עזרה דחוף!!!

ההתחייבות שלהם, היא אם לא נקלטת

בסבב הראשון שכולל טריים פלוס מוקפאים (או שנקלטת, אך נפל עד שבוע 8) את מקבלת "בחינם" את הסבב השני. אף אחד לא מבטיח ולא יכול להבטיח הריון (לצערנו?).

אה, כמובן, בשרד ריסק. אבל כמו שציינתי למעלה

את מקבלת במסלול הרגיל הבטחה ל6 ביציות לפחות ו2 עוברים טובים לפחות.

הודת

New member
פעם שלישית ולא ניקלטתי

הי היום אני עצובה מאד
זו הפעם השלישית של תרומת ביצית ושלילי .כמה הרהורים ושלות
1 הוחזרו שלשה עוברים בני יומיים בגודל של ארבעה תאים חשבתי שזה קטן וראשוני מידי אבל העדפתי לקוות ולחכות
מישהיא יודעת אם מקובל להחזיר עוברים קטנים ככ
2 פעם קודמת שלא ניקלטתי שאלתי את הרופא על בדיקת קרשיות ' אך הוא אמר שהבדיקה יקרה מאד ולא יתנו לי לעשות
אני מנסה לבדק מה אני יכולה לעשות כדי להגדיל סיכויים
3 כמה ימים לפני ההחזרה לקחתי כדור נגד קנדידה וגם נר אגיסטן וגינאלי אחד , יש לי מחשבה שאולי התרופה הפריעה
אשמח לכל מידע
תודה בנות

אשרת 1972

New member
יקירתי בדיקות הקרישיות עולות לפי מה שכתוב

בפורום פוריות כ1500 ₪ באופן פרטי בבתי חולים, מחיר בטל בשישים אל מול העלות העצומה של התרומה , אלה הבדיקות שצריך לבצע מועתק מפורום פוריות -
רשימת הבדיקות המלאה: (יש לבצע את הרשימה המלאה לצורך קבלת תמונה נכונה)
שימו
כי לא תמיד קופות החולים מאשרות את כל הבדיקות. יש להתעקש על ברור מלא, ולעיתים יש צורך בתשלום על חלקן.
באופן פרטי ניתן לבצע את הברור בבתי-החולים (הזול ביותר הוא רמב"ם) ובמעבדות פרטיות (מעבדות זר / רוזנבלט)
בדיקות קרישיות:

LAC = Lupus anticoagulant
Anticardiolipin antibodies IgG, IgM, IgA
B2 glycoprotein antibodies IgG, IgM, IgA
Protein C
Protein S free = Protein S
Antithrombin 3 acttivity = Antitrombin III
Factor V Leiden = Factor 5 – Leiden
Activated Protein C Resistance Ratio = APCR
Thrombin time (TT)
MTHFR
Factor II (protrombin mutation) = Factor 2 - Prothrombin 20210
Factor 8,9,11 = Factor VΙII, IX, XI
Homocystein
Fibrinogen

נוגדנים כנגד בלוטת התריס:

Anti thyroid antibodies

נוגדנים של לופוס:

ANA
Anti SM
Anti RO=SSA
Anti LA=SSB
RNP
DNA (ds) ab
Complement c3
Complement c4

תפקודי קרישה כלליים:

PT – inr
PT – sec
PT%
APTT – sec

מעבר לזה יקירתי לצערי תרומת ביצית אינה פתרון קסם לטעמי הרופאים שמדברים על 50 אחוז סיכוי משלים אותנו כי לבחורה צעירה בגיל התורמת אומרים שיש סיכוי של 25 אחוז הכיצד עולה הסיכוי עם המעבר טרם הבנתי , ממה שכותבות פה בנות מרביתן נכנסו להריון בטיפולים השלישי הרביעי והחמישי לכן לצערי צריך להמשיך ולא להתייאש
תעשי את הבירור של הקרישיות תבקשי אולי קלקסן אמפירי כי יש מחקרים שהראו כניסה להריון גם עם קלקסן אמפירי , תעשי היסטרוסקופיה פיפל וכל מה שהרופא ימליץ תאמיני

לאב12

New member
מצטערת לשמוע, אך

אל תאבדי תקווה. לא תמיד מצליחים על ההתחלה.
לגבי בדיקת הקרישיות, אני יכולה להגיד לך מה אני עשיתי.
ניגשתי לרופאת המשפחה (זה היה לאחר 2 הפלות) וביקשתי ממנה
שתוציא בקשה לבדיקת קרישיות והיא אכן עשתה זאת.
אחרי שאישרו מסתבר שלא אישרו את כל הבדיקות, לכן את מה שאישרו ביצעתי בקופ"ח ואת מה שלא אישרו ניגשתי לאיכילוב וביצעתי את הבדיקות באופן פרטי. זה עלה כמה מאות.

