עזרה דחופה

Elinori20

New member
עזרה דחופה

אני מאורסת כבר 3 חודשים ואנחנו יחד כבר 7 חודשים, הארוס שלי גרוש שנתיים וחצי, לפני שבוע בערך התחילו לנו מספר מריבות על כך שהוא כבר לא מתייחס אלי אבל השלמנו, אתמול אחרי הסרט התפוצצתי ואמרתי שהוא הבטיח להתייחס יותר, הוא נהיה מרוחק אז ישר ביקשתי סליחה אבל זה לא עזר, שאלתי מה קרה והוא ענה שהוא כבר לא מאמין באהבה ולא מאמין שיתחתן אי פעם, הצלחתי להרגיע אותו והוא אמר שהוא אוהב ולא רוצה להיפרד אבל שזוגיות זה לא בשבילו, בסוף אמרתי שנלך לטיפול למרות שגם בזה הוא לא מאמין, ניפרדנו בנשיקה והלכנו לישון, הבוקר דיברנו והיה בסדר, בערב שאלתי אם לבוא אליו והוא אמר שלא, שאלתי אם הוא בכלל רוצה שאבוא אי פעם הוא אמר שלא ושהוא רמז על זה אתמול, הוא עלול להיפרד רק בגלל הפחד הוא הרי כן אוהב, מה אני עושה? איך אני מחזירה אותו לפני שזה נגמר? הוא בא מחר, תעזרו לי, בבקשה.

seeyou

New member
ייתכן שזה לטובתך.

יותר טוב לא להתחתן מאשר להתגרש בגלל מצבי הרוח שלו. ייתכן גם שהוא באמת לא מתאים לזוגיות עם קשר מחייב. אין לך מה להצטער(לדעתי). יוסי

seeyou

New member
תנסי בדרך "הפוך על הפוך"

תסכימי איתו ועם דרכו ייתכן שזה יניע את דעתו אומנם זה הימור כמו כול החלטה אחרת. את בטוחה שהוא "שווה" את המאמץ שלך?

נונה17

New member
התארסתם אחרי 4 חודשי היכרות?

אולי זה רעיון טוב לדחות את כל העסק וללמוד להכיר אותו יותר טוב, ולראות אם הוא בכלל מוכן לזה? הייתי נותנת לו יום יומיים להירגע ושואלת אותו מה הקטע, ורק אז אולי מקבלת החלטות.

Elinori20

New member
בעיה קטנה

יש לי פחד מטומטם שאם לא אחזיר אותו מהר אני כבר לא אוכל להחזיר אותו, אני חייבת שיטה למחר.

I C E M A N 7

New member
את מגזימה לגמרי!

מחר?? אם עוד שעה את לא מחזירה אותו אבוד לך החיים הם גרנד פרי אסור לאבד אף שניה 30 שניות - זוז!

Elinori20

New member
אני יודעת אבל

הלב שלי ישאר מכווץ וכואב עד שזה לא ייפתר ואני חייבת להתאושש לקראת העבודה בגן ילדים מחר. ותודה שגרמת לי לחייך, ברצינות.

Elinori20

New member
אני יודעת אבל

הלב שלי ישאר מכווץ כואב ומפוחד עד שזה ייפתר ויש לי עבודה בגן ילדים מחר, אני צריכה פוקוס. ותודה שגרמת לי לחייך, ברצינות

נונה17

New member
מצטערת, לא עובד ככה

הבעיות הגדולות ביניכם לא ייפתרו. אני בטוחה שהילדים יסיחו קצת את דעתך עד שתביני בדיוק מה קורה איתו.

yellow feather

New member
למה לדחות?

זה באמת משנה לך אם תפרדו עכשיו או בעוד חודש או בעוד שנתיים? איך את יודעת שהוא אוהב? לי זה נשמע כאילו הוא מנסה להשתלף מהאירוסים הללו, פרידה בד"כ היא כמו אקדח, אקדח שמופיע במערכה הראשונה - יירה במערכה השלישית (בתיאטרון), ברגע שהמילה "פרידה" מושמעת, בד"כ, בסופו של דבר תתרחש פרידה, בעיקר כשמדובר על זוג שאינו נשוי ו/או ללא ילדים. סביר למדי שאם תתעקשי, תצליחי לדחות את הפרידה, אבל היא תתרחש בסופו של דבר. לא חבל לך על האנרגיות? ד"א, מי שהתגרש פעם אחת, מפחד פחות מפרידות וגירושים ממי שעדיין לא התגרש וגם מודע למגבלות שלו בנושא התפשרויות, כנראה שהוא הבין שאת לא מתאימה לו. עובדה שהוא לא אומר שהוא לא מאמין שהוא יתחתן שוב, אלא שהוא לא מאמין שהוא יתחתן איתך. יש הבדל גדול בין השניים.

Elinori20

New member
אז לא הבנת כלום

הוא אמר שהוא לא חושב שהוא יתחתן אי פעם אבל שהוא כן אוהב אותי ומעדיף שלא ניפרד פשוט אין ברירה כי הוא לא מאמין שהוא מתאים לזוגיות, אני רק צריכה להחזיר לו את האמונה

גל1 האחת

New member
תגידי ../images/Emo70.gif

מה הקטע ? מה זאת אומרת ' לא להחזיר - לעזור לדחות את הפרידה ' ? את יודעת שתהיה פרידה אז למה לדחות אותה ? למה האובססיה הזאת ? מה קרה ? את רוצה אותו איתך בכל מחיר ? אני ממש לא מבינה אותך הבעיה שלך כבר לא קשורה לפורום זה או אחר - זאת בעיה אצלך בראש אם היית מנסחת את זה בצורה אחרת ואומרת שאת פגועה וקשה לך להתמודד עם פרידה ממנו ומבקשת עצות איך להקל על עצמך זה כבר משהו אחר - אבל את מחפשת להיות איתו עוד דקה ועוד שעה ועוד יום ולדחות את הפרידה את רצינית ?

Elinori20

New member
לא הבנת

לא תהיה פרידה בכלל. הוא כרגע רוצה שתהיה, אני צריכה איכשהו להרוויח זמן כדי להראות לו את האמת, שאנחנו שייכים.

גל1 האחת

New member
את קשה קשה קשה

"האמת" שלך - לא חייבת להיות האמת שלו אם הוא לא חושב שהוא צריך להיות איתך - אז על איזה "אמת" את מדברת

גל1 האחת

New member
מי שלא מאמין

באהבה ולא מאמין שיתחתן אי פעם ..... למה הוא התארס ? הרי מתארסים מתוך כוונה להתחתן.. לא נראה לי שזו הסיבה - יש סיבה אחרת שאת לא מודעת לה אל תפחדי ואל תראי לו שאת מפחדת אם זה מה שהוא רוצה תחתכי , נראה שאת מאוד לחוצה אולי תרפי את לחוצה ומשדרת את זה כלפיו וזאת טעות

למעלה