עזרה דחוף!!!

malishka2015

New member
עזרה דחוף!!!

היי לכולם,אני חדשה פה ורציתי להתייעץ לגבי נושא שמעיק עליי.
אני בזוגיות כמעט 3 שנים ואני מרגישה שהקשר לא מתקדם לשום מקום.אני לא לחוצת חתונה או משהו כזה אבל אני פשוט לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני עם בחור טוב שאוהב ומכבד אותי ומקבל אותי כמו שאני אבל מצד שני אני לא מרגישה התלהבות,אין רומנטיקה,הוא כבר כמעט והפסיק להחמיא לי ואני מרגישה שאני מתלוננת כל הזמן והוא כל הזמן אומר שזה ישתנה אבל זה לא ואני כבר די מיואשת,לא מרגישה שהוא הגבר של חיי אבל מפחדת לקום וללכת כי אולי אני סתם עצובה או מבולבלת ואעשה טעות.
כולם אומרים שאני נראת עצובה וזה נכון אני כול הזמן עצובה ומרגישה לבד.
לא מרגישה שיש לי זוגיות תומכת ואוהבת,מלאת שמחה ורומנטיקה כמו שהיה בהתחלה.
אני מרגישה שאנחנו כמו זוג נשוי שחיי ביחד 30 שנה וכל היום בבית ולא יוצאים ולא עושים כלום.
דיברתי איתו על איך שאני מרגישה וגם הצעתי להיפרד לתקופה מסויימת אך הוא לא הסכים.
אם ככה זה עכשיו אחרי 3 שנים..אז מה יהיה הלאה.
תעזרו לי בבקשה..
תודה ולילה טוב לכולם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא מרגישה שהוא הגבר של חיי

זאת הנקודה העיקרית. האם הוא כן או שהוא לא.
ברוב המקרים מספיקה האמירה הנ"ל שלך כדי לקבוע שהוא לא, ולכן עליך לחתוך. הוא לא אמור להסכים או לא. זו החלטה שלך.
&nbsp
אלא מה?
יכול להיות שהרגשות שלך מבלבלים אותך, ובעיקר המחשבות המוטעות שלך.
מה שאת לא מבינה זה שכל קשר שלא תהיי בו ייכנס למצב של שיגרה תוך שנה או שנתיים. זה חוק טבע.
המחמאות ייעלמו, היציאות ההרפתקניות של חצי לילה ייעלמו. החידוש המסעיר בסקס, משני הצדדים, ייעלם. תהיהי שיגרה. זהו.
יש לחוק הזה יוצאים מן הכלל, אבל את לא רוצה להיות עם אחד מהם:
- הגבר הנשוי
- הבוגד הסדרתי
- מלך הדרמה
-- ההוא שלא מסוגל להחליט
- איש האקסטרים שחי רק כשהוא קופץ בנג'י או מטפס על האוורסט
כל אלו מספקים חומרים לדרמות ההוליוודיות, אולם הם היוצא מן הכלל ולא ממש כיף להיות איתם. גבר שבנוי למשפחה, הוא גבר שבנוי לשיגרה, לעבודה יומיומית, לשטיפת כלים, להחתלה של תינוקות, לתשלום סדיר של משכנתא במשך שלושים שנה (משכנתא זה מין פטנט ישן שהיה בדור הקודם, כשאנשים עוד יכלו לקנות, במאמצים רבים, דירה).
&nbsp
האם חיים כאלה הם בהכרח משעממים? אני לא חושב. יכולים להיות בהם הרבה אתגרים, הרבה עניין, כיף, אפילו סקס קבוע ונעים.
אמה מה? צריך להרגיש שבחרנו באדם הנכון. ואז השגרה היא סבבה.
יש כמובן את המאבק הזוגי שבוא יבוא, וגם הוא יספק לא מעט דרמה אל תוך השיגרה. אבל זה כבר בפרק אחר.
&nbsp
לכן, לסיכום:
- השאלה העיקרית היא האם הוא האחד או לא.
- הנימוקים שלך שהוא לא (השיגרה) לא תופסים.
- מה שקובע הוא תחושת הבטן.
- טיפול פרטני יכול לעזור לך להבין את עצמך יותר טוב (וזה כמובן נכון לכל מי שנמצא בדילמה)

מריוס זכריה

Member
מנהל
באמת?

אני לא מבין מה מתלהבים מהבחורה הזאת.
פרצוף ז'ורנאל יש לה, זה נכון.
אבל הוא גם קר ולא מעניין (בעיניי).
&nbsp
אני בכלל חושב שכולם מלהבים ממנה פשוט כי... כולם מתלהבים ממנה.
&nbsp
בקיצור, אם היא אי פעם תתלבט ביני לבינך, אני עושה את הג'סטה מוותר לך עליה. איך אני?

malishka2015

New member
זה דיי עצוב..

אני יודעת שאתה צודק אבל זה בהחלט מאוד מדכא לדעת שמתישהו הכיף נגמר וכל החיים הם שיגרה אחת גדולה.
אני חושבת שאני באמת צריכה לחשוב עם עצמי אם הוא האחד בשבילי..ואולי בעצם אין דבר כזה.

