עזרה דחופה

slashon1

New member
עזרה דחופה

מישהו יכול להסביר לי בבקשה את כל הדברים הכרוכים בקבלה לרפואה?????? זאת אומרת הכל החל ממה תעודה הבגרות הרצויה - הממוצע הפסיכומטרי מה זה מרק"מ?? מו"ר??????? סכ"מ???????? ואיך מחשבים את הסכ"מ????? וכל העניינים הנלווים בקיצור

slashon1

New member
תוספת....

יש לי ממוצע בגרות 110 מה הפסיכו שאני צריך בערך כאילו מאיזה ציון פסיכומטרי אני יכול להתחיל לחשוב על רפואה ולא בהכרח בת"א בכללי בכל המוסדות השונים שלומדים רפואה והאם יש ציון פסיכו מסויים שממנו והלאה עם הממוצע בגרות שלי אני כמעט ודאי אתקבל?

JackoJack

New member
אמממ אוקיי עכשיו כשהוספת את זה

באתרים של האוניברסיטאות השונות במידע למועמדים מופיעים מחשבונים לחישוב סכם.כמו כן מופיעים ספי הקבלה של השנה...אתה יכול לחשב לפי הממוצע בגרויות והספי קבלה איזה פסיכומטרי אתה צריך ואם ואיזה בגרויות צריך לשפר/להרחיב. לפי דעתי אתה צריך פסיכומטרי של 750 בערך אולי טיפה פחות עם כזה ממוצע, כדי להיות מוזמן לראיונות/מו"ר/מרק"ם. למידע על המבחנים והמיונים האלה תראה את הקישור הבא ואת המשך השרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=87423104 בכל אופן...יש לך עוד זמן, תרגע, תבלה בשירות ונתראה בפוקלטה מתישהו בהצלחה ושירות קל, ג'ניה

NesiZ 19

New member
אין דבר כזה כמעט וודאי

גם 800 לא יכניס אותך לפקולטה בוודאות. בעקרון בירושלים ובבאר שבע אין כל כך חשיבות לציון הסכם היבש, העיקר שתקבל זימון לראיון, ובשביל באר שבע נדמה לי שתצטרך 700, בירושלים 735 בערך. בתל אביב ובטכניון לעומת זאת ככל שתקבל בפסיכומטרי גבוה יותר ככה תוכל פחות 'לככב' במבחני האישיות(גם שם תצטרך מינימום 730-740).

JackoJack

New member
חחח חבר...מה הלחץ?

תרגיע חבוב... באיזה מצב אתה נמצא כרגע? חייל משחורר? תיכוניסט?

slashon1

New member
אני מתגייס בדצמבר

ואין לחץ פשוט אני רוצה לדעת הכל תבין כל אחד אומר משהו אחר ואני רוצה לדעת מאנשים שבאמת יודעים את כל התנאים האלה

slashon1

New member
תודה לכולםםםםםםם

הבנתי בערך וזה מה שחשבתי פשוט לא הייתי בטוח וכן- אני ממש אהנה בקרבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה