עזרה/המלצות

TheChipmunks

New member
עזרה/המלצות

אני בחיים שלי לא הכנתי קוספליי ולא הייתי בכנסי אנימה (לא שלא רציתי- פשוט אפעם לא ידעתי מתי זה ותמיד הייתי יודעת על זה שבוע אחרי והייתי מתבאסת =-= ) אני רוצה להכין קוספליי לגאקקון או לכנס הבא שיהיה בפורים. יש לכם המלצות למתחילה? (שגם בחיים שלה לא תפרה שומדבר חוץ מקוקיות?><) מאיזה חנויות מומלץ לקנות בדים? וכו' וכו'. אשמח לעזרה והמלצות 3:

Serf SaN

New member
שלום! ברוכה! ^_^

אוקי.. אז יש הרבה שאומרים שתלבושת בית-ספר יפנית [סיילור פוקו, בשם המקורי] הינה סוג תחפושת קלה יחסית. ומה גם, כנס הגאקקון מתמקד השנה במיוחד על תלבושות בית-ספר, בכך שהנושא של הכנס הוא בית-ספר יפני..אז אני מניח שיהיו הרבה סיילור פוקו-אים רבים, שונים ומגוונים. :] יש איזו סדרת ביה"ס שאת אוהבת? דמות ממנה? תעלי תמונות ואולי נוכל לעזור. ^^ ולגבי חנויות - זה לא כל כך משנה..החנויות הכי טובות שרוב הפורום מכיר נמצאות ברחוב/שדרת נחלת בניימין שבתל אביב. אבל אני חושב שגם אם את לא גרה הכי קרוב לת"א, אם יש חנות בדים קרובה לביתך היא גם יכולה להיות לא רעה..

TheChipmunks

New member
תודה^^

אממ... אין איזו אנימה מיוחדת שאני רוצה להתמקד בה... אני רוצה תלבושת בצפר בכללי. הייתה איזו תחפושת (אם אפשר לקרוא לחירבוש הזה ככה) שעשיתי. לקחתי חולצה לבנה מכופתרת מאמא שלי, חצאית תכלת שיש לי, את השרוך הזה של החלוקי אמבטיה, שממנו עשיתי עניבה, לקחתי גרביים לבנות ארוכות מאבא שלי ונעליים לבנות שלי. אם מישו יתן לי אתר להעלאת תמונות אני אעלה לפה תמונה של זה. זה היה חירבוש שלא מהעולם הזה אבל פשוט אין לי מושג בגרוש איך לתפור.

Serf SaN

New member
אמ..

את פשוט יכולה להעלות תמונות ישר לפה, דרך תפוז. P: עם האופציה לצירוף תמונה להודעה..

TheChipmunks

New member
אאה ו...

זאת התמונה בלי הגרביים... עוד לא העליתי למחשב עם גרביים... הגרביים מגיעות עד קצת לפני הברך...

Serf SaN

New member
:]

כן, את יכולה לאלתר מלא בגדי ביה"ס עם דברים שיש בבית.. רק דבר נורא חשוב שיש לי להגיד לך - לרוב הבנות הולכות עם חצאיות קפלים. אז אם יש לך אחת, אני חושב שהיא תתאים הרבה יותר..

TheChipmunks

New member
^^

לא אין לי... ואני גם חושבת שהחצאית צריכה להיות יותר ארוכה לא? ואז שמים אותה מעל החולצה יותר למעלה... זה בסדר שהחולצה על החצאית? כאילו... זה נראה בסדר?@_@

Serf SaN

New member
נה..הגובה של החצאית לא משנה

גם ככה לרוב הבנות באנימה זה כמעט חצאית מיני P; החולצה בפנים...ממ...לא בטוח. O: מה שבא לך~ :]

TheChipmunks

New member
אני יודעת שאני חופרת^^"

אבל אני רוצה לדעת מה דעתך/ם. גרביים לבנות ונעליים לבנות/גרביים לבנות ונעלי ספורט שחורות/גרביים שחורות ונעליים לבנות.

יפה שאת מתייחסת בכלל למי שעוזר לך... >.>"

חח סתם, אני צוחקת P= כאילו זכותך לעשות מה שבא לך... פשוט זה די פוגע שבנאדם מקדיש מזמנו וכותב הסבר ופשוט מתעלמים ממנו... או אולי זה בגלל שאני סתם רגילה שבד"כ נחמדים פה ואומרים לפחות תודה ם-ם"

TheChipmunks

New member
הווו גומנה....

אריגאטו^^" אני נחמדה 3: ואממ.... איפה אפשר לקחת שיעורי תפירה? ואת יכולה להגיד לי בבקשה איפה במדויק נמצאת החנות? אריגאטו... הוו וסואימסן><"

^^"

לא חשבתי שלא, זה פשוט ממש עיצבן אותי... אבל סורי אוליי הייתי תקיפה מידי XD שיעורי תפירה אפשר לקחת בסביבה שלך, אפשר לחפש על חוגים באינטרנט באזור או למשל אני מקבלת חוברת עם חוגים של האזור.. אולי גם אתם מקבלים כזו? ואני לא זוכרת את מס' הרחוב כדי להגיד לך איפה החנות אבל זה לא משנה כ"כ פשוט צריך ללכת לנחלה ולראות ^^"

~~

טוב אני אשתדל לעזור כמה שיותר.... דבר ראשון, אני ממליצה לך ללכת לקחת כמה שעורים של חוג תפירה.... או לבקש עזרה מאמא אם היא יודעת לתפור, או ממישהו אחר שאת מכירה ויודע. זה מה שאני עשיתי וזה עזר לי מאוד בלימוד התפירה :) לקנות בדים אפשר במלאאאאאאאא מקומות, יש הרבה חנויות עם בדים שונים... אישית יש לי חנות אהובה בנחלת בנימין שבה יש מבחר ממש גדול ובדים מסודרים. בכל מקרה אני ממליצה שתלכי לנחלת בנימין :) אבל אני בטוחה שגם באזור שאת גרה בו יש חנויות.... אה ומשהו חשוב לתפירה ~ לתחפושות רוב הפעמים עדיף לקנות אריג - כותנה, ולא שריג - לייקרה. אני לא יודעת איך להסביר ממש, אבל את כבר תראי שלייקרה הוא בד שקשה לעבוד איתו (בד נמתח כזה) ורוב הזמן הוא לא מתאים לקוספליי וכאלה.. כמובן שיש מקרים שהוא כן מתאים אבל לי יצא להשתמש לרוב באריג.

למעלה