עזרה דחופה!

Aeroguy

New member
אני מרחם עליכם

אתם חיים בחוסר ידיעה מוחלט מהי מוזיקה טובה ומה זה רוק איכותי. טוב, אני מניח שזו הבעיה שלכם...

epitaph

New member
זה דבר מאוד יהיר לומר...

אחרי הכול אתה שמעת מה שאחרים כאן שומעים כדי שתיקבע מה איכותי ומה לא(וד"א נראה לי שהרבה כאן התחילו מארוסמית´)? ומי שם אותך למכריע בעניין?...זה הכול עניין של טעם,המוזיקה האיכותית של האחד זה הזבל האומנותי של השני.

Aeroguy

New member
אולי זה נשמע יהיר, אבל...

אני יושב כאן וקורא איך אתם מהללים להקות וגיטריסטים ומתופפים, ומתווכחים, כשהלהקה הכי טובה שיש, עם הגיטריסטים הכי טובים, הבאסיסט הכי טוב, המתופף הכי טוב וכמובן הסולן והמשורר הכי טוב פשוט יושבים לכם מתחת לאף. כך שלמרות שזה באמת נשמע יהיר... אני מתכוון לכל מילה. ..ולשמוע 2-3 שירים ב-MTV זה לא להכיר את אירוסמית. לכו לאתר שלי, בקרוב אפתח שם אתר בעברית על הלהקה:http://www.aeroguy.up.co.il/

epitaph

New member
שתתכוון לכול מילה,זו עדיין רק דעתך

ואני אחזור על מה שכתבתי מקודם רק שהפעם אני אדגיש כדי שיהיה לך יותר קל לקרוא: "זה הכול עניין של טעם,המוזיקה האיכותית של האחד זה הזבל האומנותי של השני" לדעתי יש הרבה מאוד גיטריסטים יותר טובים מזה של ארוסמית´ וכנ"ל לגבי כול אחד משאר חברי הלהקה,זו היא דעתי,לך יש את הדעה שלך וזה נחמד אבל לקבוע רק על סמך דעתך שאנחנו חיים בחוסר ידיעה מוחלט מהי מוזיקה טובה ומה זה רוק איכותי זה פשוט כל כך לא נכון מהסיבה הפשוטה שדעה מטבעה היא דבר סוביקטיבי.

Steel-Dude

New member
אמ...

זה שיש גיטריסטים שיותר טובים מהזה של אירוסמית´ או מתופפים יותר טובים בלה בלה בלה זאת לא ממש הדעה שלך...זה יותר כמו עובדה שאי אפשר להתווכח איתה...זה כמו שאני אבוא ואגיד שלדעתי אני הגיטריסט הכי טוב בעולם...בכל מקרה שמתעי גיטריסטים עם ביצועים יותר טובים מאלה של ארוסמית´ וזה שההוא אוהב אותם זה לא הופך אותם לנגנים הכי טובים...אתה יכול להגיד שזאת הלהקה הכי טובה לדעתך...אבל בקשר לנגינה זה כבר משהו אחר...

אז ככה .....

בו ננסה להכניס אותך לעולמי (עולם הרוק שלי פחות מטאל כבקשתך) ...... 10 הצעות מעולות: 1.עם אין לך מטאליקה תקני את השחור שהכי קל לאהוב אותו והוא יוביל אותך לאלבומים היותר משובחים שלהם!!!!! 2.PEARL JAM-TEN דיסק ענק עם יש לך אותו כבר תקני או את VS. המעולה או את VAYTOLEGYהענק אני אישית מעדיף את הראשון תורידי את corduroy ואת REARVIEWMIRROR עם האהבת יותר את השני תקני את VS. עם את הראשון אז את VAYTOLEGY 3.GUNS N´ ROSES -APETIET FOR DISTRACTION דיסק מעולה הכי טוב שלהם עם יש לך אותו תקני את יוז יור אילוסיין הראשון ועם יש לך אותו אז את יוז יור אילוהשני עם יש לך גם אותו תבחרי אחר מהרשימה, הדיסקים האחרים שלהם לא משהו!!!!!!!!!! 4. SOUNDGARDEN -THE SUPER UNKNOWN דיסק מעולה של קורנל וחבריו חובה לכל חובב גראנג. כולל את השיר הענק BLACK HOLE SUN 5.ALICE IN CHAINS-DIRT דיסק קצת יותר כבד מקודמיו ברשימה זאת אך עדיין משובח ביותר 6.כל הרשימה בערכה שאין לך את NEVER MIND של נירוונה עם אין לך תתעלמי משאר הרשימה ותקני אותו !!!!!!!!!!! עם את בראש של נירוונה תקני או את BLEACH או את אנפלגד המעולים!!!!! 7. היהודים גם עם אין לך תקני את מציאות נפרדת המעולה 8.FAITH NO MORE-THE REAL THING הדיסק הכי טוב לדעתי שלהם דיסק מעולה ושווה והוא יוביל אותך לדברים טובים מאוד בהלהקה הנפלאה הזאת!!!!! 9.DREAM THEATER-A CHANG OF SEASONS למרות שבחלקו הגדול קוורים הוא אחד היותר משובחים של דרים המופלאים והשיר הראשון שהדיסק נקרא על שמו הוא לדעתי השיר הכי יפה של דרים , עם יש לך אותו תקני את SCENS FROM A MEMORY המעולה או את FOLLING IN TO INFINETY המעולים עם יש לך את שלושתם תחליטי לבד איזה את עוד רוצה לקנות!! 10. אני פשוט לא יודע איזה רוק טוב ומומלץ יש יותר אז אני ימליץ לך לקנות את הדמו של הלהקה שלי ב5 שקל או לחילופין לקבל אותו חינם !!!!!! זאת ההמלצה שלי בהצלחה!!!!!!!!

למעלה