עזרה -דעתכם

alfa11

New member
עזרה -דעתכם

סיימתי שנה א' באת"א. קיבלתי באחת הבחינות 75, ציון שהוריד לי את הממוצע הסופי של השנה מ85 ל83. יש לי אפשרות לבקש מועד מיוחד, שיהיה מועד ג' אם מתקיים, או מועד א' של הנבחנים בשנה הבאה. האם שווה את הטירחה- יצריך לבנות את המערכת במיוחד כדי שתתאים, וללמוד שוב לבחינה של 6 נ"ז, או שפשוט לעזוב את זה ולתקן שנה הבאה?

n i e m a n d

New member
איזה קורס זה?

הייתי מציע לקחת בחשבון שלעומת שנים קודמות, הראיונות שלנו להתמחות יהיו באמצע שנה ג' ולא באמצע שנה ב'. מכאן המשקל של הקורסים בשנה א' יפחת בהתאם..

alfa11

New member
לקחתי בחשבון :)

מה שהטריד אותי זה עד כמה זה יציק למראיינים בעין והאם אני בכלל יעבור את הסינון הראשוני על סמך הממוצע. הקורס בחוקתי ואני משלב עם מדעי החברה אז בכלל יהיה לי מסובך לבנות מערכת שתתיישב עם הבחינה הזאת בשנה הבאה.

MadEquation

New member
יש לי חברים עם ממוצע נמוך משלך

בסוף שנה א' בעברית (ואף נמוך מ-80) שהתקבלו לחמשת הגדולים וגם למשרדים בינוניים מבוקשים.

dumb student

New member
דעתי

מועד ג' זה עוד איכשהו הגיוני, בעיקר כי זה מנותק מתקופת המבחנים ואפשר להתכונן בראש שקט למבחן אחד ויחיד. לעשות את הקורס מחדש (ולשלם עוד פעם שכר לימוד!) זה טירוף מוחלט. אגב, אם אותו מרצה מלמד גם השנה, אתה תוכל להבחן בו גם מבלי להרשם לקורס (וכך להמנע משעות חופפות). עם זאת, עדיין תחוייב בשכר לימוד נוסף.

alfa11

New member
תודהעל התשובה ותגובה

הכוונה באפשרות לגשת למועד מיוחד בשנה הבאה (במידה ולא יתקיים מועד ג'), הייתה מבלי לעשות את הקורס מחדש (וכל מה שכרוך בכך...) מסכים לחלוטין שלעשות את הקורס שוב זה טירוף :) (כשבכל מקרה לפי הידיעון מדובר על אותו מרצה). השאלה היא האם בכלל להתאמץ ולנסות לגשת, או שאין לציון הספציפי ולירידה בממוצע הנובעת ממנו השלכה שמצדיקה זאת.

Anabol

New member
ללא קשר לשאלה

מועד ג' אצלכם זה מועד א' של שנה הבאה? איזה רשע
מה יש למזכירות שם???

dumb student

New member
לא

מועד ג' זה מועד ג', כלומר מועד נפרד ומבודד מכל האחרים. עם זאת, במידה ונבחנת רק באחד המועדים הרגילים (ולא נבחנת במועד ג', כמובן), ובשנה העוקבת מתקיים אותו קורס עם אותו מרצה, אתה יכול לבקש ולהבחן פעם נוספת.

מ ס ט י ק

New member
מנצלשת ../images/Emo32.gif אשמח לעזרה במילוי שאלון

שלום לכולם! אשמח באם תוכלו לעזור לי במילוי שאלון העוסק בשאיפות אקדמיות של סטודנטים יהודים וערבים במסגרת החוג לחינוך באוניברסיטת תל אביב. מועד ההגשה מתקרב ולצערי לא הגענו לכמות השאלונים שנדרשים לפי המרצה, כך שאני זקוקה לכל עזרה אפשרית! לינק לשאלון: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=iw&formkey=dENpNzFFNEJHeDRQRnV1NDBJSU1GalE6MQ#gid=0 תודה מראש
מורן

sacrament

New member
מילאתי, בהצלחה! ../images/Emo45.gif

(מקפיצה לכם בדרך)..........................................

למעלה