עזרה לגבי xda 2

עזרה לגבי xda 2

רציתי לברר כמה פרטים לגבי המכשיר. אחד זה האם יש למכשיר WiFi או שצריך להוסיף כרטיס חיצוני? דבר שני מה אתם חושבים על המכשיר, האם יש לו בעיות ידועות? דבר שלישי כמה הוא עולה בארץ ואיפה הכי זול לקנות אותו? אם יש לכם עוד משהו להציע לגבי המכשיר אני פתוח להצעות...

raananta

New member
wifi ב-XDA

אני חושב שיש טעם לכך מכמה סיבות. 1. לחיבור לרשת ביתית אל חוטית, על מנת לקבל תקשורת אינטרנט ללא תשלום למפעיל הסלולר. 2. נקודות WIFI חינמיות בארץ ובעיקר בחו"ל. (אם כי כמה כבר יש) אז זה אומנם לא חובה אבל יכול להיות נחמד ולחסוך בעלויות.

raananta

New member
דרך אגב, שחכתי

ל-XDA2 אכן יש גם WIFI וגם BT. חיפוש קצרצר בגוגל העלה זאת

AYELET1

New member
אבל במכשיר כזה הדבר הכי זמין

זו גלישה ב-GPRS מכיוון שאין הרבה הוט ספוטס יחסית (פתוחין וחינמיים), והמכשיר שבידך פשוט נולד לגלישה סלולארית , לא מבינה את ההגיון ב-WI FI (אולי רק בחו"ל)

raananta

New member
זמין.... כן, משתלם.... לא.

את צודקת לגבי כמות ההוט ספוטס אבל היום בבתים הופף ה-WIFI לנפוץ מאוד. אפילו אני לפני כמה שבועות הקמתי מיני רשת בבית ושקלתי בצורה מאוד רצינית רשת אלחוטית. אם ל-2210 שלי היה WIFI מובנה אז הייתי בוחר ברשת אלחוטית. קצת קשה לי לקבל את הרעיון של לשלם למפעיל סלולארי כאשר אני מתחבר מהבית ויש לי רשת אלחוטית. בנוסף לכך למי שמסתובב בעולם זה וודאי יתרון חשוב ה-WIFI הזה. אני בכלל חושב שיבוא יום וה-WIFI ייפרוץ הרבה גבולות, אני לא אתפלא אם בעוד כמה גלגולים של התקן הזה יגיעו ליכולות מאוד גבוהות ובעצם הסלולרים שלנו יהיו מחוברים לרשת WIFI במקום סלולרית, ואז התשלום יהיה קבוע לספק השרות וכל השיחות והתקשורת יבוצעו דרך הרשת.... חזון אחרית הימים של הסלולרים.. מי יודע.

AYELET1

New member
אבל רענן, שים לב מי שאל את השאלה!

אותו אחד שכתב שהוא בקושי מגיע להוט ספוטס
. הוא לא ממש נשמע כמי שמסתובב בעולם! כאשר אתה מתחבר בבית אין כמעט צורך בגלישה מה-PDA דרך רשת/BT/סלולארי... הרבה יותר נוח ברוב הפעמים מה-PC (האמן לי. מנסיון מסך 17-19 אינטש לוקח בגדול - תרתי משמע - מסך של PDA

raananta

New member
חשבתי שהלכת לישון ../images/Emo29.gif

הההההההההההממממממממ כן, הוא כנראה לא יגיע הרבה להוט ספוטס. אין ספק שמסך נורמלי (בעצם גם מסך 12" במחשב נייד) לוקח בצעדי ענק את המסך של ה-PDA אבל עדיין נחמד שיש תקשורת בין כל הרכיבים. חוץ מזה זה נחמד לשבת בסלון ולהשתמש ב-PDA כשלט למערכת המדיה שבמחשב. אפשר גם דרך BT בעצם! לדבר ב-SKYPE כאשר אתה מסתובב בין המטבח למחשב. וכו וכו וכו. מה שאני בא לומר בעצם זה שיש סיבה ל-WIFI בסמארטפון, אולי לא שימושית ספציפית למשתמש המוזכר לעיל אבל בהחלט סיבה. הרי PDA נועד בכדי להעניק לנו חופש ו-WIFI זו גם אחת הדרכים לכך.

