עזרה דחוף

דסדס

New member
עזרה דחוף

אני שתויה כרגע, בקרוב מאוד נירדמת, אמא שלי תפסה אותי מקיאה בגלל עודף אלכוהול, ומחראני אחטוף שטיפה רצינית. אני לא מסוגלת להתמודד עם ההורים שלי, מה לעשות?

דסדסונת יקרה.

זוהי שאלה מורכבת. אין תשובה מוחלטת ומיידית. לגבי הערב.. זה יחלוף ויעבור כמו כל אדי האלכוהול שבגופך. לגבי העתיד, זה כבר תלוי מה את מתכננת לעשות עם עצמך, בגדול, תעזבי אותם - שמרי מרחק, מעין נוגעת -לא נוגעת. ואל תשכחי ,תהיי אופטימית. אין דרך אחרת לשרוד בחיים .

מחר, כשאמך תבוא לתת לך את השטיפה

תאמרי לה שהלחץ שלה גורם לך לברוח לאלכהול. זה יכניס אותה למלכוד (לא נצעק עליה, היא תמשיך לשתות אלכוהול. נצעק עליה, היא תברח לאלכוהול. לא נצעק עליה, היא תמשיך לשתות אלכוהול... לולאה אינסופית)

דסדס

New member
לא יעיל במקרה שלי

כבר שנים שלא צועקים עלי, אבל חוץ מזה אמא שלי עו"ס אי אפשר להתחמק בכזו קלות.

לא בדיוק

אם עומדים בפני אמא שלה שני אפשרויות או שהיא תמשיך לשתות אלכהול עם צעקות או בלי צעקות היא תעדיף עם.

uty76

New member
אני מקווה שבינתיים הכל כבר עבר

מהמעט שקראתי תגובות בפורום אני שם לב לאווירה כמעט אוהדת להטביע את היגון בג'וינט ובטיפה המרה. אוי דסדס. אם אני הייתי רואה את הבת שלי חוזרת ב-2 ומקיאה בשירותים - היא היתה חוטפת שטיפה! אפילו אם הבת היא כבר גדולה אפילו אם היא היתה עוברת לדירה משל עצמה אפילו אם היא היתה כבר נשואה ואומרת לי כמה היא מאושרת! להקיא בשירותים?! למה?! Social Drinking and Smoking זה סבבה וברור שאני לא מדבר על זה. אני גם לא מדבר על פעם בכמה שנים למצוא את עצמך מתפלל מעל תהום המזבח הלבן שכל זה יגמר כבר אני מדבר שהחיים הם באור, ביום, בהכרה שלימה, במודעות ובכוונה טישטוש הוא לא סביבת חיים נורמלית ומאפשרת.

דסדס

New member
הבהרה קטנה

אני לא אלכוהוליסטית, יוצא לשתות בעיקר בסופי שבוע אבל זה לא שכל ערב אני משתכרת. בדרך כל משתדלת לא להגיע למצב של להקיא מאלכוהול... את השטיפה עוד לא חטפתי כי אני עדיין "ישנה". אוף כוס אמק למה באתי לסוף שבוע הזה עם ההורים?! כבר הסתדרנו טוב והם לא ניכנסו לי לחיים כבר הרבה זמן, זה פתאום השתנה. עכשיו כמה דברים מלחיצים אותי, 1. השטיפה הקרובה של אמא, שהתגובה העיקרית עליה תיהיה, זה לא עיניינך. 2. הנסיעה חזרה הביתה, להיות איתם במקום סגור חמש שעות... שוקלת להישאר פה עוד לילה ומחר בבוקר לחזור באוטובוס. 3. אני יעניש אותם בעונש הישן והטוב שלי, אפסיק לאיזה חודש להגיע בכלל אליהם, החיסרון, התרגלתי לתנאים הטובים מידי של לקחת כל סוף שבוע את האוטו, זה יהיה קשה חודש בלי אוטו אבל יהיה שווה את המאמץ. אוף אוף אוף אוף איך נכנסתי לשיט הזה?!

hemi32

New member
אם אלו התחושות

הייתי ממליץ לך איך שאימך פותחת את הפה, להסתובב לחדרך לארוז תיק ולחתוך מייד! או שהיא שותקת ונותנת לך לחיות את חייך, או שאת פשוט נוסעת ועכשיו .. אנשים שפעילים כוח מבינים רק כוח !

