עזרה וסליחה

תתבעי

למזונות והוא אמור לשלם לך שכירות לדירה לפי החוק עד שהילדה תגדל לגיל 18 אז ככה עד אז תדאגי לעצמך תחסכי לעת צרה ואני מאמינה שכבר תכירי מישהו אבל אם את תחיי איתו הוא יכול לבטל לך את התשלום של השכירות אם אני זוכרת נכון בדקי זאתץ בהצלחה

אייבורי

New member
לא מדוייק

דמי מדור משולמים לילדה באם מדובר בילדה אחת מדובר ב30% מסך ההוצאות. ואין קשר למגורים עם כזה או אחר.

aviavram

New member
איכות חיי הילד נמדדת כמה מוזר

בכמה כסף יש להורים כדי להשקיע בו ילד שלהוריו אין כסף איכות חייו תהייה פחותה לעומת ילד שלהורה המשמורן יש ממון ולא יעזור כלום גם אם תשקיע נשמתה זה בטח יוסיף אבל לא יביא לאותה רמה מה לעשות חוג כדורגל עולה כסף והרבה ולפי מה שקראתי מהכתוב ---המתנה נתנה --- בעל פה אמנם אבל נתנה זה שלא רשמו כי הילד מהמר או כל תירוץ אחר אננו משנה כקליפת השום , גם לא מבחינה משפטית אולם חובת ההוכחה עליה ולדבריה נעשה בנוכחות עדים וגם מוקלט אין צורך ביותר מזה אתה לא נותן מתנה כדי להגיד אופס תחזיר לי -לא התכוונתי לא התכוותה אל תתן מתנות אכן תפיסה הזויה מתבססת על הכתוב אין לי מושג מה קרה במציאות ולא שמעתי צד שני לכן על סמך הכתוב ובהנחה שלא שקרה .....

זה כל כך לא נכון מה שאתה כותב

גם ילד עני (ואני הכרתי כמה כאלה בחיים שלי) יכולים להגיע לדברים גדולים. יכול להיות שהדרך שלהם תהיה ארוכה יותר (עם דגש על יכול להיות) אבל אין סיבה שהם לא יגיעו. שום כסף לא קונה אהבה של הורה וחוגים בטח הם לא תחליף לאהבה. ילד יכול לגדול יופי בלי חוגים ולהיות בניון. כל מה שצריך זה כדור ופארק.

aviavram

New member
בהחלט רק הסיכוי שואף ל...

ובניון ? למה בגלל הכסף?לא תודה

אייבורי

New member
אני חושב שאנו חלוקים בדעותנו

אינני אומר כי כסף אינו קונה איכות חיים אני רק אומר שאיכות חיים איננה שווה רק סכום כסף. איכות חיים נמדדת בהמון פרמטרים נוספים, כגון אהבה ויחס בריאות נפשית ראיתי אנשים שאין הפרוטה מצויה בידם בשפע ועדיין ילדהם חיו באיכות חיים נפלאה. ראיתי גם אנשים שחושבים ששפיכת כסף על ילדים היא תחליף ליחס. בעניין המתנה אני מבטיח לברר עם היועצת המשפטית שלי ואתן לך חוות דעת מוסמכת של ברת סמכא.

aviavram

New member
אבל גם אני לא טענתי ש- שאיכות חיים

שאיכות חיים נקנית רק בסכום כסף. אבל הוא בטח לא מזיק ותמיד בנוסף לשאר ולא במקום היכן המחלוקת בידיוק? לעניין זה אבל תברר עם היועצים והיועצות תמיד מבורך

שרשירית

New member
לקרוא לך שפוי יהיה לא שפוי מצידי

אבל בכל זאת אני אסתכן.... מזל שיש מישהו שפוי במקום הזה שרואה את הדברים כמו שהם

שרשירית

New member
חרא פיצות יש ברומא ../images/Emo5.gif

דווקא מנסיונך מוזר לי לשמוע שאתה קורא לה פריירית. נגיסה מהירושה של הבעל לא נשמע לך מוכר? האם היית מוכן שאקסתך תנגוס ברכוש של הוריך שלא מגיע לה? מההודעה שלך אני מבינה שבמקרה שלך הרמת ידיים או שפשוט כמו בד"כ אני לא מבינה למה התכוונת

aviavram

New member
צריך לדעת איפו

לא וזה לא המצב ניתן רק לא נרשם יחי ההבדל הקטן

להקיא

יקירתי , הלוואי שהיית צודקת אז הייתי בכיףף נותנת לך שקית הקאה !!! בסהכ" מדובר על דירה ששווה 100.000 דולר , שרבע ממנה אני משלמת עד היום .( כמה נשאר ? ) אם הייתי רוצה לנגוס בירושה ותאוות בצע כפי שתיארת, הייתי דואגת להחתים את חמי על מסמך שיהווה תוקף משפטי ולא חושבת כיצד "לזכות" בשלל , בעלי תפרן והלוואי שהיה לו כסף ( עובד כשכיר עם משכורת רעב ) ככה לא הייתי צריכה לדאוג לגבי גובה מזונות / אפשרות שלא ישלם מזונות . רק בתי בראש מעייני וכ"תפרנית נאבקת" הייתי מצפה שתביני את החשש לגדל ילד תוך כדי מאבק . מפונקת - הלוואי שהייתי , אם היית יודעת חצי ממה שעברתי היית קוראת לי פריארית . אבל תמיד קל לשפוט , והייתי באמת צריכה לצפות לתגובות גם כמו שלך .

