עזרה דחוף

soelistit

New member
דסדס

א. מלפפון חמוץ!!!!! והרבה!!!! מפחית מיידית את תחושת הבחילה והטשטוש.... ב. פשוט תגידי לה (ואני יכולה להעיד עלייך בקטע הזה) - סורי, גם אני לא נהניתי להגיע למקום הזה, זה קרה - אבל תכל'ס - כפי שנוכחת - אני מספיק אחראית בכדי לא לסכן את עצמי גם כשאני שתויה - שזה ממש לא דבר שבשגרה אצלי (ודוקא משום כך הגוף שלך הגיב כפי שהגיב - מאחר ולא מורגל באלכוהול!!)

מתלבט13

New member
מה רע באמת?

שתיתי. את יודעת שאני לא שותה כל יומיים ככה. קורה. יכול להיות שטעיתי. בכל זאת אני מופרעת בת עשרה.

דסדס

New member
אתם מצחיקים אתם! הברה 2

בעקבות כמה תגובות של אנשים, סתם משהו שצרם לי, אני לא שותה כדי לברוח, ולא כדי לשכוח. ההורים שלי לא מלחיצים אותי, בדרך כלל אנחנו מסתדרים טוב. אני שותה כי זה כיף לי. שותה כי אוהבת את התחושה של להיות שתויה. אין לי ממה לברוח אני אוהבת את החיים שלי כמו שהם! אבל פעם בחודש או פעם בשבוע או מידי פעם זה פשוט כיף לשתות. אז תפסיקו בבקשה להפוך אותי לזקנה ממורממת שצריכה לשכוח, או לטיפש עשרה עם קריזות.

כיוון שאני בין המגיבים

ראוי אולי שאבהיר כי לרגע לא חשבתי בעקבות דברייך שאמך צועקת עלייך, או שאת מגזימה בשתייה. את בנאדם נפלא

דסדס

New member
תודה

גם אתה מקסים, (ואני לא שוכחת שיחות טלפון מסויימות בצבא). זה לא בא כתגובה למישהו ספציפי אלא לרושם מכמה תגובות.

אני אומרת

סוף מעשה במחשבה תחילה. טוב, זו לא בדיוק אני שהמצאתי את זה אבל נראה לי מתאים לכאן. יקירתי, אני משערת שידעת שאת הולכת להשתכר ולכן את צריכה לשאת בתוצאות. מה גם שאני מכירה אותך ובטח כבר רבתם והשלמתם והכל בסדר. אחרי הכל, את יודעת שההורים שלך הם הורים טובים בסך הכל וביננו, את יודעת מה הם היתרונות והחסרונות בלהיות איתם בקשר, ואני בטוחה שתעשי את השיקול הנכון.

דסדס

New member
אני לא בטוחה מה יותר גרוע

הצלחתי להגיע אתמול הביתה בשלום, לא נתתי לאמא הזדמנות לדבר איתי לבד אז לא חטפתי שום דבר על הראש... ואפילו הצלחתי לרסן את הבחילות שהיו לי בכל הנסיעה הארוכה הביתה... בדיוק כשחשבתי שהצלחתי לצאת מזה לגמרה אמא שלי תפסה את הזמן ו"לוויתה" אותי הביתה אחרי שהורידו אותי בדירה... ואז גיליתי שלא האלכוהות מדאיג אותה (שזה דבר טוב) אלא היא מפחדת שהתחלתי להיות בולמית... כמה לא קשור למציאות... אז מה יותר טוב? להיות בולימית או אלכוהוליסטית? יצאתי מזה יפה בעצתה של לה פיי (ושוב תודה לך) ואמרתי שזה לא קורה, ושתתי יותר ממה שאני רגילה לשתות, שכשאני שותה בדרך כלל אני לא מקיאה, ושגם אני לא נהנתי להגיע למצב הזה. עושה רושם שהיא לא תציק לי על זה יותר... אבל נחמד לגלות מה ההורים שלי חושבים עלי... זה לא יציאה ראשונה שם אמא שלי, שמעתי ממקורות אחרים שהיא גם ניסתה לברר אם אני לוקחת סמים, טוב בסדר.... בעעעעע!

uty76

New member
אוי באמת...שוב את עושה את זה?...

רעיון מבריק, לרמוז שאמא במקור הגיעה מלוך נס ואח"כ להכחיש בתוקף שהיא מפלצת... ולעצם העניין, אני בעד עקרון השקיפות שתבע פרופ. עזריאלי ז"ל, גם ובעיקר בחיים האישיים.

למעלה