malishka2015
New member
עזרה דחוף!!!
היי לכולם,אני חדשה פה ורציתי להתייעץ לגבי נושא שמעיק עליי.
אני בזוגיות כמעט 3 שנים ואני מרגישה שהקשר לא מתקדם לשום מקום.אני לא לחוצת חתונה או משהו כזה אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני עם בחור טוב שאוהב ומכבד אותי ומקבל אותי כמו שאני אבל מצד שני אני לא מרגישה התלהבות,אין רומנטיקה,הוא כבר כמעט והפסיק להחמיא לי ואני מרגישה שאני מתלוננת כל הזמן והוא כל הזמן אומר שזה ישתנה אבל זה לא ואני כבר די מיואשת,לא מרגישה שהוא הגבר של חיי אבל מפחדת לקום וללכת כי אולי אני סתם עצובה או מבולבלת ואעשה טעות.
כולם אומרים שאני נראת עצובה וזה נכון אני כול הזמן עצובה ומרגישה לבד.
לא מרגישה שיש לי זוגיות תומכת ואוהבת,מלאת שמחה ורומנטיקה כמו שהיה בהתחלה.
אני מרגישה שאנחנו כמו זוג נשוי שחיי ביחד 30 שנה וכל היום בבית ולא יוצאים ולא עושים כלום.
דיברתי איתו על איך שאני מרגישה וגם הצעתי להיפרד לתקופה מסויימת אך הוא לא הסכים.
אם ככה זה עכשיו אחרי 3 שנים..אז מה יהיה הלאה.
תעזרו לי בבקשה..
תודה ולילה טוב לכולם.
היי לכולם,אני חדשה פה ורציתי להתייעץ לגבי נושא שמעיק עליי.
אני בזוגיות כמעט 3 שנים ואני מרגישה שהקשר לא מתקדם לשום מקום.אני לא לחוצת חתונה או משהו כזה אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני עם בחור טוב שאוהב ומכבד אותי ומקבל אותי כמו שאני אבל מצד שני אני לא מרגישה התלהבות,אין רומנטיקה,הוא כבר כמעט והפסיק להחמיא לי ואני מרגישה שאני מתלוננת כל הזמן והוא כל הזמן אומר שזה ישתנה אבל זה לא ואני כבר די מיואשת,לא מרגישה שהוא הגבר של חיי אבל מפחדת לקום וללכת כי אולי אני סתם עצובה או מבולבלת ואעשה טעות.
כולם אומרים שאני נראת עצובה וזה נכון אני כול הזמן עצובה ומרגישה לבד.
לא מרגישה שיש לי זוגיות תומכת ואוהבת,מלאת שמחה ורומנטיקה כמו שהיה בהתחלה.
אני מרגישה שאנחנו כמו זוג נשוי שחיי ביחד 30 שנה וכל היום בבית ולא יוצאים ולא עושים כלום.
דיברתי איתו על איך שאני מרגישה וגם הצעתי להיפרד לתקופה מסויימת אך הוא לא הסכים.
אם ככה זה עכשיו אחרי 3 שנים..אז מה יהיה הלאה.
תעזרו לי בבקשה..
תודה ולילה טוב לכולם.