עזרה וסליחה

אם את באמת דוברת אמת

אומנם יש בדברים שאת אומרת ושוב סליחה שאני אומרת לך את זה קצת לא מסתדר לי כמה דברים אצלך קודם כל אם קשה לך ואת מרגישהה מרירה זו כבר סיבה לעזור גם לטובת הילד דבר שני מהיכן את?אולי נעזור לך למצוא עבודה טובה יותר? אם תצטרכי גם דיור לזמן קצר עד שתמצאי את עצמך ,אבך תצרכי להיות כנה ושוב סליחה על חוסר הפקפוק שלי פשוט אני אשמח לעזור

אני חייבת להעיר משהו לנושא הפקפוק../images/Emo9.gif

לא מופנה ספציפית אליך, אלא באופן כללי. מה שמנחה אותי בכתיבת תשובה הוא לא האם הבן אדם שעומד מאחורי השאלה או בן אדם אמיתי או טרול. השאלות האלה נשארות על גבי הפורום ואם מישהו אחר יעזור בתשובות שלנו - אז עשינו את שלנו. לא לכולם נעים לכתוב ויש לפורום לא מעט גולשים פסיבים שלא כותבים.

יש משהו בדברייך

אבל זה קצת קשה לענות <גם תשובה הגיונית> כשרואים סתירות באותו הפוסט עצמו. נראה לי שדווקא בפורום כזה, בו מספר המשתתפים <הפעילים והפסיבים> רב, צריך לשים לב לפוסטים ולתגובות בהמשך. כמו שעניתי לכותבת הפוסט - עד נושא ההקלטה האמנתי לה...

חבל ,שבגלל אנשים כמוך הפורום מאבד מיעילותו

אני לא מבינה מה לך ולמפקפקת השניה לפקפק בבעיה שלי - למה שאדם יפברק סיפור בפורום כזה של גרושים ויבקש עזרה ??? אין נושאים יותר מעניינים ושמחים יותר בפורומים אחרים לפברק לגבם ??? למזלי אני יודעת לסנן הודעות בין מי שבאמת מאמין לי ומנסה לעזור לבין מי שלא מאמין .אני מבולבלת ובעקבות הבלבול כותבת בצורה מבולבלת - ואולי חסרה . כמו שציינתי - אני יודעת להבחין בין טוב ורע - הבעיה היא שאם יעלה לפורום אדם בצרה שלא יוכל להבחין , ויהיה במצב גרוע יותר ממני - ויתקל בתגובות כמו שלך - אז איזו עזרה הוא יקבל בדיוק ? למה בעצם הפורום הוקם ? תגובות כמו שלך יכולות לייאש ! אני יודעת שיש אנשים שאינם אמינים - אך אני לא חושבת שזה תפקידך לשפוט , תועלת מלשקר לא תצא לי . לא בקשתי עזרה כספית / טובות אחרות מלבד עזרה נפשית קלה . לעניין ההקלטה , ואני מסבירה למי שניסה לעזור לי - בטח לא לך ! - הרכוש רשום על שם חמי , כפי שציינתי בתגובות קודמות .כשהתארסנו התחייב חמי שהבית שאנו חיים בו שייך במחציתו לי אך מטעמים שפרטתי בתגובות הקודמות נשאר רשום על שמו . לאחר מס' שנים, כשהיחסים ביני לבין בעלי עלו על שרטון והתחלתי לחשוב על גירושים בדקתי מבחינה משפטית ונמסר לי שאומנם מדובר על חוזה בע"פ אך מבחינה משפטית הדבר בעיתי להוכחה - רק אז ( שוב לאחר מס' שנים) ישבתי עם חמי שידע על כוונתי להתגרש ושוחחתי עמו על הבטחותיו והקלטתי את השיחה בנייד . זהו סיפורי , מי שרוצה יאמין , מי שלא , לא . אני יודעת מה האמת . ואני לא חושבת שאף אחד יכול לשפוט אותי . האמת התאכזבתי - ציפיתי למצוא הבנה ואנשים כמותך קילקלו הכל . תודה ל" אמא בוטנית " " שוב מתחילה מחדש" " בדד 1" " בוקר חדש " fleka" avivaram" שעזרו לי כל אחד בדרכו

