כמה רעיונות
1. אתם יכולים לשחק של מי השורה הזאת כשכל פעם נותנים הגדרה מסוימת (פדיחה שהייתה לי, אובססיה, הדבר הכי טיפשי שעשיתי בחיים וכו'...) וצריך להציג אותו במשחק - בין אם זה במשחק השאלות, משחק האותיות (שמתחילים את המשפט בסדר של הא-ב), כשכותבים פתקים ואז מדברים על איזו סיטואציה וכל פעם מוציאים משהו מהכובע וזה יוצא לא קשור ומצחיק... 2. יש את המשחק שלכל אחד יש דף ועט והוא כותב את השם שלו על ראש הדף וכל פעם מעביר את הדף ימינה...ושואלים את הצוות מלא שאלות (אם הוא היה כלי רכב איזה כלי הוא היה? מה הוא הכי אוהב לאכול? מה השיר האהוב עליו וכו'...) וכל פעם מישהו עונה על מי שכתוב לו על הדף ואז מעביר ימינה...ויוצא ככה שכל אחד עונה את השאלות על שאר הצוות ולא על עצמו.. בנוסף אפשר לעשות ככה רק בלי שאלות וכל אחד כותב מה הרושם הראשוני שלו (זה די ראשוני לפני הטיול הכנה כי עוד לא ממש מכירים אחד את השני) על מי שכתוב בראש הדף ואז שומרים את זה ובסוף הטיול פותחים ורואים אם זה באמת נכון (נגיד אם יש איזה ילדה אחת שנראית סיסי כזאת ובסוף הטיול היא מתגלה כגבר שבגברים זה מצחיק

) 3. אפשר לשחק הגמד והענק - כדי שיהיה לזה בסיס נותנים לכל חבר צוות למלא שאלון לפני הטיול...את השאלון מקבל הגמד של כל אחד...והוא צריך להכין לענק שלו הפתעות לפי מה שהוא כתב בשאלון (מה החטיף האהוב עליו, מי הדמות האהובה עליו וכו'...). 4. קבוצת תמיכה - שעושים קצב עם הידיים..כמו בכל מורל

וכל אחד צריך להגיד משהו על עצמו - למשל שלום קוראים לי מאיה ואני כוססת ציפורנים - ואז כל הקבוצה עונה מאיה זה בסדר קבוצת תמיכה... זהו בנתייים...שיהיה בהצלחה ד"א מי הראשג"ד שלך?