עזרה ובקשה.

עזרה ובקשה.

שלום רב לחברי הפורום. אני פונה אליכם מתוך מצוקה קשה ובבקשת עזרה דחופה . ראשית אני מבקש בכל לשון של בקשה שרק מי שחושב שהוא מספיק מבין ומספיק אובייקטיבי שיענה לי . מדובר פה בדיני נפשות ממש. זה קורה לאחר כ6 שנות נישואים שבהם יש לי כ3 ילדים. בכל השנים האלו ניסיתי כמה שיותר לתת מעצמי הכל לטובת המשפחה הילדים ולהזניח את עצמי והמיניות שבוערת בי ורק כשהגיעו מים עד נפש הייתי נפגש עם גברים בכדי לספק את יצרי והייתי שקט למשך כמה זמן וחוזר חלילה. שלשום חלה תפנית דרמטית. כ6 שנים אני מצליח להתמודד עם יכלת ההסתרה עד ששלשום בטעות נוראה שיכולה לשנות את חיי עשיתי שגיאה נוראית ושכחתי את אחד האתרים (אתר גייז דתי) פתוח. אשתי ראתה את זה.! הייתי במטבח היא הייתה בחדר היא קוראת לי לחדר ושואלת אותי מה זה? נאלמתי דום. לאחר מספר שניות נכנסתי לאמבטיה וסגרתי את הדלת. הסתכלתי למעלה ואמרתי: בורא עולם. אין לי כבר כוח עשיתי כל החיים הכל בכדי שהכל יצליח עשיתי לכבודך כל מה שאני יכול בכדי לא לפגוע לא בה ולא בך, למה זה קרה? מה אני עושה עכשיו? איך אני יוצא מזה.לאחר בכי החלטתי לצאת ולדבר איתה שאלוקים ישים את המילים בפי ושיעשה מה שהוא רוצה אין לי כבר כוח. אמרתי לה שאני חייב לדבר איתה על כמה דברים אבל לא כרגע כשהילדים מתרוצצים סביבנו בוא נשכיב אותם נלך לצד ונדבר. היא הייתה נסערת מאוד. לאחר חצי שעה התיישבתי על המיטה והתחלתי לדבר. כנראה שאלוקים עדיין לא שכח אותי הוא הצליח לשים את המילים בפי באתי לספר לה הכל אבל איך שהוא הצלחתי להסיט את הנושא ולהסביר לה שיש לי בעיה מינית, התחלתי להגיד לה שיש לי בעיה שאני עצור מינית ואני לא מרגיש שאני מספק אותה וכו' וכו' אמרתי לה שאני מאוד אוהב אותה והכל אבל כואב לי שאני לא מקיים איתה יחסי מין במשך שעות ושאני לא מתרגש ממנה, ולכן יעצו לי לדבר עם הומואים דתיים נשואים שלא נמשכים כלל לנשותיהם ולקחת מהם עצות איך מתגברים ואיך משכנעים את הגוף פסיכולוגית לאהוב יותר ולרגש יותר. בליבי אפילו אני לא האמנתי לזה אבל רצה הגורל וזה מה שאמרתי והיא האמינה לזה בלב שלם וכרגע הכל בסדר . נכון לעכשיו.. כאן אני עומד ומבקש עזרה מה לעשות. אין לי כבר כוח ואין לי יכולת, כואב לי הלב על העוול שאני עושה לה אני יודע שמישהו אחר היה נותן לה הרבה יותר ממני. כואב לי לשקר וכואב לי להסתכל במראה. אני יודע שאני לא אשם.אבל מה עושים. אין לי אומץ לספר לה זה גם יכול לגרום לגירושין אני לא יודע איך היא תגיב אם היא תדע שאני הומו אבל אם היא תגיב קשה מה יהיה עם הילדים? מצד שני אני לא יכול להבטיח לחיות בלי הצורך הזה של גברים אני לא יחזיק מעמד. אני מבקש ומתחנן. הסיפור הוא עדיין טרי ויכולים להאמר עוד דברים. כל מי שיש לו ידע, ניסיון,התמודדות בכזה מצב. אנשים נשואים שחיים במצב הזה או לחילופין אנשים שהתגרשו בגלל מצב כזה אנא מכם תנו לי אור שונה על החיים לכאן או לכאן בכדי שאדע לאיזו דרך להמשיך את חיי למעני ולמען משפחתי.

leopold5

New member
מחשבות...

