עזרה! |טל|

Human Nature

New member
עזרה! |טל|

כחלק מפרויקט שאני עושה באנגלית על בודי-פירסינג, אני הכנתי שאלון. אודה לכם אם תקדישו מזמנכם ותענו עליו- אני זקוק לכם
ואנא, כתבו תשובות כנות. 1. האם יש לך פירסינג? (כולל חורים באזניים) 2. אם כן- כמה פירסינגים יש לך? 3. איפה הפירסינגים שלך (באיזה מקום בגוף?)? 4. האם הוריך הסכימו לכך, או שכפית זאת עליהם? 5. למה עשית פירסינג? 6. אם אין לך פירסינג- היית רוצה אחד? אם כן- כמה ואיפה? 7. אם אין לך- מדוע לא עשית עד עכשיו? למה אתה רוצה פירסינג? תודה רבה על שיתוף הפעולה! אבי. נ.ב: לא שרשרתי לעוף, כי רציתי שתשימו לב

שעטנז

New member
כמובן...

1. האם יש לך פירסינג? (כולל חורים באזניים) לא 6. אם אין לך פירסינג- היית רוצה אחד? אם כן- כמה ואיפה? לא

1.לא

2.אפס 3.בשום מקום. 4.די כפיתי זאת עליהם, אבל לא הייתה להם ברירה אלא להסכים... 5.מממ...לא עשיתי...כי לא בא לי? 6.לא! למה לחורר לעצמי את הגוף??? 7.לא עשיתי עד עכשיו כי לא רציתי עד עכשיו. אבל אשמח לעשות קעקוע. שמח לשתף פעולה.

לענות באנגלית או בעברית?

נענה בעברית 1. כן 2. היו 4 נשארו שלוש ויהיו 4 שוב בקרוב 3. 3 באוזניים ובפופיק (שחוגג היום חודשיים!) והיה נזם 4. כפיתי? אממ באוזניים לא היה אכפת להם (מן הסתם), כשעשיתי את הנזם איפשהו בגיל 13 לא ממש שאלתי אותם (למרות שכמה חודשים קודם עידכנתי שאני אעשה נזם, ההורים רק חייכו ואמרו טוב טוב. נההה לכם) ולפירסינג בפופיק הם די היו נגד בהתחלה אבל אני בת 18, מה אכפת לי? 5. למה? נתעלם מהאוזניים כי זה משעמם. את הנזם עשיתי כי נורא אהבתי נזם ונורא רציתי ואת הפירסינג בפופיק עשיתי... האמת שסתם כי אני נורא אוהבת את העגילים ורציתי פירסינג וזה נראה לי נורא חביב. זהו

למעלה