עזרה דחופה

אייבורי

New member
אני רק לשאלה

איך מתארסים בימנו ? [חשבתי שזה מסוג הדברים שפג תוקפם] בכל מקרה לעניינך, מרוב פחד את מפרפרת במקום מבזבזת זמן ואנרגיות ובאותה הזדמנות מחרפנת את הבחור. הכי טוב שתשתי כוס מים קרים ותרגעי.

Elinori20

New member
קודם כל צודק

דבר שני, המשפחות שלנו דתיות, אנחנו לא, ואירוסין זה מפגש של שתי המשפחות ונתינת טבעת, אני קיבלתי טבעת אבל המפגש הגדול עוד לא היה, רק ההורים נפגשו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
עודי סיבה למה לא להחזיר אותו:

אם בשלב הזה הוא יבין שתפקידך בקשר הוא להחזיק אותו, הוא יבין מזה שהכל מותר לו, ושאת תמיד תהיי הסמרטוט שרץ להחזיר אותו. זה מה שאת רוצה בחיים? מריוס

Elinori20

New member
אני אגרום לזה להיות שותפות,

הוא לא ינצל אותי, יהיה בסדר.

שיני שום, פלפל גרוס דק + שמיכה

תניחי את השום והפלפל על השולחן בכניסה, כך שהוא ייכנס הוא ישר ישאל "מה זה?". ואז בזמן שדעתו מוסחת תני סימן ל 4 בריונים ששכרת בעוד מועד שיתנפלו עליו, יכסו אותו בשמיכה ויכניסו לו מכות רצח עד שהוא יסכים להישאר. נראה לי שיש לזה סיכוי לא רע...

Master Stav

New member
שנאמר ...

הדרך עוברת דרך הקיבה ..... אל כולם

Master Stav

New member
אין מה לעזור ....

שחררי ותמשיכי הלאה .... משחקים בתחילת הדרך מובילים רק לגירושין ....שלא נדבר על נזק לילדים .

נומלה

New member
את נשמעת כאילו

זה ילד קטן שמישהו הפחיד אותו. במקרה כזה באמת צריך להגיע את הילד ולהרגיע אותו. אבל פה מדובר לא בילד מבוהל אלא במבוגר שרוט. כאן רק טיפול ארוך יכול לשנות ולא איזה פירואט שתעשי. מכאן שום דבר קצר טווח שתעשי לא יספק פתרון לטווח הארוך.

seeyou

New member
קשה עד בלתי אפשרי לתכנן את החיים

צריך לחיות ולא סתם לחיות אלא כמה שיותר טוב ,נוח ונעים. אם אתם בכול זאת תבנו מסגרת משותפת - עסק משותף-אז זה סימן שלכול אחד יש אינטרסים בזה. לא חייבים להיות זהות באינטרסים אך צריך להיות כמה שיותר הבנה כול אחד לצרכים של השני והרבה כבוד הדדי. אם את מערבבת חלב 3% עם אותו כמות של מים זה לא הופך את החלב ל 1.5% גם בנשואים-גם אחרי 50 שנה ביחד עדיין לכול אחד יהיו חלומות פרטים. וכפי שציינתי מקודם-גבר גם 2X2 באריזה נמצא "ילד"....

למעלה