עזרה דחוף

oded86

New member
איך הנוזל קרור הגיע לשמן?

איך מטפלים בזה? כבר תיקנתי יחסית הרבה דברים אז אם זה לא מסובך מה צריך לעשות?

oded86

New member
אני גם לחוץ

בכסף בגלל זה אני לא ממהר לפנות למוסך כולם גנבים

oded86

New member
מישהו דיבר איתי על בעיה כזאת

פקום ראש מנוע הלך המים של הרדיאטור נכנסו למנוע משהו בסגנון

Shuchman

New member
אבל עודד - זה לא שיקול נכון

אתה עלול להפסיד אח"כ הרבה הרבה יותר כי ניסית לתקן לבד וגרמת לנזק חמור הרבה יותר. כולם גנבים? אני לא בטוח. אם תקרא בשרשורי הפורום על מוסכים תמצא כמה צדיקים בסדום שיש עליהם פחות או יותר קונצנזוס, כלומר, כנראה שמדובר במוסכים שיתנו לך חוות דעת אמיתית בלי לנסות לקרוע אותך. כמובן, תלוי איפה אתה גר: רק אם לציין כמה שעולים על דעתי, יוני בירושלים, ארנון ומוטי (נדמה לי שככה קוראים להם) ברמה"ש, אופנועי השרון בנווה נאמן (שם אני מטפל) ועוד כמה וכמה. אנשי הפורום ישמחו להפנות אותך למוסך באיזור מגוריך. אני חושב שהגיע הזמן לקחת את הילד לרופא ולא לנסות לטפל בו לבד.

oded86

New member
סבבה יש משהו בדברייך

ואני גר בבת ים אז תל אביב זה קרוב ושם נתקלתי בהרבה ניסיונות גניבה ואני בסה"כ רוצה לדעת מה הבעיה ומה בערך המחיר כדי לבוא עם זה למוסך

Shuchman

New member
מעולה. יש למישהו המלצה למוסך אמין

בת"א עבור הבחור? לפני שהוא טוחן לעצמו את המנוע? תודה...

Moo Moo

New member
ואם אתה מחליט לקפוץ למוסך בת"א...

רק על טנדר/ניגרר/גרר! אל תחשוב בכלל להמשיך לנסוע איתו אפילו מטר אחד, כנ"ל לגבי הפעלת המנוע.

oded86

New member
אז ככה

הכלתי למוסך חבר שלי גרר אותי (הוא על קטנוע ושם רגל על הרגלית) אמרו לי שהלך כנראה אטם של המשאבת מים וככה במקום לחזור הם פרצו לגיר מחיר של משהו כמו 600 אולי יותר מה דעתכם? ועוד שאלה אם בסה"כ המים התערבבו עם השם מה הסיבה שזה נזל?

Moo Moo

New member
נשמע לי טיפה יקר 600 ש"ח.

איפה ממוקמת המשאבת מים בDT? תבדוק בעוד מוסך או שניים ושתווה מחירים. והסיבה שזה נזל החוצה, היא שפשוט היתה "הצפה" בגיר, ולכן הנוזל מצא דרך החוצה דרך צינורית עודפים או דרך אטם כלשהו שנלחץ. אימצת את המנוע קשה מאז שהתחילה התקלה? כי ניתן להניח שהאופנוע נסע ללא מספיק נוזל קירור וללא מספיק שמן למנוע התחתון.

oded86

New member
זאת הבעיה

שהמשאבה ממוקמת ליד המשאבת שמן שזה קרוב לרגלית ברקס אבל הגישה אליה היא לאחר פירוק כל המכסה של הבית קלאץ והאזור הזה

oded86

New member
איזה באסה

צריך להחליף גם משאבת מים וגם את כל האטמים והנזק רק גדל (במחיר)

למעלה