תודה רבה עזרת לי מאוד :)

מריוס זכריה

Member
מנהל
האמת היא שזה בכלל לא חייב להיות עצוב

אני חי בשיגרה ואני מאוד שמח.
להיפך, הייתי מוכן שיהיה הרבה יותר שגרתי. יש כל הזמן כל מיני בעיות וצרות... שיהיה כבר משעמם.
אבל בקטע הזוגי, קשר יכול להתפתח בלי הרבה דרמה וצילצולים, בזכות זה שכל אחד מתפתח בעצמו, בזכות זה שלומדים אחד את השני יותר לעומק, בזכות זה שכל החיים מתפתחים. מגלים יותר ויותר מה אוהבים לעשות יחדץ זה ממש כיף.

העניין הוא באמת להרגיש שנמצאים עם האדם הנכון. ובשביל זה צריך נורא טוב להכיר את עצמנו.
והרבה פעמים הדרך להכיר את עצמנו היא לעבור כל מיני מערכות יחסים....
אין תשובות קלות.

וגם: אני מאוד מסכים שלא תמיד יש משמעות למושג "האחד", או "הגבר של חיי".
כן יש משמעות לבחירה ממקום שלם, מתוך היכרות של הכוחות המגבלות של השני, וגם של עצמנו.

בהצלחה.

סטנגה Joe

New member
דחוף!

תסגרי עניינים.
כי אם זה נראה כך לפני שפרצו הילדים והמשכנתא תארי לך איך זה יראה איתם ...

אמרלדה

Active member
כן, זה קצת עצוב

כל מה שכתבו לך כאן נכון, רק מה? זוגיות מאושרת באה כששני בני הזוג
מאושרים בה.
&nbsp
אז נכון שההתלהבויות והבילויים והקסם עוברים אחרי שנתיים שלוש וכך יהיה בכל זוגיות,
אבל אם אתם אוהבים שניכם לצאת ולבלות, תמצאו את הדרך ואת המתי.
ואם לשניכם חשוב לשמר רומנטיקה, תמצאו את הדרך ואת המתי.
ואם לשניכם חשוב לשמור על זוגיות מאושרת, תמצאו את שביל הזהב בין הטעמים השונים שלכם.
&nbsp
העניין הוא שכשאחד מרגיש חסך בכל אלה והשני בכלל לא, וטוב לו כך, יש מצב שזה בכלל
לא פונקציה של הזמן שעבר אלא פשוט של טיפוסים שונים.
ואז התשובה היא: לא, הוא לא הגבר בשבילך.
&nbsp
ואגב, זה לא ישתנה מעצמו. בחיים לא. בן אדם הוא כזה או שהוא אחר.
או שמספיק אכפת לו כדי ללכת לטיפול זוגי.
ואם את עצובה, זה דגל מספיק אדום, בשלב זה של החיים.

malishka2015

New member
:(

אני יודעת שכל מה שרשמו לי הוא נכון..אבל זה קשה במיוחד למישהי שנקשרת לאנשים ונקשרתי למשפחה שלו ולקח לי הרבה זמן למצוא מישהו
שמקבל אותי כמו שאני ומכבד ואוהב אותי כולכך וזה מפחיד לקום וללכת ולהתחיל את כל עולם הדייטים שוב ולפגוש טיפוסים מוזרים וגם רוב הבחורים בגילי רוצים בחורה יותר צעירה ממני הם חושבים שאם אני בת 28 ורווקה סימן שמשהו דפוק בי.ומי בכלל קבע שעד גיל 30 מוציאים את החצי השני שלך?...יש כאלה שמוציאים בגיל 50 ויש כאלה שגם אף פעם לא ימצאו אבל אני לא רוצה להתפשר ולפגוע בו ולהישאר איתו רק כי נוח ומתוך פחד.
לא כל אחד יבין אותי...אני בחורה שקטה וביישנית..אני לא נפתחת בקלות ואני מאוד מיושנת בקטע של אני צריכה מישהו עם עקרונות מסויימים ובחור ג'נטלמן שידע להתנהג יפה ובכבוד ורוב הבחורים בגילי לא כאלה.

אייבורי

New member
אולי זה בדיוק מה שאת צריכה

&nbsp
עוגמת נפש גדולה מכל הבחורים הללו
עד שיצא לך הפאסון מהאוזן.
עד שתביני שזוגיות זאת לא חגיגת חיזור, אלא שותפות ואכפתיות
עד שתמות אצלך ההזיה והפנטזיה שהאכילו אותך בסרטי הדיסני.
&nbsp
בהצלחה

malishka2015

New member
...

אני לא חייה בהזיות ופנטזיות.ברור שבסוף נכנסים לשגרה בקשר אבל זה לא אומר שצריך לסבול ושאני צריכה להתחנן לקצת יחס ומחמאות...מידי פעם אפשר להחמיא ולומר מילה טובה ולצאת קצת לבלות ולא להיות סוגרים בבית כל הזמן במיוחד שאין לנו ילדים ומחוייביות כמו לזוגות נשואים.

אייבורי

New member
ואני שואל

&nbsp
מה את עושה בשביל מדינה ?
&nbsp
כלומר, האם את נותנת תשומת לב?
האם את נותנת מחמאות ?
האם את מארגנת בילויים ?
&nbsp
או שאת סוג של נגררת ?

anati43

New member
כותבים heart. אם בחרת בכינוי באנגלית, תאייתי אותו נכון.

blue hart

New member
כן אני יודעת... אבל אי אפשר עכשיו לשנות את הכינוי... ניסיתי.

A לוןA

New member
יש באנגלית גם hart

וחוצמזה- גוגל אמר שככה כותבים לב כחול באפריקאנס...

anati43

New member
אתה חושב שהיא רצתה לקרוא לעצמה "צבי כחול", ולא "לב עצוב"?

מעניין.

למעלה