אתה נמצא בסיטואציה לא קלה, והוידוי על מי אתה כאילו נכפה עליך מכורח הנסיבות. אני מחזק את ידיך מכאן ומחבק אותך. היצר שאנחנו מתמודדים איתו הוא לא קל, ולשלב את זה בחיי נישואין זה מאמץ גדול - לפעמים מאמץ הרבה יותר מידי גדול לאיך שחיי נישואין צריכים להיראות. אני מניח שלמרות ההסבר היצירתי שלך, אשתך מתחילה להבין. באיזשהו מקום היא יודעת. זה לא קל לה. לגלות שמישהו שחיית איתו הסתיר ממך סוד גדול כל השנים, שהוא מישהו אחר משחשבת. זה לא קל בכלל גם לה. שניכם בסיטואציה קשה. אבל אתה ממש בכאב גדול. הסוד כאילו אוכל אותך מבפנים. אז מה אני יכול לומר? רק שאני מחבק אותך באמת, ומקווה שדברים יתבהרו בהמשך. אין בך שום דבר רע, ושום בעיה מינית. זה מי שאתה, מי שאנחנו. ואתה יכול להיות אדם מדהים ועדיין להיות הומו. העיקר שזה לא יאכל אותך מבפנים עד כלות.

konito

New member
אני חושב שכל אחד חייב לקרוא את זה

כל כך הרבה נכתבים כאן דברים בנושא של הומואים שמחליטים להנשא לאשה. חייך הם חיי שקר ובגידה וגם לאחר שנגלה סודך הערמת עוד ועוד שקרים. רק אתה יכול לשאול את עצמך מה שווים החיים האלה כשאתה עוסק בהונאה מתמדת את האדם הקרוב אליך ביותר. אתה הומוסקסואל. זה לא יצר. זה חלק קיומי ממך. אתה אדם לא מאושר שגורם עוול לך, לאישתך ולסובב אותך. עולה גם שאלה מה שווה כל הדת והאמונה אם ככה חייך נראים. אני אישית לא הייתי יכול לחיות יום אחד עם מסגרת הונאה שכזאת והייתי מפרק אותה לאלתר. אישית אני חושב שאתה חייב לספר לאישתך. היא האדם לו התחייבת ואיתו יש לך את הקשר המשמעותי ביותר בחייך. יחד תצטרכו לבנות לכם את החיים מחדש ביחד או לחוד. סיפורך צריך לשמש תמרור אזהרה חמור לכל מי ששוקל לבחור בדרך הזאת.

במידה ואני עושה את הצעד הזה

והיא מחליטה שלא מתאים לה ומפרקים את המשפחה. זה נכון לתת לשלושה ילדים אחד בן 5 אחת בת 3.5 ותינוק בן חצי שנה לגדול במשפחה מפורקת? זה אולי צעד נכון לשטיתך מלכתחילה אבל היום במצב הנוכחי יש לי את הזכות להרוס ל3 ילדים שמחים ומאושרים את החיים? אני לא יודע.........

outcider

New member
לדתי וגאה

אני מכיר טוב מאד את המצב שבו היית. עברתי אותו לפני כמה שנים. אשמח לחלוק אתך את מחשבתי, אם כי אין לי זמן עכשיו לתגובה ארוכה (מקוה לכתוב אחת כזו הלילה). ולקוניטו. אנחנו כולנו מכירים את עמדתך, ולמרבה ההפתעה אני מסכים עם הרבה ממה שאתה אומר. טוב שיש לנו בפורום קול כמו שלך. עם זאת, דתי גאה נמצא עכשיו בפני דילמה ספציפית שהוא מבקש עליה מענה. ספק אם המענה שאתה דורש ממנו הוא המענה הנכון. תגובה מפורטת יותר אי"ה בהמשך...

outcider

New member
בניגוד למה שאשתי אומרת...

