עזרה וידע.

Tot71

New member
עזרה וידע.

בוקר טוב.הגענו לוונקובר לפני חודש וחצי .מחפשים דרך להישאר אנחנו זוג וילדה בת 12 איתנו.מנסים הכול שולחים קורות חיים .צריכים עזרה ברעיונות .מחפשים עבודה בכול דרך.לא חייב בוונקובר. פנינו לקהילה יהודית בטורנטו בנתיים כלום.רעיון יתקבל באהבה.תודה

TrigATUSA

New member
הקהילה היהודית לא תסדר לכם אישורי עבודה

זה בזבוז זמן לנסות
&nbsp
לא אמרתם מה המקצועות שלכם ככה שאי אפשר להגיד לכם מה הסיכוי למצוא מעסיק שייעשה לכם ויזת עבודה (זו אפשרות רק במספר מאוד מצומצם על מקצועות)
&nbsp
יש כל מיני אפשרויות לגרד קצת פרנסה בשחור (ניקיון, קטיף פירות באוקנגן, גינון, ביביסיטר, שירותי מין) אבל זה לא ייתן לכם אפשרות לשים את הילדה בבית ספר, ככה שכנראה היא תצטרך לבוא איתכם לקטיף בשדות

PuffDragon

New member
אני לא חושב שמה שיש לי לומר יתקבל אצלכם באהבה.

אתם לחלוטין חסרי אחריות וצריך לשלול ממכם את הרשיון לעשות ילדים.
אין שום דרך להגיע לקנדה ואז "להשאר" באופן חוקי, וכמה שעות של קריאה / חיפוש באינטרט היה מלמד אתכם את זה.
&nbsp
כשאנשים צעירים וסתומים עושים את זה, בסדר. הם מגיעים לכאן, עובדים בשחור, נתפסים, יושבים קצת בכלא ואז מגורשים לישראל (על חשבונם), בלי גרוש ובלי אפשרות להכנס לקנדה או ארה"ב לשארית ימי חייהם. לא BIG DEAL.
&nbsp
אבל מה אתם חושבים בדיוק שיקרה לבת שלכם בסיטואציה הזו? איך היא תלך לבית-ספר? מה יקרה שהיא תצטרך רופא או מיון ? (הבן שלי שבר את המרפק לפני כמה שבועות)
&nbsp
זה הנה הרעיון שלי: תבלו קצת בקנדה כתיירים, תעשו טיול נחמד ותחזרו לישראל. ואז תתחילו לעשות שעורי בית איך מהגרים לקנדה, כי זה לוקח *שנים* של עבודה קשה, ניירת ומבחנים. ותעשו את זה לפני שאתם הורסים לבת שלכם את החיים.

TrigATUSA

New member
אל תהיה כל כך פסימי

יש דווקא סיכוי שהם ייכנסו לכלא, הבת שלהם תועבר לחסות שירותי הרווחה וישלחו אותה לאימוץ באיזו חווה ב PEI, ובסוף יכתבו עליה ספר שיתפרסם בכל העולם

למעלה