עזרה דחופה בקשר לשמירה

supertv

New member
עזרה דחופה בקשר לשמירה

מה המצב? השאלה שלי היא כזו, אני נמצא ביחידה בקריה שלא שומרת במשך כל השנה. היום בא אליי המפקד שלי ואמר לי שאני צריך לשמור בערב פסח, חד פעמי. האם יכולים להודיע לי בפרק זמן כזה קצר שאני שומר למרות שאני בכלל לא שומר בדרך כלל? אודה לכם אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר! תודה רבה

Piccolo

New member
זמן קצר?

אם אני לא טועה צריך להודיע לך משהו כמו כמה שעות לפני... מקסימום יום לפני... וזה לפני שבת..... כל עוד אין לך פטור משמירות אתה יכול לעשות שמירות... זה שיציאו איתך סבבה ולא נתנו לך לשמור בכלל אז סחיטקה.. הרווחת... אבל שתדע לך שרוב החיילים בצה"ל שומרים בערך פעמיים,שלוש בחודש מינמום.. וזה הג´ובניקים עוד... אם הוא נתן לך את זה ככה סתם,אתה יכול לצאת מזה אם תדבר איתו והכל ולברר איך זה שדווקא אתה זה ששומר בחג... בגדול,זה הכי הוגן שאתה תשמור כי האחרים שומרים גם ככה כל השנה.. לא ככה?

supertv

New member
תראה

הוא לא יצא איתי גדול כל הזמן הזה, כי היחידה שלי לא צריכה לעשות שמירות אז זה לא שהוא צ´יפר אותי במשך כל הזמן הזה. בקשר לערב חג, זה פשוט כי הם רצו לדפוק אותי.

nova

New member
הקפצה לשמירה

טוב, אם כבר אתה עושה את השמירה - תנסה לפחות להוציא איזה פיצוי...

יניב100

New member
תראה

פקודות מטכ"ל קובעות כי מפקד רשאי להודיע לך לא יאוחר משמונה שעות לפני היציאה הביתה. למה כתבת שרוצים לדפוק אותך? כעיקרון אין לך הרבה ברירות.

Piccolo

New member
אם הבנתי נכון אז הסיבה שדופקים אותו

זה בגלל שהוא בתפקיד שלא עושה שמירות.. כמו למשל אצלנו שעובדי רס"ר לא שומרים וכדומה.. אז פיתאום יבואו לאחד מהם ויגדו לו שהוא שומר... אז אותו אחד נדפק.. אני מניח שבחרו בו כי הוא הכי צעיר...

li mor

New member
אני לא מבינה למה אתה בוכה

יש לך מושג שרוב החיילים הם לא כמוך, הם לא משרטים באמצע תל אביב וחוזרים כל יום הביתה רוב החיילים בקושי רואים את הבית ורהרבה מאוד חיילים שומרים בחג או עושים מטבח או שהם לוחמים אז תפסיק לבכות כי אם לא אתה תעשה את זה אז משהו אחר יצטרך להשאר בבסיס בערב פסח. ואף אחד לא מנסה לדפוק אותך בטח חס רלהם אנשים זה הכל.

ozzlove

New member
לתיקונך !!!!!!!!!!!!

רוב החיילים הם ג´ובניקים !!! (70 אחוז, אני מתוכם) דבר שני, הקרביים... זאת הבחירה שלהם, והם רצו בכך.! אשמח לקבל תגובה. עוז

תפסיק לבכות

אז אתה שומר אז מה גם אני שומר בפסח ולא במקום נחמד כמו בקירייה תנסה שטחיי A אחלה מקום שבעולם ותפסיק להגיד קרביים בעיה שלהם כי אם הם לא היו הבעיה הייתה נהפכת לשלך

galido

New member
איך אתה לא מתבייש

לבכות על זה שאתה שומר פעם בשנה. גם אני לא עושה את הסדר בבית, כן, מה לעשות. ואני חייל קרבי. ומה אמרת קודם? החיילים הקרביים הם רק 30% וזה מבחירה שלהם אז זה בעיה שלהם? מה אתה חושב לעצמך? לך איזה יום לאיזה בסיס טירונים של חי"ר או שריון ותראה כמה זה הבחירה שלהם. חבוב, חצי מהם לא רוצים להיות לוחמים אבל בגלל שהם מתאימים אז הם לוחמים והם מגנים עליך בפסח, בזמן שהחברים הג´ובניקים שלך יאכלו מצות בבית. אז תפסיק כבר לבכות ותשמור, לפחות פעם אחת בשנה. זה לא יהרוג אותך.

supertv

New member
טוב, בואו אני אבהיר כמה דברים!

התפקיד שאני עושה, ומפאת סודיותו לא אוכל לחשוף פה, הוא תפקיד שבגלל משמרות ודברים כאלה לא עושים שמירות. הבעיה שלי עם השמירה היא שבגלל סיכסוך עם הרס"ר, הם החליטו שצריכים אותי לשמירה, ולמרות הבעיות שיש לי, לא מוכנים לוותר עליי! אני לא אמרתי שהקרביים בוחרים להיות לוחמים, אני מכבד את כולם. הבעיה שלי היא לא השמירה אלא השחיתות שבגללה אני שומר! חג שמח

למעלה