עזרה וסליחה

שרשירית

New member
יודעת שקיימות נשים כמוך

לדעתי, התחתנת בגלל הכסף שידעת שתקבלי אם תהיי נשואה לבעלך וגם אם תתגרשי ממנו. ואת בטח לא תתגרשי אם לא תנגסי בירושה של בעלך (שלא מגיע לך ממנה שקל). ואם את תדעי שאת לא תקבלי פירור אז את בטח לא תעשי משהו כדי לעמוד בכוחות עצמך (ותאמיני לי מניסיון זה קשה לאללה) אלא את תחיי את חייך האומללים בשקט רק כדי להמשיך ולהיות נתמכת על ידי בעלך ומשפחתו. כאישה תפרנית שנאבקת אל אישה תחכמנית ומפונקת כל מה שנותר לי להגיד לך זה.... "שאפו" גרמת לי להקיא!!!!

Bubble Girl 27

New member
בסוף ישנו את השם של הפורום

לגרושים צעירים וגרושות מקיאות...

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

אפשר להקים פורום שקיות הקאה וירטואליות ככה נעשה מיליונים.

Bubble Girl 27

New member
אתה יזם אתה!

שקיות הקאה ולא לשכוח סמרטוטי רצפה וירטואלים לאלו שלא קולעות לשקית

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif גאונית

כמובן שיש תוכנית עיסקית להתרחבות עצי ריח וחומרי ניקיון. עוד שניה כובשים את סנו.

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo45.gif ענקקקקקקקקקק

טוב מתי אתה פנוי לחתימה על הסכם מייסדים?

הצעה לפורום

שידוך בין מקיאים ולמקיאות - ראו הצעה : - שרשרית + אייבורי , ווינסטון + bubble וכו' יש עוד הצעות לשידוך ?

ramoni1

New member
למרות שאני לא מסכים

אם הגישה של אורלירון בכול מה שקשור לירושה אבל.... זכותה להגיב לאיך שהגיבו לה, בפורום ששואלים שאלה צריך לקבל גם תגובות שלא ימצאו חן בעיני השואל <ככה זה בחיים> לכן זכותה להגיב <זאת דעתי האישית
> לכן חברים בואו נמתן את תגובתנו קצת כדי לא ליגרור שירשורים להעלבות אישיות <רמוני מביע דעה>

שרשירית

New member
למה למתן את תשובותינו?

אם אמרת שזכותה להגיב איך שהיא רוצה לתגובות, גם זכותינו להגיב איך שנרצה להודעות. אל תבקש מאחד למתן תגובותיו ותאפשר לשני להגיב איך שהוא רוצה. <שרשירית מביעה דיעה>

ramoni1

New member
לא היתכוונתי חד צדדי שרשירית

היתכוונתי להודעה של מיצה על איך שאורלירון הגיבה. ולכן כתבתי את דעתי שכדאי שכולנו קצת נמתן את תגובתינו אפשר ורצוי להגיב גם אם התשובה היא לא מה שהשואל חושב אבל... יש צורך להגיב קצת יותר בכבוד, <רמוני רואה מהצד>

רמוני, הכוונה היתה, שהיא תתעלם מההודעות

האחרות ותתמקד בהודעות שנענו לה ברצינות ולשביעות רצונה, לא היה שם שום עניין של חוסר כבוד. גם על זה יש לך השגות??

ramoni1

New member
מיצה אני בסה"כ

מביע דעה על פי מה שאני רואה מהצד <לא חייבת לקבל את דעתי> אבל תגובתה נאמרה על השירשור של ההקאות שניפתח <הגיבה כי הרגישה מותקפת, ונעלבת> אני גם רשמתי את דעתי על הנושא של הבית של חמה. אני בהחלט לא מסכים עם דעתה ורצונה והבעתי את מה שאני חושב... אבל בכבוד כלפיה. ומיצה לא כול דבר צריך לקחת אישית, לא חייבים להסכים איתי

Bubble Girl 27

New member
אם רק היית מפעילה את הראש

היית מבינה שכתבתי דווקא בעדך אבל נו שויין... האמת שהייתי הולכת על ווינס אבל רק שיר תהרוג אותי שלא לדבר על גילי שנראה לי שלא יתלהב. בהצלחה חמודי בהצלחה... אחלה גישה.

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

את מבזבזת זמנך לשוא בנושא השידוכים :) תנסי לחשוב איך את מתמודדת בחיים האמיתיים.

aviavram

New member
ואני חושב

ודעתי כמו ששנינו יודעים כדעתך מהמקום בו אני בא אבל במקרה זה לטעמי את טועה ובגדול נתנה להם הבטחה 5+1 6 שנים ואולי יותר הם די והותר זמן לקיים את ההבטחה או שלדעתך נתנו אותה כדי להפטר ממנו -הנה פריירית שתקח אותו העובדה שלא בצעו אותה מהסיבות שפורטו איננה בגדר עושק ומדובר על כסף למימון איכות חיי ילד משותף ומהמעט שכתבה ושקראתי נראה לי שמנסים לנפנף אותה סליחה מה אכלת שבא לך להקיא ?

אייבורי

New member
חשבתי לתומי שסחר בבני אדם אינו חוקי

תפיסה הזויה כזאת כי נתנו לה אותו כדי להפטר ממנו נשמעת כאילו ה"אוצר" רכוש הוריו עד מציאת "פריארית" שתקח אותו. בעולמי אנשים אינם רכוש, היא בחרה להתחתן איתו מסיבותיה, רכוש הוריו קרי הדירה אולי הובטחה בע"פ אבל הבטחות כמו הצהרות רבות שניתנות בלהט הרגש אינן בדיוק חוזה סגור. איכות חיי הילד אינה נמדדת באיזו דירה הוא גר. איכות נמדדת בעיני בעיקר באהבה יחס והשקעה שניתנת לילד. ניסיון לעשות עושר מטעמי איכות חייו של הילד אינן מקנות זכויות, הרי מחר נאשר גניבה מהבנק או שוד לטובת הילד ואין זה משנה אם לקחה מהורי בעלה או מאדם זר לצורך העניין.

למעלה