תגובות כמו שלי יכולות לייאש

רק את מי שמחפש תגובות מסויימות :) אני לא שופט אותך ואפילו לא מנסה - כתבת את אשר על ליבך ואני הגבתי כפי שמצאתי לנכון. מה לעשות שזה לא עולה בקנה אחד עם מה שציפית. בכל אופן אם כתבת בצורה מבולבלת בגלל שאת מבולבלת - לטובתך כדאי שתרגעי בטח לפני צעד כלשהו שאת רוצה לעשות. ודבר אחרון - את לא מכירה אותי ואם על-פי תגובה שלי שלא מוצאת חן בעינייך כתבת את מה שכתבת עלי, שיבושם לך.

בדד1

New member
הנה עוד אחת ממני

מכיוון שבעלך אמר שלא יוותר לך אני רואה את ההחלטה שלך להקליט את חמך לגיטימית לחלוטין כי במקרה שגירושין מגיעים למצב של מלחמה אז צריך להתנהג כך (כמו שאמר הצרפתי ההוא) וכמה הערות כלליות כשאת מעלה הודעה בפורום כל שהוא את צריכה להיות מוכנה שלא כל התגובות יתאימו לך משום שאין לדעת לאן השרשור יתגלגל זה בכלל לא משנה אם הסיפור אמיתי או לא - הנושא הוא העיקר ואם יש בו משהו לדיון ראוי שיעלה

מצטערת שקיבלת תשובה שלא חיפשת

אתחיל בזה שאומר לך שאני לא במקום של לשפוט ,אין לי זכות כזו או אחרת גם את ציינת דברים ופשוט כמה מהם לא היו נראים לי קצת חסק היגיון,אם רשמת זאת בצורה מבולבלת אז אני מתנצלת לא התכוונתי לפגוע בך ,אבל את נכנסת לפורום וכמו בכל מקום יהיו דעות כאלו או אחרות ,אני פשוט הקדלתי את מה שהיה נראה לי לנכון ושוב לא בקטע של לשפוט !!! ואת אמורה לקבל גם את הדעות שלנו גם אם אינן ''תומכות'' , איש לא ציין שאת משקרת ,רק שיש כמה דברים שלא מסתדרים ואם את כבר טוענת שהקלטת אותו בנייד סליחה כן?אבל בנייד ניתן להקליט כולה מה דקה או שתיים? ואם אני שואלת את השאלות הללו פה אז תהיי בטוחה שלא רק אני אשאל ותהיי מוכנה לשאלות הללו אני יכולה לאחל לך רק בהצלחה ואל תפגעי ממה שנאמר פה להפך ,קחי את הדברים הללו חשבי עליהם בצורה מחושבת יותר ,אולי אנחנו בפקפוק שלנו עוזרים לך יותר להכין את עצמך לאנשים שאינם וירטואלים ובטח ישאלו את השאלות הללו כמונו בהצלחה : )

פ ו ז מ ק

New member
אהההה.... קראתי שוב את מה שכתבת, ו..

אני חייב להגיד, שלפני שאת רצה לעו"ד ומוציאה אולי עשרות אלפי דולרים על דיונים, כסף רב שאולי, כמו שאני מבין, אין לך, לכי לעוד עו"ד לייעוץ. עדיף להוציא עוד 1000 שקל אפילו על ייעוץ כפול מאשר להוציא עשרות רבות של אלפי שקלים על הליך עקר. ולמה אני אומר זאת ? הדירה שייכת לחמך. הוא יכול להגיד עד מחרתיים שחצי מהדירה שייכת לך - אבל במסגרת של פירוד את מקבלת חצי מהרכוש שהיה של בעלך שנצבר במהלך הנישואין. זה מה שאת מקבלת, זה החוק. זה וזהו. ככה שהוא יכול להצהיר עד מחרתיים גם שתקבלי את הירח. מה גם, שהדירה רשומה על שם חמך וחמתך ז"ל. כך שחמך הוא בעלים של חצי דירה בלבד, והיורשים של חמתך הם הבעלים של החצי השני. אלא אם חמך יעניק לך במתנה את החצי שלו, הוא לא יכול להעניק לך את מה שלא שייך לו. פשוט לא יכול. אני מציע שתפני לייעוץ נוסף אצל עו"ד.

aviavram

New member
סליחה שאני מתערב

יש מספיק עו"ד שלא גובים כסף על יעוץ מי שרוצה כסף עבור יעוץ ולא מוכן לעבוד בקבוע+ אחוזים הדירי רגליך משם

פ ו ז מ ק

New member
ייעוץ בחינם ?