AYELET1

New member
השתגעת, כל כך מוקדם? ../images/Emo8.gif

גם ככה סבורים בביתי, בהתחשב במידת הזמן בה אני נמצאת עם הפאלם/פוקט , שהתחרפנתי אם אתחיל לדבר לפוקט (SKYPE) יגיעו למסקנה המעציבה שירדתי טוטאלית וסופית מהפסים

raananta

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אצלי כבר בטוחים שאני מחורפן. ואני מאמין שזה כבר עונה לשאלתך ".....השתגעת?.."

AYELET1

New member
ואגב בקשר לחיסכון בגלישה בבית

יכול לרכוש חבילת GPRS (המחירים של אורנג'. אין לי מושג לגבי סלקום) בעד 25 ש"ח (5 מגה) או 50 ש"ח (100 מגה) של ם 25 ש"ח נוספים ויש לך המוןןןן נפח הורדה מעטים ם האנשים להערכתי שיש להם תעבורת מידע גדולה מזה אז יש לך WI FI. לא תשקיע עוד 25 ש"ח לחבילת 5 מגה, למקומות שאין בהם WI FI (גלישה "סתם" ב-GPRS , מגיעה מהר מאד לסכום של 20-25 ש"ח ללא חבילה) עכשיו נותרנו עם הפרש של 25 ש"ח בין חבילת 100 מגה לזו של 5 מגה. אם יש לך 100, אתה יכול לגלוש בכיף בביתך (גם אם יש BT דרך אגב... כוונתי לגלישה ללא שימוש ב-GPRS) והאמת , שלמרות דברי בהודעה הקודמת, זה בדיוק מה שאני עושה
(מיילים , קצת אינטרנט, לפעמים מסנג'ר) עכשיו השיקול הכלכלי: XDA II הוא מכשיר יקר. כדאי לקנות מכשיר כזה (אם היה לו WI FI
) , מכשיר שנהגה ונולד והצדקת קיומו היא כניסה לרשת באופן סלולארי, רק בכדי לחסוך מעט מעלות ה-GPRS??? ואגב (|לא שייך...) יצא לי אתמול לדבר ב-XDA (הראשון). צורה מוזרה למדי לשים את ה-PDA על האוזן ולדבר לתוכו (ולצורך העניין טריאו 600 אינו נחשב - הוא נראה כטלפון, בעוד ה-XDA נראה כ-PDA...)
"דבר לקירות" משתנה קצת ל"דבר ל-PDA"...

raananta

New member
אם היה מחיר כולל לגלישה חופשית

אז ללא כל ספק היתרון של WIFI ב-XDA היה נעלם כמעט כליל. אבל לשלם no chance, אני ישראלי ואני רוצה חינם כל עוד אני יכול. (חוץ מזה שזה עניין של צרכנות, ותלוי מאוד בכמות השימוש ב-WIFI) קשה לי להיות עזר כנגדך, אני כרגע ברשת לפלפון, מה שאומר GPRS נאדה, אין, גורנישט!!!! אז קשה לי לדמיין את המשוואה ביחס של מחיר לכמות מידע. איך זה עובד?!? נניח שאני גולש באינטרנטה, ונכנס לאתר שיש בו מלא תמונות, כדי שהאתר ייפתח ב-P\XDA התמונות צריכות לרדת למכשיר, נכון?!? זה מה נקרא תעבורה, נכון?! ועל זה אני משלם, נכון?! אז לעניות דעתי זה יוצא די יקר, נכון!? אנא סמני בעיגול את התשובה הנכונה
לגבי סוגיית ה"לדבר ל-PDA" ניסית פעם לדבר לנוקיה אנגייג'.
זה בכלל משעשע. עכשיו לשאלות, איך איכות השמע של ה-XDA?

AYELET1

New member
איכות השמע מצויינת

הבעיה היא, שכל כניסה לרשת מצריכה סופט ריסט לאחר הכניסה הקודמת, וזה מחרפן בטרוף. יש לי חבילה של מאה מגה GPRS , אניגולשת , ואני לא מגרדת את המאה...(אבל עוברת את ה-5...)

2cookie

New member
אז תשכנעי יותר אנשים לעבור לסקייפי

זה יהיה מאד שימושי..

2cookie

New member
תסכימי איתי שסקייפי מאד שימושית

בQTEK, במיוחד כשיש לך חבילה שאת לא מנצלת עד הסוף, אז אם ליותר אנשים יהיה סקייפי תוכלי לנצל את החבילה ולחסוך די הרבה בשיחות

למעלה