עזרה למתחיל...

hadar315

New member
עזרה למתחיל...

אני רוצה לקנות דירה שאני גר בה שנים אחדות. הדירה והמחיר מתאימים לי. הדירה לכשעצמה ישנה למדי, ואני רוצה לשפץ אותה. כמה שאלות לי לפני הכול, ואשמח אם תעזרו לי: א) אני מכיר את הדירה היטב (עד כמה שאפשר לומר): האם בכל זאת כדאי להביא חברה שתבדוק אינסטלציה, ביוב, חשמל, סדקים, קירות וכדומה? אם יימצאו פגמים, עד כמה זה יעזור לי להוריד את המוכרים במו"מ? ב) האם עדיף להביא כמה בעלי מקצוע או חברה אחת? ומה המחיר הסביר לשלם על בדיקה שכזאת? (אשמח לקבל המלצות עם טלפון). ג) איך בכלל מתחילים עם שיפוצים? האם אדריכל עדיף על מעצב פנים או הפוך? איך אדע לבטוח באדריכל שיעשה עבודה נאמנה? מה הדרישות שצריכות להיות לי מאדריכל/מעצב פנים? ד) איך בוחרים קבלן שיפוצים כאשר אין לי אף מכר שהוא קבלן או שיפוצניק? זהו זה להתחלה...

meirsol

New member
עזרה

1. להביא חברה שתבדוק או בעל מקצוע זה תמיד יגמר באותה תשובה יש להחליף יש לתקן וכדומה. 2. אים אתה מכיר את הדירה אתה לא צריך יועצים אתה יודע טוב מאד מה תקין ומה לא. 3. עם אתה רוצה לשפץ ברצינות אתה צריך להעלות על הכתב מה הרצונות שלך ומהו התקציב שלך ותשאיר בחשבון שלך 10% מינימום ללא צפוי. 4. אדרכל או מעצב פנים עולים כסף תלוי בצרכים שלך. 5. אחרי זה או שתיכך הצעות מחיר מכמה שיפוצניקים או בעלי מקצוע שונים ואתה תיהיה הקבלן . אם תרצה מעצבת פני תותחית ולא יקרה שלך הודעה ואמליץ לך

למעלה