עזרה (חייל...)

Ben U

New member
עזרה (חייל...)

שלום, יש לי כמה שאלות בקשר להופעה בקיץ... דבר ראשון- מישהו יודע אם יש הנחה לחיילים? 350 ש"ח זה המון בשבילי, והבנתי שדרך פלאפון כבר אי אפשר לקנות... חוץ מזה, עד מתי ימכרו כרטיסים לפני ההופעה? עד שבוע לפני ההופעה אין לי שום דרך לדעת אם אני אהיה בבית או לא (חייל קרבי), ויכול להיות שאני אקנה כרטיסים במחירים גבוהים ואז אתקע בהר דב, בלי יכולות אפילו למכור את הכרטיסים במחיר נורמלי... אז לקנות עכשיו כרטיס זה פשוט סיכון גבוה מדי, ואני מפחד שקרוב יותר להופעה כבר לא יהיו כרטיסים ואם יהיו אז הם יהיו מאוד יקרים...

alpha80

New member
בדיוק....... ענית על כל השאלות ../images/Emo13.gif

כרטיסים להופעה יהיו, סביר להניח, עד סמוך למועד ההופעה. אלא אם יימכרו כל 60 אלף הכרטיסים שמוקצבים, מה שכרגע לא ממש נראה. ע"פ הפירסומים הרשמיים, נמכרו כ-12 אלף +. דרך פלאפון כבר אי אפשר לקנות במחיר שהיה במבצע (260 ש). המחיר הנמוך ביותר כרגע הוא דרך מועדון דפשמוד בישראל, וההזמנה מתבצעת לאחר הרשמה קצרה ובלתי מחייבת למועדון. בקשר למחירים - אף אחד לא יכול להתחייב כרגע מה יהיו המחירים בעוד חודש-חודשיים-שלושה. בקסטל הכרטיסים עומדים כרגע על 380, וטוענים שהם במגמת עלייה. ואם יש לך קשרים בקופת חולים כללית למשל, אז העובדים שם עדיין יכולים לקנות ב -330. למיטב ידיעתי כרגע אין מחירים לחיילים (מה שמאוד לא בסדר לדעתי... כי לשוטרים יש). למכור תמיד יהיה ניתן, גם בערב המופע - השאלה היא - שוב - באיזה מחיר. מי יודע - אולי אפילו תוכל למכור אותם יותר יקר אם לא יישארו כרטיסים... אבל עוד יאשימו אותי שאני מעודד ספסרות
קיצר.... תוודא מראש עם המפקד שלך בנוגע לחופשה בתאריך הזה (אל תשאל אותי איך כי 20 שנה לא הייתי בצבא
)

The Cat Woman

New member
קבלו עידכון שווה!!!../images/Emo206.gif

פלאפון חידשה את מלאי הכרטיסים! למי שיש קוד- זה הזמן לנצל... אני מאמינה שזה גם בזכות הקללות וההצקות הבלתי פוסקות שלי במשך השבועיים האחרונים. באמת הטרדתי אותם קשות... חחח כמו שהבטחתי.

The Cat Woman

New member
הבהרה קטנה

המבצע ממשיך להיות בתוקף לאנשים שכבר יש להם קוד! למי שאין קוד- גם לא יהיה... המבצע הזה הוא בעקבות תלונות מרובות שהגיעו לפלאפון, רובן שלי...

The Cat Woman

New member
קבלו ביטול...../images/Emo206.gif

המבצע בתוקף לכל לקוחות פלאפון בלי צורך בקוד. רק להתקשר לקסטל- 03-6045000 התקשרתי לברר.

אפשר לדעת כמה עולה כרטיס דרך

פלאפון? ואפשר להזמין יותר מאחד? (סליחה,אני פשוט רק עכשיו קלטתי שהם באמת באים)

פימפי

New member
כנסי בבקשה

קודם כל תודה שידעת אותנו. ראיתי את ההודעה רק עכשיו והם עובדים רק עד 7 ככה שאני אתקשר מחר ואזמין כרטיס רק כמה שאלות לפני... מתי פלאפון הודיעו על חידוש מלאי הכרטיסים? רק שלא ייגמר שוב :{ המחיר השתנה או שעדיין עומד על 260 ש"ח? כשאדבר אתם מחר איזה פרטים יבקשו ממני? פשוט אני לא מנוי פלאפון אז אני רוצה להכין מה שצריך מראש אגב באתר הבית של פלאפון אותה הודעה מעצבנת שנגמר מלאי הכרטיסים המוזל, מקווה שלא צריכיםאת הקוד כמו שאמרת

bendreaming

New member
התקשרתי עכשיו להזמין - וכן צריך קוד

מאיפה קיבלת את המידע המוטעה הזה?

bendreaming

New member
כן גם אני התקשרתי לשם היום ../images/Emo46.gif

אני לא מבין למה אנשים מפרסמים שטויות כאלה בלי לוודא.
וגם טוב באמת שהיא לא נזכרה להודיע כאן שבוע אחרי שכבר הודעתי שאפשר לממש עדיין את הקוד למי שיש (ועוד היא בטוחה שזה בזכות זה שהיא הציקה לאיזה מוקדנית מסכנה... גוועלד). וזה עדיין לא עוזר למי שאין קוד.

Lady in red2

New member
אני מניחה שזה בגלל שהיא קיבלה הודעה

לפלאפון. אני קיבלתי הודעה כזאת, שהם מחדשים את מלאי הכרטיסים המוזלים, וגם אני בהתחלה חשבתי ששוב נותנים קודים.

bendreaming

New member
מה זה קשור? איך זה אומר ש*לא* צריך

קוד יותר? בדיוק ההפך אם כבר...

The Cat Woman

New member
הסבר...

פרסמתי את מה שהם אמרו לי- שלא צריך קוד כבר, אבל היה בלבול גדול שם במוקד בגלל שההנחיה רק יצאה אז המוקדנים בעצמם לא הבינו כלום ונתנו לי מידע מוטעה. לאחר מכן- פרסמתי הודעה שמבהירה בדיוק מה המצב עם הכרטיסים. אין לי שום סיבה להטעות אף אחד. המצב היה שהיו לאנשים קודים אבל כבר לא היו כרטיסים ולכן אנשים נתקעו עם קוד בלי כרטיסים עד שחודש המלאי לפני מספר ימים. ודרך אגב- זה שהצקתי שם למנהלים ולמוקדנים/מוקדניות, זה מאוד עזר... אין לי זמן לפרט, אני יוצאת... שבת שלום!

The Cat Woman

New member
דרך קרנות שוטרים- 310. הכי זול.

גם יותר קל היום למצוא שוטר מאשר עובד בקופ"ח כללית
זה נהיה מקצוע "זנות".

alpha80

New member
בקשר לשוטרים - תבדקו כי

לדעתי ידרשו לראות תעודת שוטר בכניסה למופע. ככה זה בד"כ עם שוטרים.

למעלה