עזרה לאישה כבת 70

horvitzm

New member
עזרה לאישה כבת 70

שלום , דודתי בת כ- 70 מקבלת הבטחת הכנסה מביטוח לאומי בזה היא מתקיימת . גרה בחיפה . בתאריך 18.2.09 במוצאי שבת הדליקה נ והלכה לישון בעקבות זאת כל הבית שלה נשרף . הבית שלה בגודל 34 מטר. מכבי האש היו אצלה וכיבו לה האש . ועכשיו היא ישנה כל פעם במקום אחר . קיבלנו הצעת מחיר על תיקון הבית המחירים שאמרו לנו 34000-40000 שזה כולל : טיח +צבע +חשמל ארונות מטבח וכו . שאין לה בכלל תקציב לסכום כזה . אם מישהו מכיר אנשים שמוכנים לתרום מזמנם בעבודה לתיקונים האלה או לתרומה כספית שנוכל להזנין קבלן שיעשה את העבדות האלה לאישה זאת לא נותר כלון היא יצאה מהבית עם פיגמה ויחפה אז בבקשה תעזרו לה . המייל malyed@walla,co,il 04-8732203 – ברטה

תפני לעיתונאות

האם ניסתם לפנות הרווחה בעיר שלה , אצלי השכנים הבית נשרף העיריה ממנה את השיפוץ של הבית תפנו לעובד הסוציאלי תפתחו תיק ותבקשו עזרה עבורה נדמה לי שאחד השדרים נדמה לי שזה דדי ההרי מוביל מבצע שהם משפצים בהתנדבות תמורת הפרסום תוכניות כמו 5 עם רפי רשף או 6 עם בן עמי בערוץ 2 , ישמחו לעזור לכם למצוא ממן לשיפוץ בטוחה שם יעזרו לכם למצוא מישהוא שיעזור לה

הנה קישור לתוכניות רשת ב

הייתי מנסה לקשור קשר עם ירון דקל ( הכל דיבורים) ו/ או קרן נוייבך (סדר יום) ברשת ב' . תנסי את הטלפונים האלה: רשת ב' פקס בשידור: 03-6944758 טלפון: 03-6944320 03-6944369 פקס: 03-6944709 ... להלן המיילים של התכניות הנ"ל: כתובת המייל של "הכל דיבורים": [email protected]. כתובת המייל של של "סדר יום": [email protected]

למעלה