עזרה דיי דחופה.

StiMpy214

New member
עזרה דיי דחופה.

אני צריכה הסבר לא מפורט במיוחד, בשביל הבנת הרעיון הכללי של המשחקים : נמלה. סרדנים. עשר ספונטני [זה המשחק בו צרכים להגיע לעשר בלי ששניים יאמרו את אותו מספר יחד ? ] בנק הטופי. ותופסים קו. תודה מראש לכל העונים.

שירהShira1

New member
אני יכולה להסביר לך את נמלה וסרדינים...

טוב נמלה לפחות איך שאני משחקת זה: מוציאים ילד אחד(ילד שלא מכיר את המשחק...) ואז שואלים את שאר הילדים מי חבר טוב שלו... מחזירים ת'ילד ואומרים לו שהחבר הטוב שלו סיפר עליו משהו בזמן שהוא לא היה שם והוא צריך לגלות מה זה... הילד יכול לשאול כמה שאלות שהוא רוצה עכשיו הילדים עונים כן לשאלות שלו אם הם מתחילות ב- נ מ ל ה וכל שאר השאלות עונים בלא... ואז לפעמים הילד פולט על עצמו סודות וזה יכול להיות מצחיק אבל גם יכול לגרום לילד להעלב אז צריך לקחת בחשבון את זה... וסרדינים: זה כמו מחבואים רק שבמקום שיש מחפש אחד והשאר מתחבאים משהו אחד מתחבא ואז אם זה הרבה ילדים משחקים הם מתחלקים לזוגות ומחפשים אותו ואז מתחבאים יחד איתו והאחרון שמגיע עליו הופך להיות הסרדין הבאה... זהו מקווה שעזרתי

פעם אחת שיחקנו את זה..

את צודקת.. פעם אחת שיחקנו את זה.. עם ילדה די חדשה.. והיא ממש סיפרה על עצמה סודות.. היא סיפרה שהיא אוהבת איזה מישהו מהכיתה שלה וכאלה..

hadarinke

New member
עשר ספונטני../images/Emo26.gif

עומדים במעגל, או יושבים... וצריך כל פעם שמישהו אחר יגיד ספרה באופן ספונטני אבל אסור ש2 ילדים יגידו ביחד... נגיד... מספר 3 אומר:1 מספר 8 אומר:2. מספר1 אומר:3 עד לפה זה חוקי...אבל אם נגיד פתאום ספר 5 וגם מספר 7 יגידו ביחד את הספרה 4 זה פסילה ואז צריך להתחיל מההתחלה

mg6006

New member
תופסים קו

2 אנשים מחזיקים 2 טושים וצריכים להביע רעיון , משפט מסוים באמצעות ציור על גבי דף. הקבוצה הראשונה שמצליחה להבין מה זה.. אפשר לשחק את זה גם עם מישהו אחד והקבוצה שלו צריכה לגלות ואז מישהו אחר עם משפט אחר. אני אתן דוגמא - נגיד אחד בפה אחד בלב ...

למעלה