עזרה דחוף!

Seraphim

New member
עזרה דחוף!

לפני זמן מה מצאנו סלסלה עם ילדון קטן בתוכה בכניסה לפורום מטאל - היה פתק ורשום בו שהוא שומע מטאל: לימפ ביסקיט ,קורן, לינקין פארק ועוד דברים כאלה (In deed god help us all) - קיצר הוא מסרב להכיר בעובדה שהוא לא שומע מטאל ולא משנה כמה אנחנו מסבירים לו שהוא צריך להכנס לפורום ניו מטאל הוא לא רוצה להקשיב! אנחנו כבר אובדי עיצות. אולי מישהו פה יקח אותו מאיתנו??? תקראו פה. תודה.

kiticat

New member
האממ

תסבירו לו אתם- אם זה כל כך חשוב לכם..... ואני לא מבינה מה הקטע של להגדיר את הז'אנר של הניו מטאל כמוסיקה לא שווה. היא לא פחות טובה ממטאל- היא שונה!

Seraphim

New member
זה מורכב...

אני לא מנסה לעשות את זה (למרות שזו פחות או יותר דעתי). מה שכן אני בטוח שאתם תתקנו מישהו שיכנס לפה וירשום:"היי אני אוהב ניו מטאל - במיוחד את פינק! היא ענקית!" אולי תעשו את זה בדרך יותר עדינה אבל תשלחו אותו ישר לפורום "פאקאצ'ות" או פופ או מה שזה לא יהיה. אז נכנס מישהו ורושם שלינקין פארק זה מטאל (בושה) וכשלימפ ביזקיט וקורן נותנים חזק בגיטרות זה מה שעושה לו את זה (???) אמרנו לו יפה שזה לא המקום ומה שהוא שומע זה ניו מטאל, שזה משהו אחר לגמרי (מסריח לטעמינו) ושהוא לא ימצא פה אנשים בראש שלו. הוא התחיל לקלל ואמר שאנחנו לא מבינים במטאל (??????????) ובלה בלה בלה... רק בריאות לילדון.

kiticat

New member
אתה חייב להיבן

שבגלל שקוראים לזה ניו מטאל ("המטאל החדש"), אנשים מניחים שיש קשר למטאל.... למרות שלא ממש. זה סוג אחר של מוזיקה.... וחוץ מזה, אתם מוזמנים לתקן אותו-וכמובן שאם הוא עובר על חוקי הפורום- למחוק ולחסום....

Seraphim

New member
אוף איך שהוא דיבר!!!

תראי - זה שקוראים לזה ניו מטאל זו פשוט פליטת פה של עיתואני מוסיקה טיפש (שכחתי מאיזה מגזין) יותר נכון פליטת עט. יותר מדיוק לומר ניו בריד (New Breed) - הקשר בין מטאל לסגנון הזה הוא כמו הקשר בין Rythmn & Blues ל Blues - רק בשם! טעה והטעה אותו אדם שהשתמש במילה 'מטאל' בהגדרה... טעה והטעה... (אישית הבעיה שלי היא יותר עם אנשים ששמים להקות של ניו מטאל ולהקות מטאל אמיתי באותה הסירה... משווים בין מטאליקה ללינקין פארק למשל... ביזיון!)

Goshka

New member
ההגדרה המדוייקת היא Alternative

Metal. אם אני לא טועה.

Hellbeast666

New member
אוקיי...

מה אתה בא להוכיח בזה ? שניו מטאל זה חרא? אתה חושב ככה אף אחד כאן לא חושב ככה לפי דעתי נכון שמטאל זה האב הגדול והמושקע ואני גם מאוד אוהב האבי ופאוור מטאל. חוץ מזה יש להקות הרבה הרבה יותר מושקעות מלימפ ביזקיט ולינקין פארק

Seraphim

New member
אז ככה.

בלי להגרר שוב לויכוח חסר הטעם "מה יותר טוב???" אני רק מציג את העובדות ועם עובדות אי אפשר להתווכח! זה מכו להווכח איתך מה יותר יפה בעינייך ומה אתה אוהב יותר למשל... את זה אני לא יכול לקבוע לך - נכון? אבל! אתה לא יכול להתווכח וגם החברים שלך בלהקות הניו בירד לא מכחישים את זה) שהמטאל והרוק הסטאנדרטי (לא הכבד - הרגיל) הם המקורות הראשיים, אף אחד מהנגנים המהוללים של הניו בריד לא גדל על שירים של בריטני ספירס נכון? אז אני יכול לבוא ולומר שהניו בריד הוא תוצר לוואי שלהם ואתה יכול לומר שזו אבולוציה מוסיקאלית במייטבה... זכותך וזכותי ומפגר להתווכח על זה! שוב... מה שלא ניתן לעירעור זו העובדה שהמטאל הרבה יותר עשיר, זה ככה מישום שהוא קיים יותר (הרררררררררררררבה יותר) זמן! הוא עבר הרבה מאוד תהפוכות במשך השנים... באותה מידה אני יכול לומר שגם ג'אז ובלוז ומוסיקה קלאסית (שאגב מהווה היום חלק גדול מהמטאל) יותר עשירות ומושקעות. שוב - זו עובדה!!! הן פשוט יותר מפותחות!!! מי יודע? אולי בעוד כמה עשורים הניו בריד יהיה עשיר ומושקע, בנתיים זה ז'אנר צעיר ועוד עושה בחיתול הרבה... אני רואה פה ושם ניצנים של כשרון אצל להקות אבל דווקא אצל אלה שלא ממש מוכרות (מדהים איך שמוסיקה נשמעת אחרת כשכסף וזמן אוויר בMTV לא מהווים פקטור ראשי!) ניו בריד זה לא מטאל ואולי גם לא מתיימר להיות (אני מקווה לטובתו) וכל השוואה בינו לבין מטאל מגוחכת כמעט כמו השוואה בין אופרה לפולקה.

