עזרה לגבי xda 2

AYELET1

New member
לא קוקי ../images/Emo3.gif

עפ"י הכתוב באתר סקייפה , זה רק דרך WI FI

זה מה שרע בskype רק WiFI ../images/Emo46.gif

לא מבין למה הם לא עושים שיוכלו גם דרך GPRS...!

AYELET1

New member
כנראה בגלל מהירות תעבורה ורוחב פס

לא מתוך החלטה שרירותית (כנראה.. לא שיתפו אותי בהחלטותיהם...)

raananta

New member
חברה כתוב WIFI אבל....

אבל עובד גם על BT, מנסיון.... הייתי חייב לנסות וזה פשוט עבד.

raananta

New member
לא לא אוזניה!

התקנתי SKYPE על ה-2210 שלי. וכאשר אני מתחבר דרך ממשק ה-BT לסנכרון אני מקבל תקשורת אינטרנט אוטמטית. ה-SKYPE מתחבר וניתן לנהל שיחות מהרמקול והמיקרופון של ה-PPC עם תוכנה שרצה על ה-PPC. על מחשב ה-PC ה-SKYPE כלל לא רץ.

2cookie

New member
יכול להיות שכשהסקייפי רואה שאין

מספיק מהירות היא לא פועלת. מדובר בGPRS ולא בסינכרון....

raananta

New member
ב-GPRS ייתכן ותהיה בעיה

אבל ראיתי את תגובתו של TAZOK בנוגע לכעסו
על כך שסקייפי עובד רק דרך WIFI, אז רציתי שגם הוא וגם כולם ידעו שאין בעיה לעבוד עם SKYPE גם דרך BT.

ואני שואל מה הגיון של skype BT בבית

בבית יש לי כבר מיקרופון וזה במחשב הנחמד ב skype בPDA הוא שאפשר מחוץ לבית לעשות שיחות בחינם... יש מבין?

כמה דברים לפני ההשמצות...

המכשיר הוא לא בשבילי אלא בשביל בעלה של אחותי דבר ראשון!
דבר שני GPRS עולה כסף ואי אפשר להשתמש למשל בskype בעזרתו בעוד WiFi בדרך כלל בחינם, יותר מהיר ויש אפשרויות אחרות כמו רשתות מקומיות! אם את לא יודעת על מה את מדברת בבקשה אל תתקפי סתם... דבר שני ביקשתי לשאול חוות דעת על המכשיר וכמה הוא עולה למשל אצל הנדי ולא ממש עניתם לי אלא התחלם ויכוח פנימי האם אני ראוי או לא למכשיר או זלזול בידע שלי לגבי מה זה XDA [שדרך אגב תעריכי אנשים קצת יותר אם יש לי mio558 זה אומר שהידע שלי הוא קצת מעבר לבסיסי ואני מאמין שיש דברים שאני גם יודע יותר טוב ממך] ולמה אני צריך WiFi אם יש לי GPRS...

AYELET1

New member
אני בטוחה ש...

יש הרבה מאד דבים שאתה יודע טוב ממני... בפרט אם יש לך 558

העניין הוא שיש לי קצת ניסיון...

בלי קשר למכשיר עצמו ולכן אין לך מה לזלזל... לכל שאלה יש סיבה.. עכשיו השאלה העיקרית היא האם יש לקנות אותו בכלל בארץ??

raananta

New member
חס וחלילה זלזול, איש יקר.

העניין הוא שעשה רושם שאין לך כוונה להשתמש בהוט ספוטס כי זה יקר. אנחנו לא מזלזלים! אם כי אכן נכנסנו לוויכוח פנימי בינינו אבל זה מותר לעניות דעתי. לגבי כדאיות קנייה, אשמח אם תוכל לפרט מה הדרישות של הקונה וכך נוכל לסייע יותר. לי נראה יותר הגיוני לקנות מכשיר PDA תומך BT וסלולר BT ובזה לסגור את העניין, כה כשאתה בבילוי בערב אז אין צורך לקחת את כל ה-XDA שהוא גדול וגם יקר בכדי להניח אותו על השולחן באיזה מועדון.

העניין של הסלולרי נכון אבל...

בסופו של דבר זה יוצא יקר כי לבן אדם יש כבר פלאפון... אנחנו עדיין בהתלבטות מה לקנות בעיקרון התחלנו מPDA רגיל אבל אז אמרנו שיש את הXDA ויש אינטרנט בקלות רבה מאוד דרך הGPRS מבלי להשקיע בטלפון בנפרד שאין לו [ויש לו פלאפון אחר שהוא לא רוצה לזרוק] ולכן הGPRS בXDA ישמש בעיקר לאינטרנט אימייל וכל שימושי האינטרנט למינהם בעוד הפלאפון שברשותו שהוא קטן מאוד ימשיך לשמש אותו כפלאפון...

raananta

New member
אם המכשיר הנוכחי שלו

הוא ברשת אורנג' או סלקום (GSM) אז אין בעיה להעביר את כרטיס ה-SIM על פי הצורך. אם הוא ברשת פלאפון, אז באמת יש בעיתיות מסויימת. ואולי שווה לעבור רשת, כי אני לא רואה בזמן הקרוב BT ברשת פלאפון וזה מאכזב. בכל מקרה שווה לבדוק מחירים בחו"ל, בד"כ כלל הרבה יותר זול. מה שחשוב להקפיד זה שמערכת ההפעלה במכשיר תהיה באנגלית, אחרת לא תוכל להתקין לה תמיכה עברית בארץ.

למעלה