אני חושב שאתה צריך לספר לאשתך. לענ"ד היא כבר ממילא חושדת, רק שהיא בחוסר ודאות - וחוסר ודאות, כידוע, זה הדבר הכי גרוע. אבל אתה צריך לספר רק שאתה נמשך לגברים (או גם לגברים, לא רשמת אם אתה הומו או ביסקסואל). לדעתי אסור לך לספר לה שאתה גם מממש את הנטיה שלך ושוכב עם גברים. זה רק יכאיב לה ולא יתן שום דבר. אתה צריך לשאוף להיות אתה כמה שיותר ולצמצם למינימום ההכרחי את המפגשים שלך עם גברים. אתה צודק שלא צריך למהר לפרק את החבילה. יש לך אחריות כלפי הילדים שלך. אם אשתך תחליט להתגרש בגלל הנטיה שלך - זו זכותה, ואז ורק אז תפנו לגירושין תוך כדי מחשבה על פתרונות כיצד לצמצם את הנזק לילדים למינימום.

DannyDinn

New member
מה עדיף?

שיראו שההורים שלהם דוברים אמת, אנשי ערכים שמכבדים זה את זה, ובונים לעצמם חיים בנפרד כי היתה טעות בבחירה הראשונית שלהם? או שיחיו עם הורים שרבים ונוטרים זה לזה על ימין ועל שמאל? איפה נראה לך יגדלו ילדים בריאים יותר? מעבר לזה, הייתי רוצה ליעץ יותר אך עדיין לא הגעתי למצב שלך, שאולי הוא רק לטובה. אם אתה באמת מאמין באלוהים, אני לא בטוח שאתה מאמין שהוא הכניס לך לפה את הסיפור שמכרת לה, ואתה גם מאמין שזה לטובה, כי לחיות חיים של שקר כבר אמרת שנמאס לך....... מה שלא תבחר לעשות, מחזק את ידיך ומקווה שיהיה לטובה

erez 28

New member
אני חולק על דעת!

חייו הם לא חיי שקר. כל אחד מאיתנו היה רוצה שיהיה לו דור המשך. (למעט מקרים חריגים) יש אנשים שיש להם רגשות, יש אנשים שיעשו הכל בשביל לגדל ילד. מה ש"דתי גאה" ניסה לעשות, כמו הרוב, להקים משפחה! זה שקשה לו עכשיו להתמודד עם הרצון שלו להתייחד עם בני מינו, לא אומר שעכשיו יהרוס את כל מה שבנה. אני מאמין שהוא דיי אוהב את אשתו ולא מוכן לוותר עליה. אני לא מעודד את מה שהוא עשה, אני חושב שהוא פשוט עשה צעד נבון ונתן לה להבין את הבעיה שלו. ואלוקים נתן לו את הפה לאגיד את המילים שהיו צריכים לאמר. הונאה? לא נראה לי!

מה שאתה עושה ידיד יקר...

זה פשוט ללבות ולהבעיר את האש, במקום לנסות ולהדעיך אותה. סיפור חיי המורכב ומוכר למספר חברים שמצאתי לנכון לספר להם יכול להעיד על דרך אחרת לחלוטין, לכן במקום להציב תמרורי אזהרה ולנסות להדביק לכל אחד שהוא "הומוסקסואל" ולא "ביסקסואל" מושג שקיים בינותינו. יש כאלה שיש להם משיכה לשני המינים, על אף כל הקשיים. אני אישית דוגל ב"יש דברים שהשתיקה יפה להם". אין כל צורך ועניין לפרק את החבילה, מה עוד שיש להם ילדים משותפים, שלדעתי הם ורק הם נופלים בין הכסאות וסובלים רבות כתוצאה מגירושין, פירוד וכדומה. כל מקרה לגופו ולכן לעניות דעתי (כאדם בוגר) אני לא חושב שזה המקום "להרעיף" על דתי גאה האשמות ולנחית עליו "מכות", גם כך הוא סובל, אז צריך לעודד ולחזק אותו. ואחי דתי גאה - יש נפילות, זה קורה לאנשים הכי טובים (גם לי קרתה נפילה ואנשים טובים ומקסימים כאן בפורום סייעו לי רבות והעלו אותי חזרה על דרך המלך - אספר לך על הנפילה במסר אישי). אחי היקר, הקב"ה ברא אותנו ככה, אוהבים אותנו כמו שאנחנו ואם החלטנו להקים משפחה בקדושה ובטהורה, על אדני התורה, הוא גם יסייע לנו להתגבר על הנפילות ולצאת מהסבכים. אשריך שאזרת אומץ ופנית אליו כדי שייתן בפיך מה לומר לרעייתך, נוות ביתך. תהיה חזק אחי וה' יהיה בעזרך תמיד.

