עזרה דחוף!!!

edcxx

New member
עזרה דחוף!!!

זה הולך ככה: (אני אציג את עצמי בשירשור אחר, אין לי זמן!) אוקי, ידידה שלי היא ערפדית, והיא היום מרגישה נוראי מהבוקר, כל הימים האחרונים יש לה חלומות מונים על שד אחד שמנסה לקחת אותה לפגוע בה. בנוסף הוא גם תמיד מושך אותה לאסטרלי, למשל לפני כמה ימים היא הייתה בים, והיא אחת שלא מסוגלת יותר מ-10 שניות במים, אז הוא משך אותה לאסטרלי ל-40 שניות כשהיא הייתה במים! למזלה נכנסתי והוצאתי אותה. עכשיו הוא גם מנסה לפגוע בה פיזית ורוחני, הוא מנסה להרחיק אותה מזה שיציל אותה. (היא הולכת למות בעוד כ-3 חודשים) אני חייב כישוף חזק שירחיק אותו, ויחזק אותה (ההגנות שלה ירדו בעוד כשעה... והיא נמצאת במקום המוגן שלה! [הבית שלה...] ואז היא תהיה חשופה לגמרי)

מההההההההההההההההההההה?

ערפדית? שד? נפלת על הראש? אם תספר משהו בצורה מובנת אפשר יהיה לעזור (אולי)

edcxx

New member
זה הולך ככה

הייתה לה התקלות בצורה מוזרה, שבסופו של דבר ראש הקובן שלה נהפכה לערפדית, היא וחברה שלה ניסו להוציא ממנה את החלק הערפדי בעזרת טקס, אבל במקום לשלוח את החלק למקום אחר הוא נכנס לתוכה. אני לא בטוח אם זה שד, זה איזה ישות שרודפת אחריה.

edcxx

New member
ואם אתם לא יודעים...

ערפדית שניזונה מאנרגיה של אחרים. בנוסף, לא מזמן היא עזבה את המעגל ואת הקובן שלה ונהייתה ממש חלשה.

jbu

New member
קצת מבולבל

אתה אומר לי שהקובן שלם לא הצליח להוציא את זה ממנה? כנראה בגלל שזה משהוא שעדיף שהיא תעשה לבד. יש לי כמה תאוריות מה זה, השד יכול להיות החלק הערפדי שלה, משהוא שהתת מודע שלה יצר על מנת שהיא תשלים עם זה (או תטפל בזה) יש לי טקס מיוחד לגירוש דברים כאלה אבל אסור לחלק כישופים בפורום הזה אז תשלח לי את הדואל בפרטי ואני כבר ישלח לך מחר או יום שישי (כנ"ל לאלמוג),בנתיים אתם יכולים לטהר את הבית עם המאמר הזה אם זה נפסק כנראה שזה שד (ככה זה נראה לי). ואם אתם מכשפים תאמרו לה לעשות את ה-lbrp ואת ה-mp יותר בדחיפות. אם אתם לא יודעים איך עושים את זה יש בדפים הקודמים.

edcxx

New member
זה לא פשוט...

היא נשארה ערפדית ולא רוצה לצאת מזה... יכול להיות שהיא השלימה עם זה, אני לא יודע... כאילו היא מאוד בסדר עם זה... אבל היא חלשה כי מאז שהיא יצאה מהקובן היא מאוד חלשה... ויתר על כך בגלל שהיא לא ניזונה לאחרונה. מדי פעם הקובן שלה היו נותנים לה לקחת קצת אנרגיה מהם, ואז היא הייתה בסדר, אבל בזמן האחרון ההילה שלה נחלשה, וזה נראה אפילו כאילו אין לה את "המגן" שלה. (מי ששומר עליה.)

jbu

New member
אם היא לא נזונה סימן שהיא לא קיבלה

אם היא לא נזונה סימן שהיא לא קיבלה את זה אלה השלימה עם הגורל שלה אפשר לשנות את זה, פשוט תשאל אותה.

