עזרה דחוף

ליאתכ

New member
עזרה דחוף

אני וחבר שלי היינו 10 חודשים ביחד ואהבנו מאוד!!! אבל לי הייתה בעיה שאני תמיד מחפשת מה לא בסדר.. התחלתי לזלזל ולקחת אותו מובן מאליו... הוא כבר כמה פעמים הלך וחזר אבל עכשיו הוא הלך ולא רוצה יותר לחזור. אני הבטחתי לו שאתנה את היחס שלי והגישה שלי ואני באמת מתכוונת לזה. מה אני יכולה עוד לעשות? אני ממש רוצה שנחזור. ברור לי שהוא אוהב אותי כי הוא ראה בי האחת שלו.. גם אני אוהבת אותו ואני רוצה להראות לו שהשתניתי אבל לא רוצה ללחוץ יותר מידי כי הוא לא רוצה בנתיים. איך אדע אם נועדנו להיות ביחד? איך אדע אם הוא יחזור? האם יש דרך להחזיר אותו? אני מאמינה שנועדנו זה לזה.... בבקשה אודה על כל עזרה.

ליאתכ

New member
הוספה

אני גם מאמינה שמישהו עשה לי עין הרע כי לא יכולתי לשלו בעצמי ובדברים שיוצאים לי מהפה ואיך שהוא עזב פתאום הרגשתי אחרת. שאני בכלל לא רציתי לפגוע ושאני אוהבת אותו. איך אני יכולה להסיר את העין הרע מהקשר שלנו? אולי ככה הוא יחזור?? הוא באמת אוהב אותי. משהו מונע ממנו לתת לי הזדמנות נוספת.

neophile

New member
חזקי ואמצי

כנראה שיש בינכם קשר קארמטי ארוך טווח , אני לא מאמין שזאת עין רעה , זה חוסר מודעות עצמית. מודעות עצמית מאפשרת לך להיות מודעת לדברים שהולכים לצאת לך מהפה ולשלוט בעצמך. מהנסיון שלי עם קשרים קארמטיים אם שני בני הזוג לא ברמה מודעותית מפותחת מספיק זה לא יעבוד...כי קשרים קארמטיים זה כבד . זה דורש יציאה מהקונטקסט הרגיל של מערכת היחסים. למה בני זוג שמתרגלים אחד לשני מפתחים הרגלי חיבה? קוראים אחד לשני באותם שמות, אותם רגשות , אותו סרט שוב ושוב ושוב? הבעיות שאת מתמודדת איתן הן לא רק של החיים האלה , אי אפשר לחיות בעבר או בעתיד . יכול להיות שמהערכת יחסים שלכם הפכה להרגל או לחזרה על העבר ולכן היתה תקיעות. לכן אם את רוצה להתפתח מעבר לגבולות הנוכחיים שלך תנטבי את הצער והכאב לתשומת לב מוגברת . מכירה את הסמל של מגן דויד? הלב הוא בדיוק ככה ,מאחד ניגודים. כל עוד הקווים לא יהיו ברורים לא יהיו ניגודים לאחד לכן נדרש כאן אומץ לב. חזקי ואמצי

ליאתכ

New member
ומה אני צריכה לעשות?

תודה לך על התשובה. אבל האם זה אומר שעליי להמשיך הלאה? אין דרך לשדר אליו שאני משתנה ורוצה את האהבה הזאת כמו שהוא גם היה רוצה אילו היה לנו כיף.

neophile

New member
את יודעת

אם את חושדת שזאת עין רעה מי אני שיגיד לך שאת טועה? הצגתי עוד נקודת מבט שלא בהכרח סותרת את זה שעשו עליך עין רעה עוד מידע לשקול... "אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו" -אוריפידס

neophile

New member
קשר קארמטי

היא מעורבות עם נשמה של אדם לאורך כמה וכמה גילגולים את מאמינה בגילגולים קודמים? כי אם לא יהיה לי קשה לשכנע אותך ...וזה יהיה שיעור משעמם במטאפיסיקה.

neophile

New member
תתעסקי בעצמך לא בו

ברור שיש דרך , את יכול ליצור מיקסם כזה , אולי פעם בתקופות העתיקות למיקסם היתה הילה רומנטית...היום בגלל שיש כלכך הרבה מטענים קארמטיים לנשמות שמפוזרות מיקסם מהווה מעצור להבאת המטענים לפיתרון. בקיצור, תמיד אפשר לגרום לדברים להראות אטרקטיבים...אנחנו גם עושים את זה בלי להיות מכשפים אבל הנשמה לא תאפשר למצב כזה להמשך לאורך זמן . אם זה לא הולך עם הרצון הנשמה זה לא ילך

ההגמון

New member
היה לי כזה.

אצלי היא לא חזרה. מקווה בשבילך שאצלך הוא כן יחזור.. ואם הוא כן יחזור, תשדלי הפעם, לפחות, להבהיר לו כמה שהוא חשוב לך.. זה בד"כ קורה באהבות ראשונות (לא "חבר/ה" ראשונה, אלא אהבה), כשאנשים לא יודעים איך להעביר את הרגש הזה, ומפחדים להפגע. בהצלחה, בכל אופן.

