עזרה דחופה!

DISTURBED

New member
עזרה דחופה!

טוב,אני יודעת שאולי הרבה לא יכירו אותי אני לא כותבת הרבה בפורום אני יותר קוראת... אני טסה ביום ראשון לפולין ואני רוצה לקנות בדיוטי פרי דיסק...עכשיו אני לא יודעת איזה!!! אם תציעו לי הצעות זה יהיה מאוד נחמד... אני אוהבת רוק יותר ממטאל דרך אגב. תודה מראש!

some girl

New member
זה לא אמור להיות יקר דיסקים בדיוטי?

מישהוא יודע לגבי זה?... גם אני נוסעת שבוע הבא ואהיה בדיוטי פרי..אולי אצליח למצוא שם את נייטוייש סוף סוף..

Nomaed Dominus

New member
going abroad on sunday... bad.. bad

ממש לא בסדר שאנשים יוצאים לחו"ל ככה ביום ראשון כאשר יש הופעה כ"כ טובה באותו יום... טוב נו, אז ההופעה לא משהו, אבל רק בשביל ARAFEL שווה לבוא

wiz

New member
לא לקנות בדיוטי פרי !!!

בפולין הדיסקים הרבה יותר זולים !!! משהו כמו 40-50 שקל לדיסקים שעולים בדיוטי פרי 80+ שקל... wiz

some girl

New member
אוי מצוין!!!!

זה מה שרציתי לדעת ולשמוע.. מעולהה.. בטוח יש שם את נייטוויש ועוד דיסקים שיהיו זולים.. השאלה אם נגיע למקום עם דיסקים.. טוב..ביי בינתים

shay or eli

New member
דיסקים מומלצים

לא יודע בקשר למחירים או למקומות, אבל הינה כמה דיסקים שאני ממליץ לקנות: Alice Cooper - Billion Dollar Babies Pink Floyd - Dark side Of The Moon Beatles - Sgt. Pepper Red Hot Chilli Peppers - Blood Sugar Sex Magics U2 - Achtung Baby David Bowie - Changesbowie (אוסף) השתדלתי שיהיה כמה שיותר רוק. תבחרי מה שבא לך. מקווה שעזרתי.

באמת

את נוסעת לפולין - סעי לפולין, תחקרי את המורשת שלך, אבל אל תחפשי דיסקים בזול!

Metal_F

New member
לא כולנו עשירים כמוך

נ.ב- כשהייתי בפולין קניתי איזה עשרים דיסקים. אגב, אם יש דיסקים לא סופר חשובים לך - הפירטיים הפולניים זה לא הישראלים, הם משוקעים, לא צילום מגעיל אלא משו ממש דומה למקור אפילו זהה לעיתים רבות - ויכול לעלות 20-30 שקל.

למה לא????????

אפשר לחשוב מי אמר שהיא אפשר לנצל הזדמנות לקנות בזול???? בכל מיקרה זה יהיה יותר מוסרי מהטמבלים שהזמינו חשפנית בפולין!!!!!

זאת דרך חשיבה מעניינת

רגע, אם עצם זה שזה יותר מוסרי מלהזמין חשפנית הופך את זה לבסדר, אז העובדה שלפרוץ הרגע לבית של השכנים שלי ולרוקן אותו מתכולתו זאת פעולה יותר מוסרית מלרצוח את שכני בשינתם אומר שמותר לי לעשות את זה? אני פשוט חושב שזה קצת פעולה חסרת כבוד כלפי כל הרעיון, וזה לא קשור להזדמנויות לדיסקים זולים או לא.

some girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי ואבוי לי..אתה אשכרה זוכר את זה?.. בבקשה לא ניכנסים לזה. ואנחנו לא נעשה את זה תאמין לי. חחחחחחח אני בשוק שאמרת על זה. באמת. לא משנה למה. וכן..אני כן יקנה דיסקים..מה קשור?! לקנות מתנה ובושם זה יותר טוב מדיסקים שהם יותר זולים?! מה קשור בכלל דיסקים למורשת?!

wiz

New member
לא מסכים....

גם אני היית במסע שורשים בפולין במסגרת של משלחת נוער, והיינו בכל המקומות המחרידים, העצובים והבלתי ניתנים לתפיסה האלה. זה היה מאוד קשה, אבל... אי אפשר להיות 10 ימים רצופים בעצב מוחלט, וחייבים משהו שיקל קצת על המראות הקשים. בגלל זה יש את הזמן החופשי בערים השונות, את הנסיעות לתיאטרון, לערבי פולקלור למיניהם, לארוחות משותפות, ובגלל זה מותר, וגם צריך, לדעתי, להנות במסעות האלה. זה לא פוגע או מפריע לתהליך שכולם עוברים, ולדעתי זה אפילו עוזר ליצור אווירה ואחווה מיוחדות בין חברי המשלחת, וגם עוזר להבין ולהיקשר יותר טוב לנושא. wiz

some girl

New member
מסכימה איתך לחלוטין..

אני לא מאמינה שבאמת אפשר לעשות את זה עצמך נפשית, אני לא חושבת שמישהוא מסוגל 10 ימים להיות מנותק מכל דבר ולהיות באבל כל הזמן. חייבים כדי לאסוף כוחות לימים אחרי זה להתנתק רגע מהמראות ומהמקומות ולנסות גם טיפה להנות, וזה בטוח עוזר לימים אחרי זה וכמובן עוזר לגיבוש ולאוירה הרבה יותר טובה, לפחות לכמה שעות בודדות, מאשר הדכאוניות שעופפת בכל מקרה את המסע עצמו. לא..אני לא נוסעת עם משלחת נוער, אלא עם הבית ספר, wiz. some girl

Aeroguy

New member
Aerosmith- Just Push Play

החדש של Aerosmith הוא אחד האלבומים הגדולים של כל הזמנים- יחד עם זה מומלצים גם Pump, Nine Lives, Aerosmith, Get Your Wings, Rocks, Night In The Ruts, Toys In The Attic...

some girl

New member
חחחח...זאת באמת היתה יציאה..

בלי קשר לזה שאני מכירה את אלה שעשו אז אני ממש לא אגיב.. עדיף לשכוח. פשוט כך. ולהתכחש..

למעלה