ונניח שיהיה ייעוץ בחינם (ייעוץ לא טוב, לא מקצועי) שיתקבל עבור שכ"ט עתידי. העו"ד כמובן ייתן את הייעוץ ב"חיני-חינם" - רק שתשלם 10,000$ על הליך שאולי לא ייצא ממנו כלום. אם נפלת על עו"ד טוב שלא רוצה כסף על יעוץ, סבבה. אבל שזה יהיה הקריטריון - רוצה כסף על ייעוץ או לא - לדעתי זו עשויה להיות טעות מרה.

odette18

New member
אני במקומך הייתי מתרגשת פחות הבחור בלשון המעט

הוא אולי מחזיק מעצמו אבל לא נראה שהוא סובל מעודף חכמה ואני קוראת פה הרבה על הדברים שלו למדתי פשוט לפסוח לא הפסד גדול ואת ממש לא צריכה להתנצל ציינת את העובדות וזה מספק איך ומה ממש לא מעניין מחזיקה לך אצבעות שתעשי את הנכון לך

תודה תודה ../images/Emo140.gif

מילותיך שוות זהב , אני שמחה שלא טעיתי לגבי הכוכב , רק חבל שטרחתי להתנצל בפניו ...

צודקת אבל..

זה לא שאני באה ממקום של לשפוט,אני שואלת כי זה קצת לא נראה לי הגיוני אבל שוב אם היא צריכה עזרה אז במקום לחפש איך להוציא דברים ,צריך להתחיל לעשות דברים דברים שיקרו,לקום ללכת אם לא טוב נכון קל לדבר אבל רובכם עברתם את זה פה לחפש עבודה נוספת או משהו שמכניס יותר כסף להתחיל מההתחלה ולאט לאט גם לדרוש מה שמגיע פשוט לי זה נראה ככה ,אני שוב מנצלת לגביי הפקפוק שלי ואמרתי גם את שלי אם את צריכה עזרה במציאת עבודה אני יכולה לעזור לך אפילו בעניין הדיור פשוט לא טוב לך קודם כל קומי על הרגליים!!! שיהיה המשך יום טוב ושבוע מקסים

תראי, לתת עצות זה נורא קל - לכולנו

גם אני יכולה לבוא ולהגיד - לכי תמצאי עבודה, או לכי לייעוץ, או תעזבי אותו וכו'. אבל לא לכולנו יש את הדרייב לעשות. אני מאמינה שכל אחד מאיתנו יודע את התשובות לבד. כל אחד יודע מה טוב לו ומתאים לו. אבל לפעמים צריך שמישהו אחר יגיד את הדברים. לפעמים משהו טריוויאלי כמו "תמצאי עבודה עם עוד שעות, או עבודה נוספת מהבית" לא ברור לבן אדם מבולבל, וכשמישהו אחר כותב אותם, פתאום הדברים מתחילים להסתדר. החיים שלנו בנויים כמו דומינו. אתה אף פעם לא יודע איזה קוביה להפיל כדי ששאר הקוביות יסתדרו במקום.

אגב,מידע ..

יש סיכוי גדול שלא תקבלי חצי מהבית וזה סיכוי גדול כל עוד בעלך ימציא מסמכים ויכיח שהבית נקנה מכספו שלו או שאביו קנה את הבית ושייך לו, ואני לא יודעת מה העורך דין שלך אמר ,אבל יש טעות שאמר לך שיש סיכוי גדול כי זה לא נכון ברגע שגבר מוכיח שדברים ניקנו מכספו שלו וזה עוד לפני שנישאתם ,צר לי בית משפט לא יאשר זאת ,את קומי על הרגליים,אל תבני על זה ,יש לך ילד תתאמצי ,יודעת שקשה אבל את יכולה להפתח בכוחות עצמך למרות הקושי המכושלים ,במידה ותקבלי חצי מהרכוש תחשבי על כאל בונוס לא מעבר את ,את שלך תעשי לא רק בשביל הילד גם בשבילך !!!תהיי חזקה והכל הסתדר : )