neophile

New member
לא ענית לי

אם אתה מאמינה\חושבת\מרגישה\-הכנס מילה כאן- שיש גילגולים קודמים

מילקי 888

New member
היי ליאת ../images/Emo24.gif

קודם כל אל תתבאסי! כל דבר קורה לטובה!!! מה שקרה לך עם החבר קרה גם במערכות יחסים קודמות שהיו לך? אם כן, אין זו בעיה של עין הרע אלא בעיה שאולי את צריכה לפתור עם עצמך ולדעת לאהוב ולקבל גם את הדברים שלא בסדר באנשים שסובבים אותך. אם לא, אז יכול להיות שזה הדבר שהיה צריך לקרות, עברתי קשר מאוד דומה לשלך, לאחר סייומו הרגשתי בדיוק כמוך שאולי נועדנו להיות יחד למרות שהיה לי קצת קשה לקבל הרבה דברים אצלו. החלטתי להרפות ולראות לאן יד הגורל תביא אותנו, ולאחר כמה חודשים פתאום נפלה עלי הארה שהבחור אולי לא מה שמיועד לי ומתאים לי אישית ונכון שאני אוהבת אותו מאוד אבל אם יש לי נטיה לא לקבל אצלו כל דבר בהבנה ואהבה רצוי להמשיך הלאה. לפעמים האהבה מסנוורת אותנו ואנחנו בטוחים ומשוכנעים שזה הבן אדם שמיועד לנו כל חיינו, אז נכון שחשוב להתייחס לרגשות שבנו אך יש לבחון אותם טוב, לפני שמקבלים החלטות כאלה- למשל לחיות תקופה ללא אותו אדם ולראות כיצד זה משפיע עלינו.... לדעתי החיים מלאים בהפתעות ולא קל לשחק איתם אני במקומך תמיד סומכת על הרגשות שלי ואם אני מרגישה שעלי לבצע משהו לטובת אחרים ארוץ לעשות זאת אבל אם אנני בטוחה ושלמה במאה אחוז עם רגשותי אחכה לראות לאן הגורל יביא אותי... לכי תדעי אולי עוד תקופה תמצאי אדם שתרגישי שהוא האחד וגם שום דבר לא יפריע לך בו? הכל נתון לשיקולך יקירה. שיהיה בהצלחה מזל ורק אהבה!

אחריות

מילקי אני ממש מסכים איתך על מה שאמרת ואם יורשה לי להוסיף אז אוסיף ואומר ש: ליאת מההודעה שלך שמתי לב שאת מתנערת האחריות העצומה שיש לך. האויב הכי חזק שהמכשף נאבק בו ועוד בהתחלה הינו הוא עצמו. אם את לא מסוגלת לקחת את האחריות למעשיך ("אני כל הזמן מחפשת מה לא בסדר בו" , "אולי מישהו עושה לי עין הרע"). אז יש לי חדשות בשבילך - את היא זאת שעושה לעצמך את עין הרע, ובזה שאת לא מודעת לרגשותיך ואיך הבן זוג שלך משפיעה עליך גרמה לך להוציא את הדברים שהוצאת מהפה שלך. על כן לפני שאת מתחילה לחפש את התשובות לגביו תנסי רגע לעצור ולשאול מה גרם לי להגיד לו את מה שאמרתי לו? למה אני מחפשת אצלו כל הזמן פגמים? (האם זה הרצון שלי להיות בשליטה\ דימוי עצמי נמוך\ הרגל ממערכות יחסים קודמות וכו') ורק אז את תוכלי לענות על השאלה הזאת ועוד בעצמך.

sis111

New member
וואו תודה לכולכם!! עזרתם לי

מילקי את צודקת כל כך! עשיתי חושבים עם עצמי ופתאום הבנתי שלא היינו מתאימים והבנאדם לפעמים עשה לי קטעים לא נעימים: לא היה שם בשבילי ברגע קצת קשה. תמיד שנהיה קצת קשה או לחוץ הוא היה מתרגז ונהיה חסר סבלנות. פתאום התחלתי להרגיש שמשהו לא בסדר. נהייתי מדוכאת והוצאתי עליו את זה וכן הלאה..... נטיתי להאשים את עצמי בהכל . נכון שטעיתי וגם אני לא הגבתי יפה אבל בכלל לא הייתה לנו התאמה. לכן החלטתי להמשיך הלאה ולחזור להיות מאושרת ונחמדה.. ואם במקרה יהיה מישהו אחר אני לא אתן לזה להגיע לאותו המצב.

ליאתכ

New member
אופס.. נכנסתי בשם אחותי ולא שמתי לב

sis111 זו אחותי לא שמתי לב שזה על השם משתמש שלה... בקיצור: שוב תודה עזרתם לי מאוד.

מילקי 888

New member
בוקר טוב!!!

(בוקר כן! מכשפות קמות מאוחר אחרי לילה שלם במעוף חח) ליאת אני שמחה שעזרתי, ומקווה שבאמת את מרגישה יותר טוב ויותר מאושרת וגם אם זה לא מרגיש לך ככה מותר לנו להיות עצובים מידי פעם... לפי מה שתיארת הבחור באמת נשמע קצת בעייתי ומובן מאילו שזה לא התאים לך התוקפנות שלו בקשר, אולי אשנה את דעתי ואומר שאם כך הוא התייחס אליך זה לא פסול בכלל שלא קיבלת אצלו את כל החבילה בהבנה ואף עשית צעד נכון שהערת לו על דברים אלו שלא התאימו לך. אני מקווה שמערכת יחיסים הבאה שלך "תפלי" על מישהו שיספק לך את הצרכים הבסיסים שאת מציבה מהתחלה ולא יתרגז או יציב תנאים. אני יחזק את הכתוב בהודעה מתחת לזו שאני כתבתי ואוסיף שאם את שמה לב שבעוד קשרים את מתנהגת דומה תמיד תעשי חושבים אם הבעיה אצלו או אצלך, עם את נכנסת איתו לקטנות או שהוא פוגע בנקודות רגישות אצלך. חשוב תמיד להסתכל על כל קשר מהצד בלי מעורבות ריגשית בו ולהחליט אם זה נכון למה שאנחנו באמת רוצים. שיהיה לך יום מקסים!!! הלוואי ותמצאי בקרוב אהבה חדשה...!

למעלה