עזרה דחוף!!!!!

עזרה דחוף!!!!!

טוב יש לי מחר פעולה ואני צריכה משחק פתיחה קצר (עד 10 15 דקות) ותודה מראש... בתווקה שתעזרו

קלואי1

New member
הנה כמה משחקים-

לא אמרת לאיזה כיתות את מעבירה את הפעולה אבל הנה כמה משחקים-
מוישלה מוישלה
תופסת ערפדים(צריך לנשוך מישהו בשביל לשחרר אותו)
מירוץ גמלים
תופסת ראש זנב
אבולוציה
מירוץ שיכורים
מעגל מלפפון אין לי כוח לרשום עוד משחקים...

מאפיה-המשחק

יושבים במעגל, כולם מורידים את הראש. 3 דפיקות על הגב- בלש 2 דפיקות על הגב- רוצח דפיקה אחת על הגב- איש עיירה מוכר לך

המאפיה

יושבים בעמגל וכולם 'הולכים לישון'. מנהל המשחק דופק לכל אחד על הגב (דפיקה אחת- איש רגיל, 2 דפיקות- רוצח, 3 דפיקות- בלש). תפקיד הרוצח- לרצוח אנשים דההההההההה... תפקיד הבלש- צריך לשכנע את אנשי העירייה שהרוצח הוא הרוצח (מיד תביני). אחרי שמחלקים לכולם תפקידים אומרים "בוקר טוב רוצח ובלש". הבלש עכשיו רואה מי זה הרוצח. ואז את שואלת "רוצח, את מי אתה רוצה לרצוח?", והרוצח מצביע על הילד שהוא רוצה לרצוח. את אומרת "לילה טוב רוצח ובלש", הם מורידים את הראשים ואז את אומרת "בוקר טוב אנשי העירייה"- כולם (גם הרוצח והבלש) קמים. עכשיו את אומרת לילד שהרוצח החליט לרצוח אותו שהוא נרצח. ואז כולם צריכים להעלות השארות- מי לדעתם הרוצח. כמובן שהם צריכים לתת סיבות ולא סתם להאשים
ופה מגיע התפקיד של הבלש- הוא צריך לנסות לשכנע את כולם שהרוצח הוא הרוצח... בסוף עושים הצבעה- מי לדעת הקבוצה הוא הרוצח ומי שברב קולות מחליטים עליו נרצח. ואז את אומרת אם הוא היה איש עיירה, בלש או רוצח. אם הוא לא היה הרוצח אז שוב כולם הולכים לישון והרוצח קם ובוחר מישהו חדש לרצוח (כדאי לו לבלבל את הילדים בכך שהוא ירצח מישהו שחשב שילד אחר הוא הרוצח). ואם הקבוצה צדקה ומצאה את הרוצח אז המשחק נגמר... משחק מסבוך אבל ממש כייפי

פרה גאה

New member
אצלנו זה לא ככה...

יש שני רוצחים ועיירה ... כשאומרים בוקר טוב רוצחים שניהם קמים אומרים לאחד אתה א' אתה ב' ואז אומרים רוצח א' בוקר טוב הוא קם מצביע על מי שהוא רוצה לרצוח חוזר "לישון" ואז רוצח ב' אם שניהם מצביעים על אותו אדם הוא נרצח... אח"כ קוראים לבלש הוא מצביע על מי שהוא חושב שאחד הרוצחים ואם הוא צודק או טועה אז מנהל המשחק מסמן לו (או אומר בקול רם זה לא עקרוני) ואז הבלש חוזר לישון ומנהל המשחק אומר בוקר טוב עיירה וכולם קמים עושים הצבעה ... מעיפים מישו ולא אומרים את מי העיפו אם זה היה הרוצח או לא אלא רק ששני הרוצחים נרצחו אז מנהל המשחק אומר ששניהם נרצחו ולפני זה לא... אבל הכי כיף זה להיות מנהל המשחק לשחק את כל התפקידים ולראות איך כל "אנשי העיירה" לא מבינים כלום... חחח

Alexis14

New member
אצלנו אחרת..../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

*ד"א- אימצתי את
... קיי אז כולם הולכים לישון בלה בלה בלה יש שתי גרסאות עם שוטר ועם זונה. אני אספר על שניהם. 3 דפיקות- זונה/שוטר 2 דפיקות- רוצח דפיקה 1- עיירה יש רוצחים בהתאם למספר המשתתפים, מקסימום 3. כולם הולכים לישון ואז אומרים 'בוקר טוב רוצח/ים! את מי אתה'אתם רוצה/רוצים לרצוח?' והרוצחים מחליטים בשקט את מי לרצוח. הרוצחים הולכים לישון ואומרים 'בוקר טוב שוטר/זונה.' אם זו זונה- היא מחליטה את מי לדפוק וכך הוא פשוט שמח יותר ואם הוא מת אז זו נחמה..
אם זה שוטר אז הוא מצביע על מישו והמנהל של המשחק אומר לו אם זה נכון או לא. אומרים לשוטר/לזונה לילב טוב וכולם קמים (כולל הרוצחים, השוטר והזונה), ומודיעים מי נדפק ומי נרצח. מתחילים להאשים אנשים אפשר לשכנע לכל מיני כיוונים ובסוף מצביעים ומי שקיבל הכי הרבה קולות מועף. אז עושים עוד סיבוב עד שכל הרוצחים הועפו/עד שכל אנשי העיירה נרצחו...

