עזרה דחוף!!!!!

dj kobkob

New member
עזרה דחוף!!!!!

אנשים אני חייב עזרה הורדתי לפי המלצתו של דור את התוכנה cubase ואני רוצה להתחיל לעבוד אין לי שמץ של מושג מה לעשות איתה ואיך אני חייב את עזרתכם ואשמח אם תפנו אותי למישהו שמבין או שתסבירו לי או משהו כזה בתודה גדולה מראש קובי

דור דקל

New member
קובי

קיו בייס היא תוכנה לא פשוטה - להסביר אותה צריך כמה ימים ולא כמה מסרים. בתפוז יש פורום קיובייס, אולם קשה לי להאמין שמישהו ממש יסביר לך ממש איך משתמשים בתוכנה. אני מציע שתיקח שיעורים פרטיים או שתתחיל מתוכנה פשוטה יותר. ואל תשכח - אני בעד להוריד ולהתנסות, אבל ברגע שתרצה להתחיל ולעבוד איתה בצורה רצינית יש לקנות את התוכנה.

dj kobkob

New member
תודה אשמח..

אם תוכל להמליץ לי על תוכנות יותר פשוטות ליצירה רצינית

דור דקל

New member
קובי

שים לב לפרדוקס בבקשתך התמימה - תוכנה פשוטה ליצירה רצינית... יצירה זה לא קסם. התוכנות לא מייצרות את הטרקים בעצמם. רוב האנשים שמתעסקים עם תוכנות מוסיקה יספרו לך שבחודשים הראשונים הם לא יצאו מהבית, ישבו ולמדו ותוך כדי עשו טרקים לא הכי מלהיבים, רק כדי לתרגל וללמוד. במקרה של הקיובייס, הם בודאי ישבו עם חוברת ההסבר ליד, קראו וניסו מאות פעמים כל דבר. אין תוכנות פשוטות ליצירה רצינית - תוכנות פשוטות הם צעצוע נחמד ולרוב לא ניתן להגיע איתן לתוצאות מרחיקות לכת. על תוכנות כאלה דיברנו בהודעה הזו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1333&msgid=73639964 אולי כדאי שתנסה אחת מהפשוטות, או כמו שאמרתי - קח שיעורים בקיובייס...

למעלה