עזרה דחוף

ליאבי 2

New member
עזרה דחוף

שלום לכולם.. תיראו אני מאוד מיתעניינת בכל מה שקשור לרוחות ולכל הדברים הלא טיבעיים הבעיה היא שאני נורא נורא נורא נורא התחלתי לפחד מכל זה... אני מפחדת ללכת לישון כשדלת החדר שלי סגורה..(חברה שלי סיפרה לי שליפני מלא זמן אחותה קמה באמצע הלילה בצרחות ואמרה שישב על הכיסא לידה שד.. אני נורא מפחדת ואני לא יודעת מה לעשות וזה לא שאני בת 12 אני בת 25 ומפחדת אפילו להוריד את המים בשירותים שלא יצא משם שד .. ואל תגידו לי שפשוט אני אפסיק להיתעניין.. הבעיה שכבר היתעניינתי ואני לא יודעת מה לעשות הלאה.. אולי מישהו יכול לעזור לי פליז..

טוב אז אפשר לעשות איזה

תרגיל הרפיה....חוץ מזה....כשאנשים מתעוררים הם עדיין יכולים להיות לא מפוכחים...חוץ מזה תחשבי על זה הגיוני- מתי רוח באה? כשאת פוחדת ממנה...הפחד שלך מביא אותה...ומעין לך שרוחות הן תמייייד רעות? אולי יש גם רוחות טובות או קצת שובבות שאוהבות להפחיד ותו לא? מה קרה? אולי הוא סתם חלם? ואם אתת כל כך פוחדת, אני מציעה לך באמת להפסיק את כל מה שקשור בזה. גם אני, כן מודה, לא משהו מתה על רוחות, וכשהתחלתי לקרא על זה, אני הבנתי ו- וואלה ריקי, עזבי את זה. מכירה את האימרה "תדעי פחות, ותהיי יותר מוגנת" או משהו בסגנון הזה..? אז יופי, עזבתי את זה, ואני מציעה לך להניח את הנוששא הזה בצד לעת עתה...

CAT4

New member
עזרה ונחמה

אז נתחיל בנחמה רוב הרוחות שאני ראיתי עד היום היו רוחות של עזרה וטיפול. לפי מה שאני יודע רוחות יכולות לבוא רק ע"י זימון. בין אם במודה ובין אם בלי מודע. ומה שחשוב זה להישאר רגועים ולא לפחד מהם, צריך להישאר בשליטה כי פה בעולם הפיזי אנחנו חזקים מהם, אם תישארי רגועה וחזקה ותשלתי ברגשות שלך( ברוח שלך אם תרצי) הם לא יכול לפגוה בך ככה שהכל בסופו של דבר ענין של שליטה עצמית אני יודע שזה הרבה יותר קשה מימה שזה נישמע אבל באמת זה כל מה שדרוש

למעלה