עזרה דחופה בבקשה

BohemianLady

New member
עזרה דחופה בבקשה

שלום, אני זקוקה בדחיפות לקישורים לאתרים שמסבירים איך לכתוב מכתב משפטי. מאד אעריך את עזרתכם. תודה.

BohemianLady

New member
אולי זאת אשמתי..

ואני לא יודעת איך להגדיר את זה. אני מתכוונת למכתב שצריך לכתוב לבית משפט, להתגוננות, הצגת טיעונים וכו´. אני רוצה לדעת איך כותבים מכתב פורמלי שכזה (כמו שיש מכתבים "מכתבים מקצועיים" אחרים- קורות חיים וכו´..)

החלק החשוב הוא התוכן ולא הצורה.

לכן - לא כדאי לעשות את זה לפי הדרכה כללית באיזה אתר.

ציפי ג

New member
אתר כזה

עלול להוות מכשלה רצינית לאדם הרוצה להגיש כתב תביעה או כתב הגנה. או כל מסמך אחר לבית משפט. גם אם תאתרי כזה אתר, לא מציעה להסתמך עליו.

e-magine

New member
את באמת חושבת שאתר יכול ללמד אותך

לעשות מה שאנחנו למדנו בפקולטות, במכללות ואחר כך בעבודה של שנים? אם היה אתר שהיה מלמד איך עושים ניתוחים רפואיים הית עושה ניתוח לבד לילד שלך? תתחילו להבין שמה שמלמדים בפקולטות למשפטים זה לא איך קושרים את העניבה.

ציפי ג

New member
עכשיו אני מבינה למה יש עו"ד

עם עניבת קליפס - הם לא למדו בפקולטה, אלא במכללה. אנחנו לא למדנו לקשור עניבה - אפליית נשים???

יוסי99

New member
הרבה יותר גרוע מקליפס

זה עניבה מרופטת ולא מגוהצת, שהם קיבלו מהלשכה (עם הסמל).. היה לנו סיורון בבימ"ש והזדעזעתי קלות..

BohemianLady

New member
חבל שהאגו מיהר להיעלב...

לא הבנת את כוונתי. "חס וחלילה" לא התיימרתי לקחת קורס מזורז בעריכת דין. זה בכלל אבל בכלל לא היה הכיוון. אם היית קורא יותר לאט ולא ממהר להתפרץ על מי שנראה לך מאיים על סטטוס המקצוע שלך, לא הייתי צריכה להדרדר להודעה שכזאת. כל אשר ביקשתי היה הכוונה איך ה"אזרח הפשוט" צריך לכתוב מכתב הגנה לעצמו למשל כדי לעצור הליכים של צו מאסר נגדו. והבאתי לדוגמא, כשראיתי שלא ניסחתי את עצמי בבהירות כי אין לי מושג במונחים משפטיים, את תבנית מכתב הקורות חיים כי זה סוג של מכתב מקצועי. זה הכל. מה שכתבת בהודעה היה לגמרי לא רלוונטי. מעניין שאתה היית היחידי שרצה להבין את זה ככה, והיית "חייב" להוסיף את הדעה שלך אחרי שכבר לא הייתי זקוקה לדבר כי כבר שני אנשים ענו לי. העיקר לעורר פרובוקציות...

ציפי ג

New member
תגובה

אם הסיבה למאסר היא איחור בתשלומי הוצל"פ, יש אפשרות לעזור לך במסגרת הפורום. אז הסבירי לנו את סיבת המאסר.

תגובה

למיטב ידיעתי אין בישראל אתר שמלמד אזרח להתמודד לבדו עם סוגיות משפטיות. לפני הרבה שנים ראיתי ספר אמריקאי- "כיצד להמנע מעורכי דין"- שעסק בנושא. יתכן שהרעיון התפתח גם לאינטרנט. בישראל כאמור, לא ידוע לי על אתר כזה.

הדבר היחיד שאפשר ללמד... ../images/Emo141.gif

הדבר היחיד שאפשר ללמד בפקולטה למשפטים, ושאפשר לסמוך על כך שהוא לא יסמורטט בעבודההמקצועים, הוא איך לקשור את העניבה. אבל כאשר העולם בלהבות, זההדברהכי פחות חשוב. האתר של קימקא

יוסי99

New member
הדרך ללמוד ../images/Emo32.gif

תעשה הפסקה לכמה חודשים ותלך להיות איש מכירות, תלמד לקשור עניבה תוך פחות מ 30 שניות. ועכשיו להוראות לקשר אמריקאי (פשוט יותר): א) הנח את העניבה על הצוואר, כשהצד הרחב שלה לימינך. ב) היא צריכה להיות מונחת בערך ביחס של שליש בצד הצר ושני שליש בצד הרחב (הצד הרחב ארוך פי 2 מהצד הצר) ג) הנח את הצד הרחב על הצד הצר ד) צור לולאה באמצעות העברת המשך הצד הרחב כעת מאחורי הצד הצר ושוב מעליו ה) מלמטה משוך את הצד הרחב והשחל אותו ברווח בין הלולאה שיצרת לבין הצוואר שלך ו) השחל את הצד הרחב פנימה לתוך הלולאה, ומשוך אותו כלפי מטה ז) משוך כעת בצד הצר כדי להדק את העניבה ח) זה הכל, כמובן שאם זה קצר או ארוך, ניתן לשנות זאת ע"י שינוי היחס ההתחלתי של האורכים. אז כעת שאני יודע את זה, אפשר לוותר על שנתיים וחצי נוספות בפקולטה? (מה גם שבשש שנים הראשונות לעיסוק שלי אני לא אצטרך אפילו לענוד עניבה) אגב מי שמומחה לקשרים, מוזמן לשתף אותנו בדרך לעשיית "משולש", שזה הקשר היותר יפה.

נתקעתי בשלב ו´.

ואחרי זה בכל זאת הגעתי לשלב ז´, משכתי - ונחנקתי. נראה לי שהרבה יותר כדאי זה להתאחד ולהביא לביטול הכללים המעצבנים (ולדעתי - הבלתי חוקתיים) של "מדי משפט".

למעלה