nubis

New member
ביום הארוך בשנה כשהאור בשיאו

ממעמקי הנפש מוטלים הצללים הארוכים ביותר, אף אחד לא יכול לעזור לידידה שלך אם היא לא מוכנה לרקוד עם הצל שלה וכיוון שהצל שלה חזק. הרצון שלה להיות שלמה שוב צריך להיות חזק ממנו, אך בשביל זה היא אכן צריכה לרצות להשאר פה במישור הפיזי. עזרה ראשונה א) שלא תישן בלילה אלה ביום כשהקשר למישור ההאסטרלי חלש יותר. ב) שתדאג לקיבה מלאה כל הזמן (זה שומר על הרוח בגוף). ג) היא חייבת לקבל הזנה! כלומר היא צריכה לקבל מאנשים שאוהבים אותה קשר לחיים. היא יצרה שד מהפחדים והצללים שבנפש שלה, השד הזה לא ירפה עד שהוא ימצוץ ממנה כל רסיס של אור (בצדק זה קיום של סבל) אז או שתתחזק מאנרגיות שיעבירו לה אנשים שאוהבים אותה (אנרגיה של אור שהורדתם בטקס!) ותספוג אותו בחזרה. או שתלך לשאמן שיעזור לה. ואם אפשר פרטים נוספים על איך זה קרה לה, למה היא כבר לא בקוון, כמה זמן זה כבר נמשך ומי זה מיה? ולמה היא תציל אותה ממות. בברכה אלמוג

Swicca

New member
לדעתי....

....היא יכולה להיות חלשה מהרבה סיבות א' חוסר אכילה ב' דיכאון ג' חוסר שינה ... וכ'ו וכ'ו .... וכל הקטע של ערפד אנרגטי ... עם זאת באמת ישות שנמצאת בגופה אז כששאר הקורבנות (חברי הקוון) כבר לא היו הערפד התחיל להתקיים ישירות מהאדם שבו הוא היה ... אותה ילדה מאיה עם אני לא טועה!? וזהו אין מה להבהל אפשר פשוט לעשות לה טיהור ישירות ולנסות לאכול \לישון כמו שצריך שתיהיה לה קצת חברה ובקיצור תנסו לעודד אותה וכשהיא תרגיש יותר טוב היא תוכל לטפל כבר בעצמה בבעיה (עם זה כבר לא יעבור לבד).. בהצלחה! ^_~

edcxx

New member
תודה לכולכם :)

יש בה דיכאון קל... אבל לא משהו דרסטי... מיה היא הערפדית, וזה שיציל אותה זה מישהו אחר. עכשיו, מישומה האוכל שמחזק אותה זה רק שוקולד... אפילו לא שוקו (אני לא יודע למה). עכשיו למשהו שונה... למה אני לא יכול לעזור לה: אני אייל (או צ'יקו, איך שנוח לכם :)) לפי מה שהבנתי אני גילגול של ישות מאוד מאוד חזקה ובעלת השפעה מהעולם שלמטה. כוחות ההגנה וההתקפה שלי באים ממקומות שונים (אני חושב שזה קצת מוזר...) זה הולך ככה: התקפה- 90% מלמטה 10% מלמעלה, הגנה- בדיוק ההפך 90% מלמעלה 10% מלמטה. המגנים השומרים שלי מאוד מאוד חזקים לפי מה שהבנתי (אני פשוט לא יכול לראות את העוצמה שלהם, כי אני לא רואה מגנים של אנשים אחרים... אז אני לא יודע איך להשוות...) ויש לי הילה ממש ממש חזקה. הלכתי להרבה אנשים שיבדקו אותי- ראשי קובן/מעגלים/קוראים בדברים שונים... וגיליתי שיש לי כוח שאני לא יודע איך להשתלט עליו, ואני אף פעם לא אגיע למלוא היכולת שלי כי אני לא אוכל להכיל את הכוח, או משהו בסגנון (אני בעצמי לא הבנתי הכל...)... אז ככה... מאיה בקושי יכולה לגעת בי. וכשהיא נוגעת בי היא נהיית סופר חלשה, אבל ממש ממש חלשה, אני כמעט ולא יכול להתקרב אליה... ובגלל זה הבעיה... חפיף... נמצא פיתרון, רק רציתי להגיד תודה לכולכם, ואני מקווה מעכשיו להיות חלק פעיל ומועיל בפורום :)

Swicca

New member
בקשר ל"כוח".....

.... הסיבה שלא תוכל להשתמש בכולו אולי קשורה לעובדה שהגוף הפיזי לא יוכל להחיל כזאת עוצמה ולכן לא תוכל להשתמש בכולה .... אני לא יודע משהו פה לא נשמע לי כל כך בכל מקרה אני לא שולל את דעתך בהצלחה! :)

edcxx

New member
זה סיפור דיי ארוך...