תהיה חזק אחי וה' יעזור לך...

שלחתי לך מסר אישי ואשמח להיות איתך בקשר במסרים או בכל דרך שתרצה.

האמת עדיפה על הכל

עדיף לה לדעת מול מה היא מתמודדת, מאשר לחיות בתחושה שאתה משקר לה... בסופו של דבר, אחרי שהיא תשמע את מה שיש לך להגיד (כן, אני הומו, אני נמשך לבני מיני, ואני גם מממש את זה לפעמים), היא תחוש פגועה כמה זמן, כועסת קצת הרבה יותר זמן, אבל האפשרויות הן שתיים: א. היא תחליט שזה לא בשבילה - ואז אתה מפרק את החבילה כשהילדים עוד קטנים, אשתך עוד צעירה, ויש לה סיכוי לבעל אחר שיימשך אליה, ויוכל לספק גם את דימוי הגוף שלה. ואתה תוכל אולי, להקים משפחה אלטרנטיבית, עם בחור כפי שהיית רוצה. ב. היא תחליט להשאר - ואז אתה תצטרך לעבוד קשה, ולהפסיק לבגוד בה. אתה חושב על ילדיך הקטנים, תאר לך שהחבילה תתפוצץ (וזה יקרה מתישהו, כי אי אפשר לשקר כל החיים) כשהם יהיו בגיל ההתבגרות... אתם שניכם תעברו תקופות טובות, ותקופות קשות, אבל לפחות לא תצטרך לשים מסכה כל בוקר כשאתה מסתכל על האדם הכי אינטימי בחייך. אתה מוזמן לכתוב, ואשמח לעזור

יש לנו כאן בפורום הרבה נשואים -

אני בטוח שהם יוכלו לעזור לך יותר ממני בעצות.
ועד כמה שזה ישמע נוראי, גם אני בעד 100% כנות. למרות כל הצרות שבאות בעקבות זה.. אבל לפחות אתה יודע שאתה שולט במצב. אמירת שקר היא הצהרה מוחלטת שאתה מזלזל בקבלת עול מלכות שמיים. אם אתה מאמין שהכל בידיי שמים והכל לטובה - ספר לה, שתף אותה, תאהב אותה... ומכאן יצמח רק טוב.

יש ביהדות גם מושג שנקרא

|דבש|שקר לבן שלמען השכנת שלום בית, נדמה שמותר להשתמש בו, וכפי שאני רגיל לומר, יש דברים שהשתיקה יפה להם, יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע...

סורנטו

New member
שאלה: האם זה לא דומה לגבר סטרייט

שנמשך לבני המין השני בצורה חולנית ובוגד? האם בי סקסואל שיכול להיות מסופק משני בני המין, לא שווה להמון גברים נשואים מתחתנים בתקווה לשמור אמונים ואופס, רואים או נפגשים או נקרים בפניהם סיטואציות ובא להם לבגוד.... הם לא עומדים בפיתויים ....האם לרצות לקיים יחסי מין מחוץ לבית מתוך כל סיבה שהיא-זה לא שווה לכל בגידה אחרת? הרי תשוקה היא תשוקה. ולדעתי-לעשות כמה שאפשר למען הילדים, לא יעזור, עם כל הכבוד לחיים הנוחים והנכונים יש אחריות כלפי הילדים ופרט לכך, מנסיון של חברים וחברות ואח ואחות שלי גרושים-ילדים משתקמים אבל כאב שמוביל לתסכול הוא בטוח! לא מצטערת לרגע שלא התגרשתי למרות שהיו לי המון בעיותו ותפסתי עשרות פעמים את בעלי בבגידות (חולני, 3 נשים ביחד... לא יותר גרוע?) אז בגילי היום, ההורמונים רגועים יותר והרצון להיות נאהבת מתבטא בדרכים אחרות ותשוקתי מופנית כלפי המון דברים מועילים....יש לי סיפוק אמנם אחר אבל שווה את הרגעים הקטנים של התסכול.

