עזרה לקוספליי :X

naitrom

New member
עזרה לקוספליי :X

אני רוצה להכין קוספליי של קורוגאנה מטסובסה לאחד הכנסים שיהיו http://i200.photobucket.com/albums/aa242/myia393/XXX%20Holic%20and%20Tsubasa/kurogane.jpg הבעיה היא שזאת הולכת להיות פעם ראשונה שלי ואין לי ממש מושג איפה להתחיל :X אז אני צריך עזרה באיפה לקנות הכל, כמה לקנות, ועצות לאיך להכין. תודה לעוזרים ^^"

CibiHeart92

New member
בהצלחה עם זה ומקווה לראות אותך 3:

בקוספליי הזה יותר מתרכזים באביזרים מאשר בתפירה לכן זה כן עלול להיות קצת מסובך הדבר שדרושה לו תפירה זה המכנסיים (למרות שאפשר להשתמש בשחורות רגילות כל עוד הן יושבות כמו שצריך והבד לא יותר מדי נראה שונה משאר הבדים בתחפושת...) הנעליים (כמו שרואים את הפסים האדומים האלה אבל אני לא בטוחה אילו נעליים קורו טאן לובש...) והגלימה (גלימה רגלימה עם שכמיה מופשלת שמחברים אליה את החוט האדום הזה, דברים כאלה אפשר להשיג בסידקיות פשוט קח את התמונה ותסתובב בנחלת בנימין עד שתמצא משהו מתאים..) ובגלימה תתעלל קצת אחר כך, תקרע אותה קצת... כמה שאתה מרשה לעצמך XD עוד דברים שיש לתפור זה התג הזה על הרגל שלו ושני הדברים שיש לו על הזרועות.. למרות שמה שיש לו על הזרועות עלול להיות גם קשיח... אני לא בטוחה. ואז יש לך להכין שריון לחזה, חגורה אדומה עם האבזמים האלה, שריון מוזר לכתף וקסדת פנים.. אותה אתה יכול איכשהו לחבר לפיאה אם תלבש אחת, ואם לא... אין לי רעיון כרגע, ואני גם לא מומחית לאביזרים, אז לצערי זה הכי הרבה שאוכל לעזור X: אם תצטרך הוראות להכנת הגלימה אני אוכל לתת לך אותן, אבל 3: בהצלחה ^^;

למעלה