עזרה ובקשה.

konito

New member
אז נחזור אחורה לנושא

כשהומו עומד להתחתן עם אישה שהיא הקשר המיני והרגשי היחידי שהיה לו עם אישה לעומת פנטזיות ממומשות או לא עם גברים, מדובר בהומו. רוב ההומואים יכולים להכנס למיטה ולתפקד בה עם אישה גם אם הם לא נמשכים אליה. זאת לא הבעיה. הבעיה היא שהצורך להיות עם גברים פיסית ונפשית לעולם לא נעלם ותמיד קיים והוא יאיין כל קשר שיש עם האשה שלה הוא נשוי כתוצאה מהונאה עצמית שלו. האישה הופכת למטרד או לסוג של רהיט כשאותו גבר יוצא לשוטט לו במרחבי האינטרנט לשיחות, דיונים, מפגשים וכו' שגולשים לרומנים חד פעמיים ויותר. א ז מתחילים כל הנימוקים של השתיקה יפה, שקר לבן, דברים נסתרים וכו'. הכל בשירות ההונאה וחוסר היכולת להיות אדם אחראי. אין להכנס לחיי נישואים כאלה ואם אתה בתוכם לדעתי יש לפרק.

YardenNaor

New member
בחירה (אני כותב את זה שוב)

גם אני נשוי, אבל אשתי כבר יודעת פחות או יותר מלפני החתונה, בחרתי להתחתן כי רציתי חיים "נורמאליים" וילדים וגם חשבתי לתומי שאני לא יהיה הומו כשאני יתחתן (כמובן שזה לא קרה...) בין אישתי לביני יש יחסים מאוד טובים עם חברות עמוקה, הקשבה ואיכפתיות, והסכם לא כתוב שאם אני אלך להיות עם מישהו אחר זה נחשב בגידה ובעצם בכך בחרתי לסיים את הקשר ביננו. אנחנו לא יכולים לרכב על הגב של הנשים שלנו, יש להם גם רגשות, כבוד ורצון להרגיש נאהבות. לקח לי הרבה זמן לבחור מה אני רוצה, ובסוף החלטתי שהמשפחה שלי עדיפה ושאני לא הולך להיות עם גברים. (גם ככה הקב"ה לא מרשה לי אז מה זה כבר משנה...) אני מקווה שתבחר גם אתה בדבר הנכון עבורך..

konito

New member
אז מה אתה עושה פה?

לא שאני חלילה מגרש אותך, אבל מנסה להבין מדוע להגיע כלל למקומות כמו פורום זה שיכולים להכשיל אותך. האם אישתך יודעת למשל שאתה כאן? להיות כאן זה גם ניהול חיים כפולים.

YardenNaor

New member
זה בסדר...

אישתי יודעת שאני פה וגם רואה מה אני כותב every thing is just fine.. 1)אני יכול להכשל גם שכאני הולך ברחוב- אולי אני לא אצא מהבית?? 2)מה לעשות שגם אני הומו והנושא הזה מעסיק אותי וגם לי יש צורך להרגיש שייך לאנשהוא. האם מדבריך אני שומע שהפורום הזה הוא מכון שידוכים במסווה, או שיש פה סיכוי לדיונים אינטלקטואליים?

למעלה