חבל שאת מרגישה צורך להתנצל

את בסדר גמור, זה לא מילה גסה לרצות לגדל את הילד בכבוד ולהקליט, לצלם לשכפל או.. את חיה את חייך ולכן אף אחד לא יכול לשפוט אותך אולם כמו שכתבו לך החברים כאן- שמעלים סיפור לפורום צריך לצפות לסוגים שונים של תגובות ולא להיבהל. רציתי להוסיף שיש ייעוץ משפטי בחינם אצל עורכי דין וגם ייעוץ מוויצו ונעמת. אם את צריכה עזרה את יכולה לכתוב לי ואסביר לך. זה לא קל כלכלית ונפשית לגדל ילד לבד ולעבור תהליך כזה, אך זו לא צריכה להיות הסיבה שתשאיר אותך בזוגיות שאת סובלת... מצד שני אם יש סיכוי לשקם זה תמיד עדיף.. בנוסף- לגבי הפורום הספציפי הזה, יש פה חברויות וקליקות שזה נפלא בעניי אבל זה קצת הורס מעצם היות הפורום אובייקטיבי, החברה מכירים ונוטים להגיב יותר לניקים מסויימים.. אני אוהבת לקרוא ולצוטט כאן למרות זאת.

בשירשור של 70 ומשהו תגובות, הצלחת לדחוף את

השטות הזו של הקליקות. כל הכבוד. איך הצלחת לקשר את זה? אלוהים יודע. היא קיבלה תשובות רציניות מכמה וכמה משתתפים. אז שני גולשים לא ממש מאמינים לה, וואו, הנה, בואו נדחוף את המילה קליק

שרשירית

New member
מיצוששששש, אני מזה מתאפקת

תגידי, נשארה לך שקית הקאה אחת בשבילי? פשוט הרגע הרגשתי שדחפו לי אצבע

Bubble Girl 27

New member
את מההה דוחה הבוקר!

או קיי מקיאה אבל שמישהו אחר ידחוף לך ת'אצבע?! (לגרון כן!) זה מלא חיידקים, את לא יודעת איפה האצבע שלו היתה קודם!!! שרשר במיידי אליי למשרד לשיחה על הגיינה!

חייבת להגיב

יש משהו במה שבוקר חדש אומרת , ואני מקוה שאת יודעת לקבל גם ביקורת בונה , לא מדובר על תגובות של אנשים שלא מאמינים לי , מדובר על הצורה שתגובות נכתבו - ואני מפנה אותך מיצה לתקנון הפורום , כמנהלת הפורום, מצויין במפורש כי צריך לנהוג בכבוד כלפי החברים בפורום ולא להתבטא בצורה חסרת כבוד . משום מה עולה הרושם כי מס' מסויים של אנשים מרשים לעצמם להתבטא לא כראוי , את מתעלמת ונוצר מין שרשור תת רמה שלא נפסק למרות שיש מקום להפסיקו . ואם נאמר משהו נגדם - את יוצאת למגננה ומגיבה איפה שלא צריך , שימי לב לתגובות - לא רק אני חושבת כך .וחבל - יש פה באמת אחלה אנשים ,חכמים ורגישים והקבוצה הספיציפית שציינתי מקלקלת הכל ואפשר באמצעותך לשנות זאת . אז קחי זאת לתשומת ליבך . נכון גם אני לעיתים הגבתי בצורה לא ראויה ואף התנצלתי על כך - אך זה לא נגמר והרשתי לעצמי להביג באותה צורה

חברים יקרים

חבל שאתם מרגישים צורך עז להתגונן נוכח המילה "קליקות".. זה לר רע בעניי רק שמשהו שאתם מכירים כותב הודעה גם היא היא הזויה אתם מגיבים בהתלהבות ואם זה משהו אחר יש פחות היענות והתגובטות בהתאם. זה מאוד טבעי בעני לאור העובדה שמכירים ונפגשים- רק למה אם אתם חברים ככ טובים כדאי לכם להמשיך להתכתב דרך הפורום והניקים- לא עדיף טלפון או מסנגר או משהו יותר אישי ליחסים קרובים? בעניי זה קצת מאבד מהקטע של הפורום הפתוח והמזמין ויוצר קבוצה סגורה מעט- לזה התכוונתי בקליקות.. אין צורך להתגונן- באבלית ומיצה וכל השאר. נראה שאתם נהנים וזו מטרה חשובה לא פחות. עצם ההכרות שלכם גורמת לחזק תגובות של משהו שאתם כבר מכירים- זה טבעי.

יפה לך

זיהית שיש כאן חברויות
רק למה תגובות שלא עולות בקנה אחד עם מה שמצופה למשל, מעלות אצלך קונוטציה של קליקות? אגב, אם תקראי מקצת מכל התגובות תראי שגם בין חברים טובים יש חוסר הסכמה. איך תקראי לזה?

זה אתה????????????../images/Emo46.gif

אתה לא מתבייש????????? באיזה זכות אתה עושה לי אאוטינג ומספר שאני חברה של felka?????? השלב הבא זה בטח להגיד שאת מיצה אני מכירה שנים
פיכס

למעלה