עזרה דחופה בבקשה

יוסי99

New member
הסבר על האיורים

הראשון הוא הקשר היפה ביותר, אך המסובך ביותר, ואלוקח די הרבה זמן לקשור וללמוד. השלישי, הוא הקשר שתיארתי בהודעה המקורית, קשר פשוט שלוקח פחות מ 30 שניות לעשות, והא נראה לא הרבה יותר רע מהשאר. שיהיה בהצלחה..

יוסי99

New member
D-: מצטער על החוסר רגישות אבל

הרגע כמעט נפלתי מהכסא מרוב צחוק.

מ.ה.

New member
היה פסד בנוגע לאגד

שם בית המשפט התיר לחייב עובדים בביגוד אחיד (למיטב זכרוני). מה שלא ברור הוא מדוע השופטים מתערבים בענין. כללים אלו הם של הלשכה וחלים ביחסים בינה לבין חבריה ובינם לבין עצמם. אם עו"ד רוצה לבוא בלי ביגוד זה הוא מפר את כללי הלישכה אך לכך ולשופט/ת איני מבין.

ציפי ג

New member
באמת

מה עשה אותו שופט יחיד שלא היה עו"ד? (ברח לי שמו כרגע). לא ענב עניבה? ומה מחייב שופטים לעטות גלימה?

Sch

New member
זה לא היה רב שכיהן בבית המשפט

העליון, ושמו היה אסף?

זה היה פרופ´ אסף, אכן ...

והוא גם היה רב. אבל כל השופטים הם לא עורכי דין, כי החברות בלשכה נפסקת עם המינוי. אז למה באמת הם עוטים גלימות? האם זה מתוך אהבת הגלימה או מתוך רגשי הזדהות עם עוה"ד?

ציפי ג

New member
הקשר השני מסובך מאוד

נסיתי ללמוד אותו כמה פעמים, והתפקשש לי.

שמחה ניר, אולי תארגן באתרך ...

איזו התארגנות המונית לביטול כללי לשכת עורכי הדין (מדי משפט)?

מצידי ... ../images/Emo141.gif

מצידי הייתי מבטל את הלשכה כולה, ואני מחכה בכליון-עיניים לבג"ץ של חיים שטנגר. אבל אם אתה מוכן לקחת על עצמך את הנטל הארגוני, האתר שלי לרשותך.

אם הייתי מוכן לקחת על עצמי ...

נטל ארגוני - הייתי מקים אתר משל עצמי (ולא מסתפק באתרים של הילדים שלי). הנטל היחיד שאני מוכן לקחת על עצמי מבחינה מקצועית - זה נטל הראיה. הנטל הנוסף שאני נושא עמי - זה משקל הכרס שלי.

לא בהכרח, ציפי ... ../images/Emo141.gif

... כי בד"כ היגון דווקא מביא את הבריות לזלול, ולהשמין.

ציפי ג

New member
הוצאת אותי מהבריות?

כשאני עצובה, אני יורדת במשקל כשאני שמחה אני יורדת במשקל(לפני החתונה שלי שקלתי 46 קילו), בקיץ אני יורדת במשקל, בחורף אני יורדת במשקל, רק כשאני מיניקה אני נשארת אותו דבר. עכשיו שנגמלנו, אני מאבדת קילוגרמים חופשי.

לא, ציפי, את ברייה...../images/Emo141.gif

לא, ציפי, את בהחלט ברייה, אבל ברייה מוזרה. לפי החשבון שלך, עם כל השמחות, העצבים (תרתי משמע), החורפים והקיצים (טרם כלו, מן הסתם) את אמורה לשקול מינוס. יש רק בעייה אחת, כי מן הסתם היו לך קיצים, חורפים, שמחות ועצבים גם לפני שהתחתנת, ומזה אני למד שכשנולדת שקלת (לא עברית!) יותר מ-46 ק"ג). שבוע טוב, קימקא

למעלה