עזרה דחופה!

עזרה דחופה!

אם אני נמצאת במקום הלא נכון אשמח מאוד אם תפנו אותי למקום שיכול לעזור לי. אני מתחתנת בעוד 10 ימים ומאוד מאוד רוצה בכניסה לחופה את השיר של מאיה בוסקילה- ימים של אהבה (אתה הנשמה שלי) גיליתי שיש את אותו שיר בדיוק בגרסה של עמית צח.התקליטן שלנו אמר שנוכל לשלב את זה כדואט אבל הוא הכין את הדואט וזה יצא ממש לא קשור.
אני מאוד מאוכזבת ומאוד רוצה את השיר הזה. לא אכפת לי גם שהוא יהיה רק בגרסה של מאיה בוסקילה אבל צריך לשלב את זה עם מוסיקה כי חלק מהמילים לא מתאימות לחופה אז הרוב צריך להיות הפיזמון שכן מתאים.מה אני עושה? האם מישהו יכול לעזור לי?האם תוכלו להפנות אותי לתוכנה שאוכל לעשות זאת בעצמי? זקוקה לתשובה דחופה.

דור דקל

New member
יקירתי

באמת שרציתי לעזור אבל לצערי זה בלתי אפשרי. השיר הוא אומנם אותה שיר אבל הסולמות המוסיקליים שונים, וכן גם משקלי השירה, כך שמבחינה מוסיקלית הם לעולם לא ישבו ביחד... מה שאני הייתי מציע זה להתחיל עם בית ופזמון של עמית, כשבעלך לעתיד נכנס,ולעבור לבית ופזמון של מאיה, כשאת נכנסת. בלי לנסות להושיב אותם ביחד. זה נשמע סביר. בכל מקרה שיהיה המון מזל טוב!

אני יודעת וזה מה שכתבתי..

שאני מוותרת על עמית והחלטתי להישאר רק עם השיר של מאיה אבל לעשות לזה רמיקס מרגש ויפה שיתאים לחופה.אתה יכול להמליץ לי על מישהו שיוכל לעשות לי את זה? אני ובעלי נכנסים ביחד.

למעלה