Negative one

New member
שמע...ניו מטאל הוא חלק מז'אנר הרוק

ונכון שזה מתחלק להרבה חלקים מורכבים,אבל יש שני סוגים מרכזים שקיימים כיום ברוק:מטאל ופאנק.אז קודם כל מאד אפשרי להשוות בין הניו מטאל למטאל, זה לא עד כדי כך מגוחך. ועוד,הניו מטאל שאב הרבה מאד השראה מהמטאל.סאונד דומה של גיטרה ותופים,ודברים כגון אלה. אין וויכוח שהמטאל יורת עשיר,יותר "מתוחכם" ויותר ותיק, אבל גם אם אתם רוצים להכחיש את זה, הניו מטאל הוא ז'אנר שהתפתח מהמטאל,ואין מה לעשות. אני מקווה שאולי מתישהו תפתחו לזה,ותבינו שגם להקות ניו מטאל יכולות להיות טובות, אבל כל אחד וטעמו האישי...

Seraphim

New member
ואני חושב אזה שיש שם גיטרות ותופים

לא אומר שאפשר להשוות בין זה לבין מטאל, הטכניקה,הסאונד,המלודיות - הכל שונה, אפילו הריפים של הגיטרה... הריפים של ניו מטאל הם בעיקר Power Chords וממש לא דומים למטאל... גם במיזרחי יש תופים וגיטרות חשמליות אז? ולאייל גולן יש אפילו דיסטורשן בכמה שירים אז? זה שיש גיטרות ודיסטורשן בניו בריד זה לא הופך אותו לבר השוואה למטאל! ממש לא! ניו בריד זה סיגנון נגינה שונה,טכניקת תיפוף שונה,שירה שונה,מלודיה שונה ואפילו ליריקה שונה ומי שמשווה פשוט לא יודע מה זה מטאל - אני מצטער אבל אני למשל מתופף שנים (בערך 8 אם לא יותר) והתחלתי מסגנונות שונים ובסוף התפתחתי למטאל, ניו בריד זה סגנון תיפוף שלא תשמע בשום דיסק מטאל היום ולא דיסקים מלפני 20 שנה. אגב לדעתי מתפתחים למטאל ולא ממנו אבל זו כבר דעתי. אני לא בא לומר שאתה לא צריך לאהוב את זה לא משהו אבל שמור את כבודו של המטאל במקומו, לא דיי בכך שתעשה קעקועים,תקח גיטרה מחשמלת,ותתחיל לקפץ על הבמה לצלילי דישטורשן "כבד" כדי שתקרא מטאל. זה ממש לא.

ShMo0LiKiPoDa

New member
אל תזלזל,

פעם איש מאוד חכם (פחחח) אמר לי שהגיטריסט של זוהר ארגוב היה יותר כלי מהגיטריסט של לד זפלין. אתה יכול להתווכח עם זה?

Seraphim

New member
אולי הוא לא התכוון לכישורי הגיטרה

שלו... אם את מממממבינה למה אני מתכוון...

Hellbeast666

New member
חחח הגיטריסט של לד היה תותח

אבל עדיין לא התקרב לגיטריסטים כמו ג'ימי הנדריקס האגדי וקירק האמט של מטאליקה שיש לומר אחד הגיטריסטים הכי טובים שראיתי בימינו.

DeadSkinMask

New member
LOL

אם תחושב ששקירק הגיטריסט הכי טוב בעולם ושהוא מזיין את ג'ימי פייג',אז מה אני אגיד לך... אתה די הומו

KORN8

New member
what THE FUCK u sayin?!

Steve vai is the best guitarist around! P.s seur that that the sound of nu metal guitarists better than all Manowar,opeth and other "HEAVY" shit!how u can compare limp with cradle of shit (the "metal")sound quality?!

Seraphim

New member
You're sad man... very sad

First of all if you really think Cradle and Opeth are the only metal around and even consider them as the best example, which there are not! New Breed sound has a long long long way ahead until it'll reach to the level of metal sound, metal has been around longer and it is much more advanced. Sorry to break you illusion! Secondly, Even Cradle has a better sound then the bands you used as an example of new breed sound, if you'd bothered to look you'd see that the last album of Cradle (and I don't really like their music either) was recorded at Sony Studios with a small orchestra. I dare you to find one new breed band that ever done that. By the way the sound is heavenly just like the sound of a 15 years old band should be! Opeth and Cradle are both Black metal band (different style and some may even say that cradle aren't real black but still) next time you make ridicules statements like these, be accurate and reasonable and don't compare New breed sound with black metal sound. Last thing, Learn English before you write it!!! Take care.​

Goshka

New member
טוב די, רד מזה! כל מה שיש לך לעשות

זה לקטול אנשים? תחזור כבר לפורום מטאל שלך.

Seraphim

New member
אם כבר מישהו פה קוטל אנשים זה הבחור

מעליי אבל... 'תה צודק במשהו אחד - אני צריך לרדת מזה כי זה כמו לשכנע כלב למה שווה לו יותר להיות חתול, כך או כך זה לא ממש ישנה לו כי הוא תמיד ישאר כלב, ואני מנסה לחנך כסיל להיות מדוייק ורציונאלי. זה ישנה משהו??? ביי.

למעלה