עזרה דחוף!

הוווווווו אלוהים!!!!!!!!!!!!

אתה גם פה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

bestrafemich

New member
ראסמי... ../images/Emo129.gif

אם לא טוב לך בפורום של ניו מטאל, למה אתה נכנס??? תחזור למטאל ותריח פרחים... אתה לא תרצה שאני אכנס למטאל ואתחיל ללכלך על מטאל, לא בשביל זה קיים פורום אני חושבת.... ואם מה שחיפשת זה לשכנע אנשים לאהוב מטאל אז רד מזה, לא יעזור, כל אחד והטעם שלו.

Seraphim

New member
האמט באמת אדיר.

החומר של מטאליקה הישן והטוב זה דבר שלא תשמע היום בשום מקום (במיוחד לא בניו בריד) יש שם קטעים שהם אניגמה עד היום! יצירות מופת כמו The Call of Ktulu למשל... הוא פשוט מדור אחר של נגנים שפשוט מכירים את הכלי שהם מנגנים עליו כמו שהם מכירים את עצמם... דייב מאסטיין, סטיב ואיי, גרי מור, סלאש, ג'ימי פייג', דאיימונד דרל, ג'יימס פטרוסיני ועוד'... אלה גיטריסטים!!! (מכל שכבות המטאל והרוק) אני מצטער אבל בניו בריד לא תמצא אנשים כאלה...

Hellbeast666

New member
לאידיוט מלמעלה...

הכוונה שלי לא היית לומר שהוא הכיטוב אלה שהוא אחד מהגיטרסטים שSeraphim הזכיר תקרא את הביוגרפיה של קירק האמט ותגיד לי אם הוא נגן אגדי! איןספק שגם דייב מוסטיין וג'ימי פייג' גדולים וכל השאר לא העלתי אפילו סימן של פיקפוק בנשוא הזה!

איזה שטויות!!!!!!!!!!

קירק האמט העגלה בה' העגלה! מה הוא וגיטרה קשורים?!?!? אפילו את החומר הפשוט שהוא מנגן הוא מנגן עם הרבה זיופים...... תראו בהופעות

Seraphim

New member
חה! אפילו לא קרוב למציאות!

האמט הוא אחד הגיטריסטים הטובים בעולם! עובדה! אל תתווכח! רוצה להתווכח? תוריד טאבס שלו ותראה מה זה גאון. אין לי מה להוסיף יותר כי לפי ההודעה שלך אני רואה שיש לי עסק עם מישהו שלא מבין דבר! צא ולמד לפני שאתה מקניט!

Hellbeast666

New member
מחפש תשובה ...

אתה פשוט דפוק אתה עיוור ואתה עוד הרבה דברים קירק האמט הוא גאון הוא מנגן בגיטרה שלו 364 יום בשנה קרא את הביוגרפיה שלו וזהו! קח לדוגמא את and justcie for all... תראה לי עוד נגן גיטרה ניעורי(!) שיכול לנגן את זה!

DeadSkinMask

New member
אתה מעריץ אותו בצורה עיוורת לגמרי

קירק גיטריסט נחמד,ממש לא יותר מזה את הרית'ם כותב ג'יימס,חלק ואולי גם רוב הסולואים גותב ג'יימס קירק ממש לא גיטריסט כזה טוב,ולהגיד שהוא יותר טוב מג'ימי פייג' וכל החבורה זה כבר טימטום גמור

DeadSkinMask

New member
עוד משהו

אתה יודע אצל מי קירק למד? ג'ו סטריאני אתה יודע מי עוד למד אצלו? סטיב ואי תשווה בין הגיטריסטים,אתה עדיין חושב שקירק בין הגיטריסטים הטובים שיש? חוץ מזה,סטריאני אמר שקירק הוא אחד הגיטריסטים בפחות טובים שהוא לימד

Seraphim

New member
ואני חושב שלמרות זאת ואי יותר טוב

מסטריאני. ואי הוא פנומנאלי! תשמע... מורה ילמד אותך טכניקה, מורה לא יעשה ממך מוסיקאי, איינשטיין היה גאון ולימד את המורים שלו בסוף ואת כל המורים בעולם הוא עד היום מלמד (למרות שהוא לא בחיים) אם אתה מוסיקאי טוב אז זה מה שמשנה,מורה ייתן לך את הכלים ותו לא. מה תעשה איתם זה כבר תלוי אך ורק בך. האמט כתב דברים מדהימים, לא כולם הם פאר הטכניקה אבל הראש שלו, הקו המוסיקאלי שלו הוא ייחודי!!! וזו הגאונות שלו.

Hellbeast666

New member
מי לעזאזל אמר שקירק יותר טוב..ץ

מג'ימי פייג' וסטיב ואי?! אתה זה שמדמיין דברים אמרתי שהוא גיטריסט מצוין וזהו

DeadSkinMask

New member
__

"חחח הגיטריסט של לד היה תותח אבל עדיין לא התקרב לגיטריסטים כמו ג'ימי הנדריקס האגדי וקירק האמט של מטאליקה"

bestrafemich

New member
../images/Emo31.gifלא זה לא...

ההגדרה מדויקת ללינקין פארק היא אולי פופ אלטרנטיבי... לקורן היא מיינסטרים לימפ ביזקית היא ניו בריד, או ניו מטאל מה זה "אלטרנטיב מטאל"????

Goshka

New member
זה כן! חפש למשל ב-allmusic.com...

חפש שם כל להקת "ניו מטאל" שתרצה ותראה שכתוב בסגנון שלה Alternative Metal.

ShMo0LiKiPoDa

New member
אבל allmusic מבחינת הגדרות זה

אחד האתרים היותר מסריחים שיש. אל רק מבחינת ההגדרות.

למעלה