עזרה דחופה

gray

New member
קצת סובייקטיבי

הטרנסאלפ הוא אופנוע נהדר עם בערך אותה יכולת שטח של הKLE והTDM לא בעיניין של לרדת מהאספלט, הטרנסאלפ הוא הרבה יותר נוח מהKLE והבעיה היחידה שהייתה לי איתו זה שהוא קצת קטן אז אם אתה לא רוצה להיות מוגבל ובגובה בין 165 ל185 ס"מ לך על הטרנסאלפ, אם אתה מוכן לוותר על יכולת שטח תמורת יותר כוח לך על ה TDM שנייהם מאוד נוחים. הT MAX -לא מכיר.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

C O L T

New member
"עזרה דחופה"? חייב אופנוע עד הערב?

אצלי כל עוד האופנוע לא עולה באש, העזרה לא לא חייבת להיות דחופה. HELP!!! כותבים אם באמת יש בעיה, אחרת לא זוכים לתשובות, במקום זה מקבלים הודעות כאלה מהמנהל הנודניק.

el presidente

New member
../images/Emo4.gifמנהל נודניק..

rubik

New member
הכל תלוי באיך אתה מגדיר עזרה דחופה.

אומנם האופנוע שלי לא עולה באש אבל המוח כן, ברשותי היום 4 הצעות מחיר עבור כל אותם הכלים ויש לי בעיה ממשית לבחור באחד מהם. ומן הצד השני לא יאה לעכב את אותם בעלי הכלים שלהם אני צריך להחזיר תשובה (מדובר בכלים בעלי השנתונים הנמוכים יותר) ועוד דבר בכך שהעזרה הגיעה בדחיפות אתה יכול לזקוף לפורום המכובד נקודת זכות נוספת שכן היא הצליחה להציל אדם מהתחרפנות טוטאלית (שמעתי שבפסיכיאטריה זה הפך לטרנד החדש בקרב מתוסכלים שלא מקבלים תשובות בפורומים)

Pumi

New member
מה יש לך לחפש עם R6?../images/Emo4.gif

לא רק שהוא לא נוח, גם הבדל המחירים בינו לבין ה R1 הוא יחסית קטן. לך על R1 וסגור עניין.

TheReverend

New member
אני אנסה

אני יודע שאני מבלבל אותך עוד יותר אבל יש סיבה כלשהי למה הגבלת את עצמך ל4 האופציות האילו? מה עם איזה בימר? או FREEWIND? או אולי סופר טנרה? DRBIG? נכון כלים כאילו אין חדשים(בכלל או במסגרת התקציב שלך) אבל חלקם עונים על הדרישות שלך בול. תחשוב על זה.

gilgili

New member
קצת על kle....

בקצרה-זה כלי שפשוט עושה כל מה שאתה מבקש ממנו:מאיץ יפה,יציב,נוח(סובייקטיוי),נותן כח גם בסל"ד נמוך,לוקח פניות יפה,מצליח להסתדר עם שטח מתון (שבילים בעיקר וגם קצת בוץ),ונוח מאוד בעיר (כידון גבוהה שעובר מעל רוב המראות ןכו'). אני מאוד מרוצה ממנו,נהנתי ממנו גם בנסיעות ארוכות יותר והוא מתנהג יפה גם בלי-און. מציע לך לקחת כלים(מה שיש) לנסיעות מבחן ואז להחליט,לא למהר עם ההחלטה ,אין סיבה למהר,יש לך תקציב לכלי מכובד מאוד וחבל לעשות צעד לא שקול. בהצלחה. (pixier,מה המצב? מה עם הטיול?)

rubik

New member
הכלים שציינת הם מצויינים אבל...

הנקודה הבעייתית בהם היא עלות אחזקתם לגבי הבימר החלפים והחלקים עולים הון תועפות (וזה עוד לפני שאפילו חשבנו על איזה שיפורונצ'יק) לגבי ה- DR BIG כלי נהדר יצא לרכב עליו איזה יום אחד לפני שנים, הבעיה בו שהוא לא נוח לי קשה לתמרן איתו בעיר ולי על 1.76 מ' לא כל כך נוח על הכלי הזה. לגבי ה-free wind לא יצא לי לרכב ואין לי אינפורמציה עליו כך שקשה לי לחוות דעה ואותו דבר לגבי ה סופר טנרה יש בעיה עם כלים (במיוחד בארץ) שהם טיפה יותר מיוחדים אתה פשוט נתקע איתם כאשר אתה רוצה למכור אותם בגלל שהם מוכרים פחות, אנשים פוחדים לקחת סיכונים, מלאי החלפים לכלים אלו בד"כ מצומצם ויקר ובכלל קשה להשיג אנשי מקצוע (מוסכניקים) ש"באמת" מבינים בכלים אלו.