הודת

New member
תוצאה שלילית מה עושים

הי היום אני עצובה מאד
זו הפעם השלישית של תרומת ביצית ושלילי .כמה הרהורים ושלות
1 הוחזרו שלשה עוברים בני יומיים בגודל של ארבעה תאים חשבתי שזה קטן וראשוני מידי אבל העדפתי לקוות ולחכות
מישהיא יודעת אם מקובל להחזיר עוברים קטנים ככ
2 פעם קודמת שלא ניקלטתי שאלתי את הרופא על בדיקת קרשיות ' אך הוא אמר שהבדיקה יקרה מאד ולא יתנו לי לעשות
אני מנסה לבדק מה אני יכולה לעשות כדי להגדיל סיכויים
3 כמה ימים לפני ההחזרה לקחתי כדור נגד קנדידה וגם נר אגיסטן וגינאלי אחד , יש לי מחשבה שאולי התרופה הפריעה
אשמח לכל מידע
תודה בנות

צר לי על השלילי באיזה מסלול את?
לגבי איכות העוברים- היכן נעשתה ההחזרה ומה אמרו לגבי האיכות שלהם? ארבעה תאים בעוברים בני יומיים זה סביר.
בדיקות קרישיות ניתן לעשות על חשבונך הפרטי, אכן הקופה לא מממנת אלא אם כן יש עבר של הפלות או המלצה מהמטולוג, אבל זה בהחלט אפשרי לעשות, מדובר בכמה מאות שקלים. אבל לא בטוח שזאת הבעיה.
כנ"ל לגבי האגיסטן, מותר לקחת אותו גם בהריון כך שסביר להניח שזאת לא הסיבה שלא נקלט.
האם היו הריונות בעבר? האם עברת הסטרוסקופיה או בירור כלשהו?
ושוב צר לי על השלילי
איילת

לירן 34

New member
עצוב לשמוע. כדאי לעשות

בדיקות לפני המשך טיפולים כמו שכתבה איילת. מה אומר הרופא שלך. לי למשל אמרו שקרישיות יתר יותר קשורה להפלות

הודת

New member
תודה תודה

אני במסלול אסותא רמת החייל אבל הפעם ההחזרה היתה במדי קל בהרצליה
לא עשיתי ברורים ולא היו הריונות או הפלות הרופא שלי אמר שזה יעניין של לנסות עד שמצליח שאין ממש מה לברר, כך היה לקראת ההחזרה השלישית , אבל עוד לא דיברתי איתו אחרי השלילי של היום
במסלול הזה אין מוקפאים והוא נותן פיצוי של עוד טריים.
האם יש סטטיסטיקה מה אחוזי ההצלחה או כמה ניסיונות ?
תודה איילת

einatkas43

New member
בדיקות קרישיות יתר

הי איילת,

תוכלי לומר לי איך ואיפה ניתן לעשות את הבדיקות על חשבוני?
מכבי אישרו לי רק חלק מבדיקות הקרישיות ואת היתר ארצה לעשות במקום פרטי.

תודה רבה!

מידע נוסף על בי"ח אלישע בחיפה אולי יתאים לך יותר מבחינת המרחק?
מביאים עוברים טריים וקפואים מקייב, היחידה בבית החולים איסידה בעיר,
מבטיחים ארבע עוברים טובים,
עלות 5500 יורו כולל לקיחת הזרע והחזרת העוברים..
אם אני זוכרת נכון ממה שנכתב בעבר בפורום יש גם תשלום לבי"ח אלישע.
כאמור לי אין שום מושג בנושא.

Niki29

New member
תודה, אבדוק

גם את הנושא שם - האינטואיציה שלי אומרת ללכת על בר חוה כי נשמע לי מתאים לי גם מבחינת הנוחות שהם עוזרים בהכל - אני אהיה יותר חכמה אחרי המפגש איתם

מתקנת לגבי אלישע מניסיון...

אכן מתחייבים לארבעה עוברים, לפי הפירוט: שניים לפחות בהחזרה הראשונה, ואם אין הריון שניים לפחות בהחזרה נוספת. אולם, ההגדרה שלהם של העוברים היא "עוברים ניתנים להחזרה", שזה אומר מבחינתם ארבעה תאים ומעלה. יש קצת הבדל בין התחייבות כזו להתחייבות לעוברים טובים.

ואכן, משלמים 4,000 ₪ לבית חולים אלישע עבור כל החזרה, בנוסף לסכום המצויין. מלבד זאת, הצוות אדיב ומקצועי והמסלול מתוקתק.

בהצלחה בכל מסלול שתבחרי,

רוצה בקרוב

את המידע לגבי אלישע קיבלתי ממי שמספק להם את העוברים, אז ייתכן ומשהו השתנה שם לגבי איכות העוברים המובטחים?
לי ממש אין מושג....

otorita

New member
פרופ' עמית במדיקל סנטר הרצליה

תוך חודש וחצי (בעיקר בגלל שחיכינו למחזור...) כבר הייתי אחרי החזרה. עוברים טריים מקייב. בלי נסיעות. פרופ' עמית חביב ביותר, זמין, יסודי ולמרות שההריון נקלט לצערי הוא לא התפתח. הצוות במדיקל אמפתי והרגשתי מאוד מטופלת.

למעלה