רב חובל!

תשחקו רב חובל!! זה משחק כל כך שווה ומבלבל... הוא מגניב!! הפעולה בטח כבר הייתה אבל לידע אישי... P= סופרים כמה אנשים משתתפים וכל אחד בוחר לו פתק עם מספר. (הגרלה כזאתי...) את אומרת "רב חובל קורא ל.." ומספר מסוים. מי שקראת לו צריך לקרוא למספר אחר אבל לא את המספר שאחריו, שלפניו והמספר שקרא לו. אם אני מספר חמש ומספר ארבע נפסל, אז אסור לי לקרוא לשלוש שהוא המספר שלפני, 6 שהוא המספר שאחרי ולא למספר שקרא לי.

סתם מישחק...

מישחק לילדים מפגרים בכיתה ד'... מה שמסביר למה אנחנו משחקים אותו בכל פעולת שיכבה...
! אז מחלקים לכל הקבוצה מיספרים 1,2,3... ולאחרון או סתם למישהו נותנים להיות מוישל'ה. המדריך אומר - "מוישלה מוישלה" מוישל'ה עונה: "כן המפקד" המדריך: "כמה עולה סוכר?" ומוישלה עונה איזה מיספר, בעל המיספר הזה צריך לקום ולענות מייד "כן המפקד" ואז שוב המדריך שואל: "כמה עולה סוכר" והוא עונה מיספר אחד וככה זה... ובימקום מיספר מישהו יכול לענות "תישאל את מוישלה" ואז מוישלה קם... כל פעם שמישהו לא קם, לא עונה מהר, מיתפלסף (למשל אומר שתיים תישעים ותשע), אומר מיספר שאין וכאלו מענישים אותו במשהו - למשל עושים לו "פנס", מורדים לו כאפה, שופכים עליו מיים וכאלו... וכל פעם שהמישחק מתחיל מחדש המדריך מתחיל עם מוישלה. אפשר להישתכלל ולעשות גם "הרשל'ה" ועוד כמה.. ואפשר לגוון עם הסוכר - ביצים, קמח, שוקולד... ויש עוד מלא ישטות לשפר את המישחק... תשבו לבד
! נועה.

פרה גאה

New member
זה מזכיר לי ...

את מי גנב ת'עוגיות שבקופסה וגם את קפה... חחח ויש עוד מישחק שאני אוהבת קוראים לו פרה או נקניק פשוט שואלים שאלות ועונים פרה או נקניק למשל: מה יש לך בין הרגליים ? נקניק וסתם שאלות זה ממש טוב במצב כפית ... מניסיון ששיגעתי את תפוחי ואת גיא בגיחה...חחח היה כיף

יש גם...

"אני יושב תחת עץ רענן ומחכה ל..." יושבים במעגל- כל אחד אומר מילה מהמשפט "אני... יושב... תחת... עץ... רענן... ומחכה... ל..." האיש שיושב מימינו של מי שאמר את המילה האחרונה ("ל...") מתיישב עליו... ואז ממשיכים, עד שיש ערימה אחת של ילדים. יש גם את השדרוג של המשחק- "אני שוכב תחת עץ רענן..." אותו רעיון רק ששוכבים אחד על השני. שיחקנו את זה בקורס מסכם *פאדיחות* אני לא בטוחה שהסברתי נכון כי זכור לי שיש גם מספרים או משהו כזה... נועה

צדקת..../images/Emo13.gif

זה נישמע אחלה דבר השיפור הזה לאני יושב תחת עץ רענן... אנחנו כל פעולה משחקים את זה (ילדים דפוקים...
), ועכשיו אנ אציע את השיטה הזו
!!! עוד מישחק טוב זה "... בין הרגליים של אימא שלך" מכירה? בהתחלה אומרים לכל אחד להגיד שם של תמרור בסבב כזה, אז כל אחד אומר - עצור, סכנה שיפוצים, ילדים בדרך, אין כניסה וכאלו... ואז עושים סבב חדש וכל אחד אומר את התמרור בתוספת - בין הרגליים של אימא שלי - וזה נישמע אין כניסה - בין הרגליים של אימא שלי, סכנה שיפוצים - בין הרגליים של אימא שלי...
נועה.

RoNcHa PoNcHa

New member
במוישלה מוישלה

אנחנו גם שואלים: כמה עולה קפה? ואז מי שעומד צריך לומר-אין המפקד! כאילו צריך לענות רק לשאלה כמה עולה סוכר! ועוד משחק חמוד-חמור ארוך!!! זה שייייייייייא הכיף-חוץ מהקטע שצריך לתקוע תראש שלך בתחת של מי שלפניך...!

למעלה