TheReverend

New member
תחכה לחבר הפורום XFWIND

הוא יספר לך אודות נפלאות ה FREEWIND - יש לו אחד והוא מאוד מרוצה ממנו - וראינו פה תמונות שלו גם בשטח. עלויות החלפים של הבימר אוליי גבוהות אבל הבימרים בד"כ, לפי מיטב ידיעתי, דיי אמינים. עם הגובה אין לי ממש מה לעשות
מה עם סוזוקי DR650?

Shuchman

New member
למה לא נוח להרכבות?

חברה שלי נרדמת (!) מאחורי בהרכבה, גם ארוכה. מצד שני היא חושבת ש - CBR הרבה יותר סקסי (ומה לעשות היא צודקת)

tygger

New member
שחברה שלך תקנה אופנוע משלה.

היא יכולה לקנות CBR... ואם היא נרדמת אז זה אומר שהוא נוח.

Enforce

New member
מה עם XT ?

אמנם לא רכבתי על האחרים שציינת אבל הוא כלי נוח ומצויין לעיר וגם בשטח הוא סבבה, לא דיונות ולא שטח פראי, כבד מדי בשביל קטעים טכניים מידי אבל שלי עשה שטח יפה בסופ"ש האחרון בגליל ובגולן. נכון, מהירות השיוט שלו לא תעלה על 130-120 אבל יגיע גם ל 150 אם תלחץ (רעידות לא נוחות בכידון - תופס רוח מעל 140) )ונוח לרכיבה (עשיתי שעתיים רכיבה מהצפון למרכז ביום שבת ולא היה לי צורך לעצור אפילו לשחרור השרירים או משהו כזה). בקיצור כלי נוח ויש שיגידו לא שטח ולא כביש, אבל באמת הוא נותן קצת משני העולמות וזה גם תלוי בצמיגים ובדרישה ממנו. (שלי 500 אני לא יודע להגיד לך על ה 600) כלי אמין ביותר בכל מקרה. ואולי טנרה? סופר טנרה? אפריקה טווין?

גם אני ממליץ לך בחום על XT500

אם אתה יכול אז אולי עדיף לך אפילו 600, שהחיסרון היחיד שלו (לפחות שאני רואה) הוא שיש לו פחות שוק מל- XT500. דרך אגב, ENFORCE אתה יודע ממש מעניין שבסוף השבוע האחרון גם אני הייתי עם ה- XT שלי בגליל ובגולן וגם הייתי בשבילים אפילו ברמת קושי גבוהה. גם חזרתי ביום שבת... עשינו טיול אני ועוד אופנוע GS ובשטחים הקשים הוא קשר את האופנוע שלו והירכבתי אותו על ה- XT, הוא בתור מורכב אמר שממש נוח! נ.ב. פעם הבאה שאתה יוצא לצפון, אם בא לך שלח מסר ואולי אני יצטרף גם.

השכן

New member
רוכב נועז : היית ממוגן כמו שצריך?

אם נכנסת לשטח ללא מיגון - טעית.

כמו שצריך? לא בטוח

הייתי עם הציוד הרגיל שלי, מעיל עם ממוגן, מכנסי ג'ינס וכמובן קסדה. כפפות לא שמתי כי היה ממש חם. לא הייתה לי סיבה להיות יותר ממוגן כי בסה"כ לא השתוללתי, נסעתי רגוע.

Enforce

New member
בשמחה..

היינו 4 , KLX 650C , DRZ, XT500, DR350 היה אחלה ועשינו קטעים קלים וקשים, אחד הקשים עלה לי במראה שמאלית אבל זו אשמתי שמתעקש לנסוע עם מראות לראות את חברתי על ה DRZ מאחור (דואג לה, מה לעשות). פעם הבאה אולי סופ"ש הקרוב, לא יודע עוד.. אם נצא, אשלח מסר. צירפתי תמונה מהגליל העליון..

royboy1

New member
../images/Emo12.gifDRZ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

DRZ? חברתי?
איזה שנה האופנוע? מי זו חברתך?! שו אופנוע מה אופנוע כמה אופנוע איך אופנוע למה אופנוע מתי אופנוע איפה אופנוע ???

למעלה