דסדס

New member
חבל רק

שאני איתם כרגע בסוף שבוע באילת ועם חתיכת האנג אובר... אני כבר הרבה זמן לא גרה איתם ובמצב שיגרתי הם לא היו רואים אותי ככה כי אני לא נשארת לישון אצלהם. ואם הייתי במרכז עכשיו כבר מזמן הייתי חוזרת לדירה שלי.

uty76

New member
קולות מהפלנטה של עותי

כי כמובן שאין לי מושג מה באמת קורה על הפלנטה שלך...: ) התכוונתי במלוא הכנות.. אחרי הכל גם אני פולניה... וגם אני קצת מודאגת....

Le Fay

New member
"בדרך כלל אני לא מקיאה מזה", "אני?

מגזימה בשתיה?" ו"זה לא עניינך" הן צ'ובות קלאסיות של אלכוהוליסטים, וכיוון שאימך מכירה את כולן, הייתי מציעה לחסוך לה אותן. גם אם זה לא עניינם, זה בסדר גמור שאיכפת להם. חוצמיזה, אם את נוהגת ברכב המשפחתי - זה כן עניינם.

דסדס

New member
:)

דבר ראשון אני באמת לא אלכוהוליסטית, דבר שני אני בחיים לא שותה ונוהגת, אף פעם! אני טיפשה אולי, אבל לא עד כדי כך. דבר שלישי פתרונות מהירים להנאג אובר יתקבלו בברכה.

uty76

New member
מים עם לימון. וגם

את מצויה בתחום האלטרנטיבי ולכן אני מרשה לעצמי להציע פרנהיאמה, בעיקר רטשקה (נשימה יוגית מלאה). רטשקה בסנסקריט פירושו גל, ההרפיה באה כשהגלים בעדינות שוטפים את הגוף אבל האמת היא שהכי יעיל הוא לשתות עוד שוט קצר של ויסקי

דסדס

New member
יש לי בחילה

רק מלחשוב על עוד אלכוהול. האמת, יש לי בחילה גםבלי קשר.

uty76

New member
Sending

comforting and pamperin roses

Le Fay

New member
נכון, אבל בעיקר המון מים -

כי אלכוהול מייבש. מאד. עושה חרא לעור. למעשה מומלץ לשתות המון מים גם לצד האלכוהול, כלומר גם כשאת שותה אלכוהול, כשאת חוזרת הביתה אחרי שתיית אלכוהול, אם את כבר מקיאה בגלל אלכוהול - לקנח בחצי ליטר מים עוד לפני השינה, ולשתות המון בבוקר.

אליזד

New member
הוצאת לי את המילים מהפה... (-:

בדיוק רציתי לכתוב שעם "שטיפה" כזו תשכחי את ה"האנג-אובר". אבל התאפקתי,. אמרתי: הילדה בבאסה ואתה עושה מזה צחוק. לא יפה. אז אני שמח שחזרת לראות את הצד ההומוריסטי של העניין . זה מה יש לעשות אחרי הכל. לא? ואגב, התרופה הכי טובה להאנג אובר היא אופטלגין. בחיי. מים זה נהדר, אוכל, חלב, מרק, הכל אחלה. אבל אופטלגין אחד או נורופן או כל כדור לכאב ראש עושה את העבודה. ינחם אותך לדעת שגם הראש שלי מתפוצץ? אני חושב שהחמרמורת הזו (ככה קוראים להאנג אובר בעברית) היא המצאה של משגיחים חרדים בישיבה קטנה, והיא היא הבסיס לשיטת ה"שכר ועונש". שתית? נהנית? רצית לשכוח? עכשיו תשלם! (-:

מתלבט13

New member
שתי אקמול לפני השינה

זה מה שה"מומחים" אמרו לי בזמנו. זה עוזר לקום בראש נקי וגוף בריא. (ל', שתי או שני?)

Le Fay

New member
ממליצה על: "עשיתי אתמול שטות, אני

יודעת. אפילו לי מתפלקת פעם בשנה איזו פדיחה, כל עוד זה נגמר בטוב זו לא טרגדיה". כל עוד ברור לשתיכן שזו לא דרך חיים קבילה, אין בעיה. דרך אגב - זו לא דרך חיים קבילה.

למעלה