עזרה לפסח

עזרה לפסח

התנדבתי להכין קינוח לפסח (גם כדי להראות לכולם שעוגה טבעונית יכולה להיות טעימה בדיוק כמו עוגה עם שמנת וביצים, וגם כי גם אני רוצה קינוח)
אני רוצה להכין עוגה מעולה, אולי אפילו עם שכבות (כמובן ללא קמח) חשבתי על שכבה ראשונה של שוקולד עם פצפוצי אורז (זה בכלל מתאים? הפצפוצים נשארים טריים?) למישהו יש רעיון להמשך?

אשמח לעזרה.

כמו כן הכנתי משהו ויצא מעולה!!!! ואני אכין גם לפסח.

גרטן
לקחתי תפוח אדמה, ארטישוק ירושלימי, בטטה וכרובית. חתכתי לחתיכות והרתחתי עד שיצאו רכים אבל לא מתפוררים.
שמתי בתבנית. בינתיים טיגנתי בצל ושום, כשהשחימו הוספתי פחית של קרם קוקוס, מוסקט, בזיליקום טרי,מעט צילי ובהרת. טחנתי חופן גדול של קשיו עד שהפך לחמאה והוספתי לתבשיל.
שפכתי על הירקות והכנסתי לתנור למכת חום. הוצאתי כשהשחים מלמעלה ויצא מעולה מעולה מעולה.

RSPA

New member
למתכון הזה מצרפים אריזת שי של סטטינים

טארט תפוחים/ אגסים/ אגוזים/ בננות ושוקולד

מכינים תחתית פריכה ודקה מבוססת קמח שקדים

מעליה את בוחרת מה את מעדיפה- אפשר קרם שקדים ומעליו פרוסות אגסים/ תפוחים ומעליהם כן או לא זילופי סוכר קרמליים

אפשר לרצף בתותים עליהם פודינג אינסטנט על שמנת פרווה ומעל שוב תותים ומוברשים בריבת פרי להברקה

אפשר לחתוך עוגת אבטיח שזה שוס צבעוני מרהיב וטעים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1618&MessageId=166971748

אפשר מוס תות או כל פרי אחר. כמובן שאפשר טראפלס ששומרים במקפיא עד הרגע האחרון- מגולגלים באבקת קקאו, בקוקוס, בשקדים שבורים...עם זסט תפוז או בלי, עם נגיעת ברנדי או בלי...

אגסים ביין , אגסים טבולים בשוקולד...

בלינצ'ס

על בסיס קמח תפוחי אדמה וקמח מצה והמדביקים בננה ורסק תפוחים , טיגון מהיר ביותר רק עד שמקבל צורה ונע על המחבת בניעור קל.
במילויים שונים ומשונים- פרות, מחית פרי, גלידה, קרם אגוזים, עם רוטב שוקולד/ תות

le ad

New member
אם אתם אוכלים קטניות בפסח

אז אפשר את המתכון הזה של פצפוצי אורז עם שוקולד ב 2 שכבות.
אני טבענתי את המתכון עם מחמאה ושוקולד צ'יפס לבן וחום. כל מי שטעם את זה אמר שזה מעדן וביקש מתכון

למעלה