עזרה דחופה...

אופק136

New member
יש לי כמה עדכונים...

אתמול שלחתי לה מייל עם כמעט כל מה שרשמת פה, שאנחנו דואגים לה ואולי אנחנו מצליחים לראות משהו שהיא לא, ושאנחנו לא מוכנים לקבל את זה שהכל בסדר-כי אנחנו יודעים שלא. ואז כתבתי לה אם את כ"כ בטוחה שהכל בסדר -ואת יודעת שמאוד חשוב לי שנלך לטיפול בנושא,אז בואי נלך-אם הכל בסדר בזבזנו שעה והרווחנו שקט נפשי -אם משהו לא בסדר-נעבור אותו ביחד. אחרי כמה מייחים שפשוט לא הייתי מוכנה לקבל שום תשובה שלילית, כתבתי לה שאני לא מוכנה לקבל זריקת הרגעה שהכל בסדר ושאין תשובה שתרצה אותי פרט להסכמה שלה לבוא לטיפול. בשעה טובה ואחרי שנים רבות-היא הסכימה. מה שמוכיח כל הזמן שהדרך היא זו שקובעת ולא המטרה. Jאפאר -אין לך מושג כמה עזרת ומה עשית. כל מה שכתבת מילה במילה נחקק בראשי ועכשיו גם בראשה. תודה שבזכותך אפשר להציל את אמא. אין לי מילים להודות לך.

Jאפאר

New member
לאופק

תודה גם לך על המילים החמות. לא לחינם אומרים שאנשים לא נפגשים לחינם... אולי באמת אין מקריות... מה שצריך לקרות קורה... וברגע שהיית זקוקה לעזרה כמעט במקרה אני הייתי כאן. אני מקווה שמה שאמרתי לך באמת יוביל לפתרון. בלי ציניות ומבלי להצטנע אני בטוח שיש כאן בפורום עוד כמה אנשים שהיו יכולים לסייע. לכו עם הקו שהצעתי. היא צריכה תמיכה, חום, רוך, אהבה, תשומת לב ובעיקר משמעות. היא חייבת להרגיש שלא תוקפים אותה, נחישות צריכה לבוא ממקום רך שלא יבהיל אותה. היא צריכה להרגיש שאתם יודעים שלא טוב לה אבל בלי שזה ייאמר במפורש. היא צריכה להרגיש שמבינים את מצבה. אולי בשלב כלשהוא לדבר על כך גלויות. לדבר על מה שקרה לה. להגיד שזה טבעי ויכול לקרות לכל אחד (ואכן קורה להרבה אנשים). להגיד שהיא רק בשר ודם ולא נורא אם היא קצת ב DOWN. לכל אחד יש רגעים קשים ולכל אחד מותר. לתת לה הרגשה שאתם רואים את הקושי שלה ולא נלחצים מזה. שאתם מבינים. לעטוף אותה באהבה. לתת לה משמעות. להראות לה שזקוקים לה, לחום שלה, לנסיון שלה, לעצה שלה, לתמיכה שלה. ההזדקקות שלכם תתן לה משמעות מחודשת, כוח חדש לקום מהמיטה. תנסו לבקש ממנה לעשות עבורכם דברים, כביכול שאתם לא מסוגלים לבצע וחייבים אותה. העשייה והצורך שלכם יתנו לה משמעות מחודשת לחייה. בהצלחה מכל הלב

אופק136

New member
Jאפאר

לקחתי כל מילה, אני מקווה שהטיפול הפסיכולוגי יביא את השינוי יחד עם ההתמדה שלנו לעשות את כל מה שכתבת . תודה לך, איש חכם. מזל שיש מי שמנווט אותנו להגיע אחד לשני, שנייה לפני שהתייאשתי ניווטו אותי אלייך ואותך אליי. אמשיך כמו תמיד לעשות הכל למען אמא, בתקווה שאוכל להחזיר אותה אליי.. כי אני ממש מתגעגעת אליה. לא ידעתי שאפשר להרגיש שמישהו ממש חסר לך -כשהוא פיסית נמצא לידך. שוב, אינסוף תודות.

למעלה