שלא את כולו הבנתי... אבל היא יצאה מהקוון כי היא לא יכלה להישאר שם מסיבות שונות... אבל משהו מצחיק קרה לנו- כל פעם שהיא קראה בטארוט (סורי, לא יודע איך כותבים את זה...) יצא לנו שאם נשתף פעולה, אז... אנחנו נהיה שילוב הרסני עם הכוחות של שנינו... (יצא לנו ה"מגדלים" ) היא הפכה לערפדית ברגע שהיא ניסתה להוציא את זה מראש הקוון שלה (זה תקף את ראש הקוון) ומאז היא ישות אחת איתו. עכשיו... השם שלה זה מאיה... והיא תינצל רק בעזרת בן אדם אחד שאיך שהוא, הוא קשור בגורל שלה...

The Warrior

New member
edcxx ../images/Emo70.gif

עשיתי משהו...היא לא תמות. תן לי יותר פרטים (לפחות את שמה), כך שאבנה לה עוד הגנות. שלך,

edcxx

New member
תודה תודה!

בקשר למוות שלה בעוד 3 חודשים... הוא יקרה. יש בן אדם אחד שיכול להציל אותה אם הוא יהיה איתה באותו היום. קוראים לה מיה. ואם תוכלי להביא לי את הכישוף שאני אוכל לעשות אצלה טקס אני אודה לך מאוד. אני כבר יעשה לה הגנות ללילה מהכישוף הזה: i call on the moom using only good intenions to ask him to provid me an eternal proteetion as long as the moon will shine above there wall be no hurm to those i love i'm calling you at thus hour to give me a little of your power אבל הגנה בעזרת הירח לא תספיק לי, אז אני צריך עוד כישופים לעשות לה במקום. תודה מראש, אתם אחלה.

Tatu4Taty

New member
אמממ...

אולי זה לא כל כך טוב לשאול את זה באמצע אבל מה זה mp וirbp כי יש גם את הפנטגרם הנמוך או איך שלא קוראים לזה ואני לא בדיוק מבדיל או יודע הרבה על התרגילים... פשוט אף פעם לא ידעתי איך מוצאים כאלה.

jbu

New member
אתם יודעים מי הבן אדם?

אתם יודעים מי הבן אדם? ושמע הטקס הוא 13 מגה ביט כולל כך שתשלח לי את הפקס, ואלמוג הקובץ שלך כבר מחכה לך בתיבת הדואר. אני מציע שכול הקובן יעשה כישוף הגנה אולי תכינו שיקוי הגנה משמנים ותשימו לה את זה במבאר עם נר לבן אם הקובן שלך יכול לשמור בסוד את השיקוי אני מוכן לתת לכם אותו או שתכינו אחד מבמאמרים אני ממליץ לערבב עם קינמון משום שזה מחזק את האנרגיות וגם מטהר. יש לי כמה תאוריות לגבי מה שקרה אחת מהם ,שלא עלתה פו זה שזה יכול להיות שד שניזון מהאנרגיה שלה לכן היא צריכה לשאוב אנרגיה מאחרים או שהוא בעצמו שואב אנרגיות דרכה. יכול להיות שהשד הוא מנטלי והוא מיצג חלק ממנה. השד יכול לבוא בגלל הטקס אתה יודע איך טקסים מושכים ישויות לכן אני אישית שם מבאר עם שיקוי טיהור כדי שיטהר לפחות שעה אחרי ולפני הטקס. אני מצאה שתמשכו את השיקוי על שרשרת או כול סוג אחר של תכשיט ותברכו אותו כדי שיגן על מי שבסביבת הטקס, ולגבי הקטע שרק שוקולד מעיר אותה ולא שוקו זה משום שקקאו וחלב מרדמים, זה הסוכר שמעורר את הבן אדם דבר שנמצא בריכוז יותר גבוהה בשוקולד, תקשיבו לממוחה בחוסר שינה: אם אתם רוצים להשאיר אותה ערה תקחו קפה אבל בכו למקרה היא חייבת לישון אחרת היא תמות מחוסר שינה או מהרעלת קפאין לכן בזהירות עם הקפה! תתכננו קדימה. אם היא בבאר שבע אני ישמח לבדוק את הבעיה, בנוסף אתם יכולים ללחת למטפל ריקיי שיתן לכם סמל מגן (כדי לנסות לשאול בפורום רייקי) יש גם ספר שנראה לי טוב למרות שאני לא עוסק בזה, בצומת ספרים קוראים לו "המדריך השלם לרייקי" או שזה קורס שלם בכול מכרב הוא מלמד רייקי 1 ו2, אבל זה סתם לידע כללי. בהצלחה!!!

edcxx

New member
אנחנ יודעים מי זה...

זה מישהו שהיא אוהבת, אבל כל פעם שהיא מנסה משהו איתו (להתקרב, או להגיד 'אני אוהבת אותך') היא לא מצליחה, והיא אומר שמשהו מושך אותה לאסטרלי...

למעלה