aviavram

New member
הרכוש הוא לא שיקול

מוחלט נכון הוא חשוב אבל לפני כן חשוב מה את רוצה באמת אם יש לך משכורת צנועה וקחי בחשבון שיהיו דמי מזונות לילד לפי רמת החיים בה חייתם זה לא סוף העולם ואם תבני זוגיות חדשה ההוצאות גם יתחלקו לגבי הרכוש אם אכן יש תיעוד בכל דרך שהיא סיכוייך מצויינים ובכלל אם טרם פרץ המשבר זה הזמן לשאול אותו מתי הוא מתכוון לקיים החלטתו ולתעד אני בכנות לא בעד גירושין בר תיקון גם אם הסיכוי קלוש כשיש ילדה הנזק לתמיד אבל ההחלטה שלך את היחידה שיודעת מה קורה שם וכל העצות כקליפת השום בלי להיות במקומך

tintong

New member
קצת..מכל דבר..

אולירון...אכן את מבולבלת ...(במצב שכזה ..טבעי ! ) וזקוקה לעזרה..הן מ משפחה, חברים, ואנשי מיקצוע.. אתיחס לשאלותייך ..ואנסה להעביר לך...את מה שאני .. יודע, עברתי, ......וקצת ניסיון. לוותר ? אל לך לוותר ...על כל רכוש..שמגיע לך על פי חוק. (אן קשר למילחמות!!! את המילחמות תני לאנשי מיקצוע לעשות בשבילך) סיכוי ? כמובן ..שפה צריך לרדת לפרטים הקטנים ...כמה שנים אתם גרים בבית... וכמובן ..אם אתם ..ורק אתם משלמים את כל תשלומי הבית ...וכו.. עו"ד מסר שיש סיכוי ? פה ..לא הייתי מסתמך על דעת/עצת עו"ד אחד. הרבה עו"ד ..אוהבים לתת ללקוח שלהם את התיקווה ל "סיכוי" ...לפעמים ..הם גם אומרים את זה בצורה ישירה.. " מה את לא מעדיפה לסכן ...5000-7000 $...+ ...כדי להרוויח חצי רכוש...(70,80,90 אלף דולר) " לכן כדי להתייעץ ...בנושא זה ...ולהבין ...קודם כל ..את החוק...ואת התקדימים ..שנעשו.. כיצד נסתדר ? פה אני לוקח את מה שתיארת .." רע לי..אני חנוקה..נשואי אומללים..ומתאר לעצמי שאת פגועה נפשית.." ברגע שתצאי מהקלחת הזו ...לא תאמיני אך תתחילי להבריא... וכן דברים יתחילו להיסתדר.. שקט נפשי...זה כוח מניע לכל דבר ודבר.. כלכלית ? אני מכיר נשים שמרוויחות פחות מימך ..ועם קצת מזונות ...מיסתדרות .. אחת מהן אמרה לי.." כרגע יותר טוב לי מאשר רע ! מפה אני יכולה רק לעלות ! והשקט הנפשי שלי ..= הכללל" לעומת זאת ...תמיד תוכלי לשדרג את עצמך ...הן בעבודה אחרת, נוספת....וכו.. וכשהגוף/הנפש ...שלך תבריא...זה יהיה לך הכי טיבעי ...והכי קל לעשות.. ושתקחי את עצמך ...ותעשי מעשה.. לא ירחק היום ....שתרקדי...שתשירי..שתפרשי כנף ..ותאירי... רק הצילי את חייך ! ב ה צ ל ח ה .

א פרסקי

New member
אני אגיב בקצרה

כמו שכתבו פה כמה אנשים כל המהומה היא רק על רבע מהדירה כיוון שאם היא היתה שייכת גם לחמה אז החלק השני הוא ירושה הוא לא נכנס לעניין לגבי ההבטחה חמך עם כל ההבטחה שלו לגבי הדירה ולמרות שהסכם בעל פה נחשב להסכם יכול לטעון רבות ועו"ד על מנת לטפל בתיק כזה יכול להתחיל מ 15K$ וזה לא זול זאת רק ההתחלה אז צריך לחשוב אם זה שווה את זה ועוד לא קידי לקבל מזונות מוגדלים ולגמור סיפור בהצלחה

למעלה