עזרה דחופה!!!

עזרה דחופה!!!

החבר שלי הוא האוהד מס' 1 של הפועל ת"א, ב"ה אני וחבר שלי מתחתנים ב- 7.10.07. ברצוני להפתיע אותו ולהביא לחתונה שחקנים של הקבוצה- עזרו לי בבקשה איך עושים זאת??? אשמח לקבלת תגובתכם בהקדם האפשרי שנה טובה וחתימה טובה לכל האוהדים האדומים

אף אחד לא יכול לעזור לי?

, בעלי לעתיד הוא אוהד שרוף בנשמה של הפועל תל אביב, מבקשת להפתיע את בעלי לעתיד עם שחקני הפועל ביום חתונתנו - מי יכול לעזור לי בזה????????? [email protected]

SepteMber Lady

New member
אפשר אולי........

שתלכי לאיזה אימון שלהם ותבקשי מכמה שחקנים........פשוט תני להם כרטיס הזמנה ותספרי להם הכל..... זה נראה לי יכול לעבוד אבל לא בטוחה....

liron292

New member
תשובה מפורטת

את צריכה לדבר עם כמה גורמים 1.אוהדים שרופים, שמכירים היטב את השחקנים הם יוכלו לבקש מהם. 2.אריה הרשקוביץ'-הוא מקורב מאוד לשחקנים והוא גם יכול לבקש. 3.שחקנים עצמם-יום יום הרבה פונים אליהם, והם לוקחים הזמנות. אך יש להם אימונים משחקים, והתחייבויות כלשהם לא בטוח שהם יבואו. הערה: כדאי לך להזמין שחקנים שבאים לאירועים. טל חן אני יודע שהוא בסדר. גם שי אבוטבול אבוקסיס אחרים אני לא יודע. אני בזמנו הזמנתי את ברדה, אפסגרשון, ואבוקסיס אף אחד לא בא. גם לחתונה אהבתי את גרשון לפני 3 שנים הזמנתי את האנטי סמל הזה. טוב שהוא לא בא הבוגד הזה.

למעלה