עזרה וסליחה

ניסיתי לעזור כאן

בנושא השידוכים שניסו לעשות
לא ידעתי שאת חברה של felka
ושמיצה אמיתית

Bubble Girl 27

New member
והזוכה בהודעה הכי לא קשורה לכלום היאאאאא

בוקר חדש 5
מההההה הקשר? אני חושבת שממש הרבה אנשים ענו לה וענו לעיניין כל אחד איך שהוא רואה את הדבר נכון. אז למה לדחוף שטויות שלא קשורות? כי לא קיבלת יחס להודעות שמנסות לעורר פרובוקציה?! יאללה חלאס דפדפ/י הלאה כי הפעם לא הצליח לך...

Bubble Girl 27

New member
בחור כלבבי!!

אני חובבת שריפות come on baby light my fire פותחת עבורך קליקה...הקליקה של באבל

אייבורי

New member
יש טובות הנאה לחברי קליקה?

<ישר עושה דיון תנאים> דווקא אצלי התנגן, אש אש מדורה תחתונים וחזיה.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo6.gif טו-אוב אתה...

תראה טובות הנאה זה בעייתי... תן דוגמא אני אבדוק לך עם הבכירים. יש תנאי קבלה אגב, צריך למצוא אבקת חשמל ולהביא אותה למשרדי הקליקה תוך שעה!

אייבורי

New member
דרישות צנועות יש לך

אבל במקרה הכינותי מראש 3 קילו אבקת חשמל תוצרת הארץ ולא יבוא סיני זול.

Bubble Girl 27

New member
טווווו-אוב פששש

אז תשמע אני חושבת שאתה תהיה היו"ר! תגיד אבקת רולרים וצ'אקלקות גם יש'ך? חסר לי במלאי פשוט..

בסה''כ!!!!!!חחח

סליחה כן,אולי חמך הבין עם מי הבן שלו הולך להתחתן ובגלל זה לא חתם לך על שום מסמך!! והתוצאה היא שהיית חייבת להקליט אותו ובסה''כ שציינת פה 100 אלף דולר למישהי שאין לה הרבה זה המון

chico15

New member
גם אני התגרשתי

גם אני התגרשתי ואני אומר לך בתור אחד שמנוסה זה לא שווה ולא רק בגלל הכסף אלא בגלל הילדה במיוחד תחשבי רק עלייה היא תסבול המון זה לא כדאי.אם יש איזה סיכוי שהו שאת נישארת עם הבעל תעשי את כל המאמצים מאמי רק בשביל הנסיכה שלך.גרושתי סובלת המון מתנאי השכר ושלא תביני לא נכון אני משלם לה טוב וליפני הזמן אף פעם לא אחרתי או עשיתי בעיות ועם כל מה שאני מנסה לעשות כדי שלילדה יהיה טוב זה לא עוזר היא תמיד מרגישה פגועה ואת זה רואים כשהם מגיעים לגיל 7 בערך .גרושתי לא מפסיקה לבכות על זה שהיא לא מצליחה בכלום ,נכון בהתחלה זה כייף אפשר לצאת לבד לעשות חיים אם את מבינה אותי אבל באיזה שהו מקום את מבינה שזה לא הכל צריך משפחה וכל גבר שתכירי אם יתברר שהוא האחד תצתרכי גם להתאים אותו לילדה וזה ממש לא קל ואני לא מדבר על ההתחלה אלא מה הלאה? שיהיה לך בהצלחה מאמוש ואל תתביישי להעזר במקצוענים. ביי

למעלה