וכל מיני בעיות כאלה. השאלה שלי היא אם יש דבר כזה "עזרה לרוחות", כלומר לעזור להן לפתור את הבעיה וע"י כך לעזור להן להמשיך הלאה - לעבור לעולם הבא. למשל אם רוח לא יודעת שהיא מתה אז לגרום לה להבין שהיא כן, ואם לרוח יש עניינים לא פתורים אז לעזור לה לסיים אותם כדי שהיא תוכל להמשיך וכו'.

Bred pita

New member
Haseret haba masbir tov et hainyan:

Halink laseret "hachaim sheleahar hachaim": http://hidabroot.org/media/movies/life.asx

בדרך כלל שחרור של רוחות ממקום

או אפילו מאדם מסוים עוזר לכל הצדדים. כאשר מזהים שיש רוח באמצעות אור אנו מעלים את התדר שלה עד שהיא קלה מספיק כדי לנוע אל מעבר לפיזי. בעיות או רגשות קשים הם כבדים מבחינת תדר כלומר זה משהו שמושך אותן למטה ואור ששולחים להן באופן הדרגתי הופך אותן לקלות יותר עד שהשחרור נעשה יותר טבעי. רוב הרוחות שמחות לעלות אם יש מישהו שמדריך אותן. כדי לעזור להן להגיע אל המעברים שבין העולם שכאן לעולם ששם, אני בדרך כלל מזמנת מלאכים שילוו אותם כי הם נוכחות מרגיעה ומכוונת או לעיתים מי שמלווה הוא המטפל בדרך כלל בצירוף אנרגיות של עוד אנשים.

../images/Emo41.gif שחרור ע"י תפילה

כאשר קוראים שמע ישראל את כל התפילה - משחררים את כל הרוחות שנתקבעו בעולם הזה . רק לפני התפילה יש להתכוונן לכך ולהודיע שהכוונה היא לשחרר את הרוחות התקועות בעולם הזה .אפשר להתכוונן לכללי או לפרטי. שלהבת

rama69

New member
אני לא הייתי קוראת

להם רוחות, אלה הם נשמות טועות שיש לנו הזכות לסייע להם להגיע למקום מואר וטוב עבורם, נשמות אלה טוב לאחר אכילה לברך על המזון, או בורא פרי העץ, בורא פרי האדמה וכו'. טוב גם להדליק נרות לעילוי נשמתם וכך אנו מסייעים להם, ולגבי שמע ישראל,, ישנו דיסק מצויין שבו שרים את שמע ישראל, תוך כדי התכווננות ומדיטציה, מומלץ ביותר. בברכת אור אתי דמרי

Tal_Ya_Tal

New member
בוגי באסטינג../images/Emo121.gifטכניקה לשליחה של

בוגי'ס= רוחות שנקשרות לבני אדם ומעיבות עליהם ועל התנהגותם-אל האור. את ה'גירוש' מבצעים שני אנשים. האחד 'לוקח' את הבוגי אליו והשני שולח אותו אל האור. אני משתמשת בטכניקה הזאת, שלמדתי במנכן. ביחד עם עוד מישהי אנחנו עובדות יחדיו על מנת לשלוח את הבוגי'ס לאור. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
לכן../images/Emo45.gifשלהבת המילה 'גירוש' הופיעה

בגרשיים. רק מפני שהיא תרגום לא רשמי של המילה BUSTING (שיכול להיות משמיד, הרסני, אך גם פעלתני או הומה) א-כ-ן אינני אוהבת את המושג 'גירוש'. אך מעבר ל'נשמות' שזקוקות לליווי אל האור ישנם גם שדים ושדונים שאינם רוצים ללכת אל האור וזקוקים לתמרון(גירוש). L&L TALYA

למעלה