עזרה (חייל...)

aviGODFATHER

New member
../images/Emo6.gif זה ממש לא ככה...

יש לי שוטרים במשפחה וכל פעם ההורים שלי מנצלים כרטיסים והנחות דרכם (ההורים שלי עצמם הם לא שוטרים) ומעולם לא ביקשו מהם תעודה מזהה

The Cat Woman

New member
אוי מסכן שלי, אתה בהר דוב?!

באיזה חיל אתה משרת...? זה הולך אצלכם לפי סבבים? אם כן- למה שלא תסגור קצת יותר ותחליף סבב עם מישהו שלא איכפת לו באיזה סופ"ש להיות בבית? או שתדבר כבר מעכשיו עם המפקדים ותסביר שאתה ממש ממש רוצה לקבל אפילו אפטר כדי לסוע... גם אני חיילת ואני כבר מעכשיו הודעתי למפקד שלי שאני לוקחת יום חופש ב3.8 (כדי להתייצב שם מהבוקר... חיחי, לתפוס מקום אסטרטגי) אם תשאל אותי- באמת כדאי לתפוס איזה מישהו שיש לו פלאפון ויכול לקנות לך כרטיס מוזל. דרך אגב- דרך קרנות שוטרים זה 310 ש"ח והם שולחים לך את הכרטיס הביתה. גם שווה- במקום לסוע לקסטל...

Ben U

New member
נראה לי אפשר רק לחכות...

למה אין הנחות לחיילים?? ת'אמת לא נראה לי שאני אקנה עכשיו כרטיסים למשהו בעוד 3 חודשים שבאמת אין לי דרך לדעת אם אני בבית או לא, ולדבר עם המפקד לא יעזור, למרות שאני מ"כ ואז המ"פ אחראי אבל הוא מורעל, ואין סיכוי (אני גם בגולני, זה סתם יהיה להם מוזר שאני הולך להופעה כזאת ולא של איזה קובי פרץ או מושיק עפיה או משהו כזה...), וגם זה הר דב, ואתה לא תלוי בעצמך מתי אתה יוצא (יש רק ימים מסוימים שאפשר לצאת מהמוצבים שם)... בקיצור אני מקווה שאני אהיה בבית, ונראה... אולי יצא לי למצוא איזה מישהו שימכור כרטיס יותר קרוב להופעה... ואם לא אז עוד 10 חודשים משתחררים, ואז הכל נהיה הרבה יותר פשוט. חוץ מזה הם קיימים כבר 20 שנה... אני מאמין שיצא לי להיות בהופעה שלהם מתישהו..

The Cat Woman

New member
בעע גולני. איזה בלאי רציני...

אתה יכול לנסות לסמוך על ספסרים, תמיד יש ספסרים במקומות כאלה (ובכל מקום למעשה). גם אני עוד 10 חודשים משתחררת דרך אגב... נמאס כבררר! למרות שאתה מן הסתם יותר זמן ממני בצבא.

Ben U

New member
רגע... אפשר או לא??

דבר ראשון גולני לא בלאי, הרבה ערסים אבל הם מצחיקים... חוץ מזה,איך אני עכשיו בתור לקוח פלאפון מקבל כרטיס מוזל? פשוט הולך לקסטל??

super girl 15

New member
מיצייייי!!

יאווו זאת את שמנהלת את פורום ג'וני דפפפפ....
ואייי איזה כייף לראות אתך גם פהה.. חחחחחחחחחחחח

מיצי007

New member
עובדי בנקים

כל הבנקים הגדולים, פועלים, לאומי, דיסקונט והם מקבלים את ההנחה בהצגת כרטיס עובד

למעלה