עזרה דחוף!!!

malishka2015

New member
דיברנו על חתונה

הרבה פעמים..מצד אחד הוא רוצה עתיד איתי וכל הזמן אומר שאהיה אמא מדהימה אבל מצד שני כל הזמן יש לו סיבה למה לא..מצב כלכלי בעיקר והוא רוצה להתחיל ללמוד לתואר...הוא בן 29..4 שנים של לימודים....לא יודעת גם על זה חשבתי..וברור שלא הייתי מחכה לו 4 שנים עד שהוא יסיים..חוץ מזה שאמרתי לו שאפשר להתחתן ולהתחיל ללמוד..לא ביקשתי ישר ילד..פשוט רוצה לדעת שזה ממש רציני ואני לא מבזבזת זמן איתו..אבל מצד שני אם נתחתן ואעשה טעות..בגלל זה ביקשתי עזרה כאן כי אני דיי מבולבלת... :(

anati43

New member
זה שאחרי 3 שנים הוא לא רוצה להתחתן בעתיד הנראה לעין

זו הבעיה האמיתית. ברור שאת מרגישה לא בטוחה.

אמרלדה

Active member
ללמוד 4 שנים זה מצוין,

ואם בחור לא רוצה להתחתן לפני שהוא מסיים לימודים כי הוא מרגיש לא בשל,
זה יותר מלגיטימי בעיני. זה מקובל לגמרי היום, אצל חילונים.
&nbsp
הבעיה היא שאת מרגישה רע עם זה. ואת חושבת שאין מצב שתחכי לו 4 שנים.
זה די מחזק אצלי את התחושה שהוא לא בשבילך.
לא אומרת שמשהו לא בסדר אצל מישהו מכם, רק אומרת שאתם לא באותו ראש,
וכנראה יותר מאשר מבחינה אחת. וכן, אפשר להמשיך עם זה, אבל זה לא קל וזה
גם לא ישתנה.
&nbsp
כתבת שאת בת 28. איפה לעזאזל את חיה ש-28 רווקה נחשב שמשהו לא בסדר אצלך?
אולי באמת בחברה דתית, ואז את יוצאת דופן. אבל בחברות אחרות ממש לא.
&nbsp
אני רוצה להדגיש כאן שאני כותבת מתוך ניסיון, של אהבה גדולה מאוד, ושום התאמה
באופי או ברצונות או במוכנות להתגמש. בסופו של דבר, אחרי הרבה שנים, זה נשבר.
אבל כמובן, אין זה מחויב המציאות.

anati43

New member
אז זה נראה לך לגמרי תקין שהם ייצאו 7 שנים בלי להתחתן ובלי

ללדת? כי הוא לומד? את בטוחה שהוא יגמור ללמוד ב-4 שנים? ואת גם בטוחה שהוא יתחתן עוד 4 שנים? עצה קצת מוזרה, להגיד לבחורה בת 28 שיוצאת עם בחור 3 שנים, שתחכה עוד 4.

תמרה 448

New member
אם את בכלל לא בטוחה

שזה האיש שלך, אז למה את מעוניינת שזה יתקדם לאנשהו? צריך קודם כל להחליט שזה הגבר שאת בוחרת להזדקן איתו. בינתיים עדיף לך שזה לא מתקדם לחתונה, כי יש לך עדיין אפשרות לחשוב ולהתלבט. מהצד נשמע לי שלמסד קשר שאת מרגישה בו כפי שתיארת זו טעות. מה שיכול לעזור להכריע זה מגורים משותפים וטיפול זוגי.

malishka2015

New member
שבוע טוב לכולם.

רציתי להודות לכולכם על העזרה והתמיכה.החלטנו להיפרד.הבנו שיש דברים שחסרים לשנינו בקשר ואם אנחנו צריכים להיות ביחד אז נהיה גם אם זה בעוד שנה וגם יותר..מצד אחד זה כואב אבל אני לא רוצה להמשיך לפגוע בו ולשנינו מגיע להיות מאושרים.

שוב, תודה על העזרה.

אמרלדה

Active member
אם יורשה לי - החלטה טובה.

אני רק רוצה לחזור ולהדגיש שכל חייך לפנייך,
וגיל 28 הוא באמת פאקינג רק ההתחלה.
&nbsp
בהצלחה.

נוסעת27

New member
אני חושבת שהחלטת נכון

עברתי על כל השרשור וקראתי את כל התגובות. לטעמי ההתעסקות בשרשור של מתי הוא רוצה להתחתן מתי הוא לומד מתי את רוצה להתחתן האם הוא ג'נטלמן בלה בלה בלה הכל זה התפל ולא העיקר. בשורה התחתונה את לא הרגשת שאת רוצה את הזוגיות הזאת, והתעסקת בכל המסביב במקום בשאלה הכי חשובה- את רוצה להיות איתו או לא?
&nbsp
בכל זוגיות יש קשיים, יש בני זוג שהדרך מאוד מאוד קשה ויש מליון סיבות למה לא אבל הם יודעים שזה זה והם מוצאים את הדרך להיות יחד. יש זוגות שהכל מושלם על הנייר אבל זה לא זה (יש לי חברה שבדיוק במצב הזה ומתענה כל יום על הקשר) ויש הרבה בשטח האפור בניהם.
&nbsp
בשורה התחתונה- לא הרגשת שהוא הגבר של חייך, ונאחזת כנראה מכל הסיבות שכולנו נאחזים (הפחד לפגוע, הפחד להיות לבד, הפחד ש"לא אמצא מישהו כמוהו" הפחד והלחץ מהגיל.. {מי יישמע 28 זה 45} וכו')אם זה לא אז לא.
ואם אחרי מחשבה תגלי שכן? אולי תהיה דרך חזרה
בהצלחה!

תמרה 448

New member
כל הכבוד על האומץ

אני מזדהה איתך, נמצאת במצב קצת דומה, רק מבוגרת ממך בכמה שנים וזה לא פשוט בכלל. לפרק קשר לאחר שלש שנים מעיד שאת חזקה ויודעת מה את רוצה לעצמך. בהצלחה יקירה.

מפתחSOL

New member
החלטה נכונה..

אני גם הייתי במצבך.. היינו בקשר 4 שנים ותמיד היה את הספק.. בסופו של דבר עברנו לגור ביחד וחודש אחרי זה הבנתי שזה לא זה ונפרדנו. שהפחד לא להכיר מישהו לא יניע אותך קלישאתי ככל שזה ישמע זה מגיע ברגע הכי לא צפוי.. חודש אחרי שנפרדתי ממנו הבנתי שאני מאוהבת בידיד שלי והיום הוא אהבת חיי ואני בטוחה במיליון אחוז שהוא האחד.. אז אל תתפשרי את עדיין צעירה ומגיע לך קשר שבאמת תרגישי בו מאושרת.

למעלה