עזרה דחוף

עזרה דחוף

אנשים יש לי כמה שאלות אני חייבת תשובות בבקשה. 1.כשעושים כישוף צריך מעגל ולשתות יין,השאלה היא כמה שותים? לגימה?את כל הכוס? 2.זה חשוב איזה יין זה? ז"א אני יכולה לשתות יין תירוש? 3.במעגל צריך להיות היין והפנתגרם.השאלה היא אני שמה אותם לפני שאני מתיישבת בתוך המעגל או אחרי שאני מתיישבת במעגל? 4.את הפנתגרם אני יכולה לצייר לבדי ,נכון?! 5.כשסוגרים את המעגל צריך לשתות את היין שוב פעם ואז אני יוצאת מהמעגל ורומסת אותו? או שאני מוציאה את החפצים ואז רומסת את המעגל? תודה מראש לכל מי שיענה לי.

האפור

New member
אהממ....

קודם כל זה תלוי באיזה דרך את עובדת ומאיפה למדת אותה, אז אם תוכלי להסבירל נו מאיפה למדת את זה או לתת קישור אני בטוח שיהיה הרבה יותר קל לענות לך... ננסה ככה: 1. מספר הלגימות והכמות תלוי בדרך ובשיטה שאת עובדת איתה, אני מניח שאפשר גם תירוש אם כוס יין מפחידה אותך. 2. כמו קודם. 3. בדרך כלל מכינים את המעגל לפני שנכנסים כי ברורב המקרים עדיף לא לצאת מהמעגל בזמן הטקס. 4. בוודאי!!! 5.כמו 1 ו2..

אני לא מבינה

מה זה חשוב איפה למדתי? ומה ז"א איזה שיטה? ז"א איזה כישוף אני עושה? נומר שאני עושה מאגיה לבנה זה משנה את הלגימות של היין?

תשובות

1. לא צריך. אני מניח שקראת רק ממקור אחד, ולכן את תחת הרושם שאולי אין דרך אחרת. אם את כבר כן משתמשת, לא משנה איזה יין. כמה צריך לשתות? כמה שאת רוצה, בתנאי שלא תהיי שיכורה מדי
3. שוב, לא "צריך". אם את כבר משתמשת, את שמה אותם לפני שאת מקימה את המעגל - לא יוצאים מהמעגל בזמן הטקס. 4. נכון. 5. שוב, אין כזה דבר "צריך". קודם תסגרי את המעגל ואז תוציאי את החפצים.

למעלה