עזרה טכנית

עזרה טכנית ../images/Emo92.gif

ומי שיעזור לפתור את הבעיה יקבל נשיקה וירטואלית וחיבוק. אני משחקת במייפל לאחרונה במחשב די חדש, חזק יחסית, מהיר, עם וינדוז XP. (הוא לא מלא בתמונות משפחתיות והמון מסמכים וחומר כמו החשב הנוסף שלנו שהוא בן 6 בערך.....) עד לפני שבועיים הערך, יכולתי ללכת להרוג כל בוס שאני רוצה, לא היו לי לאגים (בצאנלים אי זוגיים), היה תענוג. סוף סוף הבנתי אייך זה להיות בזאקום בלי לאג. אפילו ראיתם שהרגתי כמעט לבד.... לפני כשבועיים בערך קרה משהו. לא השתנה כלום במחשב אבל עכשיו אני מתנתקת מהמשחק תמיד באותה נקודה בזאקום. אני לא מסוגלת לעבור את הגוף השני. תמיד ! אחרי אמצע הגוף שני קו החיים של זאקום מתחיל להבהב, הוא נעלם לי פתאום ומופיע שוב. ואחרי כמה פעמים כאלה נעלם לי המשחק. אין לי לאג כשזה קורה !!! אני לא מבינה מה קורה. ה קו HP מתחיל להיות מוזר, להעלם ולהופיע שוב ואז - בום - נעלם מייפל. החיבור לאינטרנט נשאר יציב כשהיה. האינטואיציה שלי אומרת שמדובר במשהו שקשור לשינויי רזולוציה !! המחשב התחיל "לשחק" ברזולוציה. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הרזולוציה האופטימלית כדי לשחק במייפל ?! וגם האם יש רעיונות אייך אני מונעת מהמחשב לשחק ברזולוציה? מישהו מבין קצת במחשבים ויכול להדריך אותי? אני ממש חייבת לפתור את הבעיה הזו כי אני לא מסוגלת לקחת כובע זאקום ככה..... אני אהיה ממש מאושרת אם מישהו יעזור לי לפתור את העיניין !

Hasselblad

New member
אני לא רוצה להגיד סתם תשובות

ומבטיחה למצוא זמן מחר או בסופ"ש לנסות לבדוק את העניין. תגידי זה קורה לך גם במסך קטן?

עוד לא בדקתי את זה.

החברים מהגילדה הציעו לי לנסות עם מסך קטן. אנסה קודם זאקום רגיל ככה ואראה מה קורה. זה התחיל לא מזמן - הכל היה מעולה עד נקודה מסויימת שבה אין לי מושג מה נהרס לי

yonVata

New member
הבעיה היא...

שזה יכול להיות תלוי גם בכלכך הרבה דברים שלא קשורים אליך בכלל :/

deisy

New member
אצלי למשל

ל CS אני יכולה להכנס רק במסך קטן.. ופעם לא.. וזאקום, גם אני וגם סיו מתנתקות בגוף השלישי, ופעם לא... ולא שיניתי שום דבר במחשב מ"פעם" לעכשיו.. וואלה זה באסה!

בלי קשר

כל מחשב שאפשר לומר עליו היום שהוא טוב עדיף שיהיה לו WINDOWS 7...... אני לא מזמן קניתי מחשב חדש וממש אין בעיה עם מייפל בו ....... סתם עצה.....

yonVata

New member
בעיקרון...

XP זאת המערכת הפעלה הכי יציבה לבוסים במייפל סטורי... שלא לדבר עלזה שהיא גם הכי פחות זוללת משאבי מחשב...

בגלל זה אין וינדוס 122625567AS5

היה אפשר ליצור מערכת הפעלה אפילו יותר מתוחכמת ויותר טובה ויותר הכל אבל היא פשוט לא תעלה על אף מחשב.... מחשבים חדשים שיכולים לעמוד ב- WINDOW 7 צריכים שיהיה להם אותו.... חוץ מזה שמקסימום עושים תיקון קטןשהמחשב יפעיל את מייפל סטורי דרך וינדוס XP וזה באמת במקסימום שאפשר לעשות אחרי כל מיני טריקים אחרים...

yonVata

New member
הייתי אומר משהו...

אבל ממש לא בא לי לקבל טלפון זועף...
אז פשוט אסכם אתזה בזה: שיהיה לך חג שמח ושנה טובה!

חבר מהמשחק נתן לי פיתרון. וזה עבד !!!

היתה לו אותה בעיה. כשנכנסים לזאקום נכנסים עם האיכות תמונה הגבוהה ביותר. אחרי שהורגים את הזרועות מורידים את איכות התמונה (נמצא ב SYSTEM OPTIONS ) דרגה אחת. אחרי גוף ראשון מורידים בעוד דרגה וכך הלאה. כל גוף מורידים בעוד דרגה. עשיתי ככה כדי לנסות על זאקום רגיל והפלא ופלא לא התנתק לי המשחק.

למעלה