konito

New member
תומך בדבריך!

יש כאן הרבה נשואים שענו והתשובות שלהם מוטעות ומצערות. הן המשך ישיר של חיי השקר שהם אימצו כל חייהם. חיים של התפתלות ללא לקיחת אחריות והסתכלות נכוחה במראה. אין שקר לבן, אין דברים שהשתיקה יפה להם, אין דברים נסתרים ואין לא נבין ולא נדע. אין כאן יצר וגם אין כאן לטובת הילדים. מי שחושב כך חושב בצורה מאוד מעוותת. מדובר בהתנהלות בחוסר אחריות ובחוסר כבוד לזולת. הגברים פשוט לא רואים את זה ולא מבינים את זה וכאמור זה המשך ישיר להתנהלות אותה אימצו מהיום בו הם בחרו להתבייש במי שהם. יש לשבת עם בת הזוג ולהסביר לה מי אתה אחת ולתמיד. להסביר לה שאתה סובל. שחסרה לך אהבה עם גבר. שאתה יושב בפורום של הומואים כל יום, שאתה נפגש עם הומואים למטרות שונות שאינן רק מין. שאתה הומו שחייב חיים עם גבר. גירושין הוא פתרון מצוין ואינו מילה גסה כלל ועיקר. עדיף לאותם גברים שהנשים שלהן תבחרנה בגירושין. זה לטובת השניים ולטובת הילדים. הילדים לא צריכים לסבול מגירושין כלל. הכל תלוי בהורים וברמת המחויבות שלהם לילדים ולכבד את בן ובת זוגם. זה הכל. הכל תירוצים על מנת לא לומר את האמת, לא להתמודד עם האמת, לא לומר לאישה את מה שהיא ראויה לדעת, לא לעשות את מה שצריך לעשות ולא לפתור מצב רע ולא בריא. מצטער אם הדברים חריפים, אבל זאת... אמת.

אחזור ואומר -

יש בעולם אנשים שמסוגלים לחיות עם נשים, לא כולם חובבי-גברים מושבעים. במצב כזה, תהיה לו הבחירה עם מי לחיות את חייו: אישה או גבר. די לחשוב שאם אתה נמשך לגברים, אז אתה נמשך רקלגברים. אולי אתה כזה, אבל אני מכיר הרבה כאלה שנמשכים ל-2 המינים. (נו, תן לי לנחש את התגובה הבאה שלך: 'ביסקסואלים הם הומואים בהכחשה', נכון?)

konito

New member
נכון!

וזה מתועד. בנוסף וחשוב לא פחות, אנחנו מדברים כאן על גברים שאין להם ענין בנשותיהם. בדיוק כפי שסטרייט נשוי גולש באתרים של סטרייטים ומשוחח עם נשים או שוכב איתן. כמו שהומו בזוגיות משוטט באטרף ומחפש לו זיונים. אין כל הבדל. הכל גועל נפש.

אתה גולש לנושא אחר, שאני מסכים איתך.

בגידה היא בגידה היא בגידה, ואני לא תומך בזה בעליל! גועל נפש.
לא משנה אם זו מערכת יחסים הטרו/הומוסקסואלית - אין מקום לבגידה. נקודה. אבל אם נחזור לנושא המקורי - ועכשיו אני נזכר בויכוח הארוך מנשוא שהיה לנו בשרשור אחר... כנראה שאנחנו לא מכירים את אותם האנשים שמסוגלים לשכב עם שני המינים.

למעלה