עזרה דחוף!!!

Niki29

New member
עזרה דחוף!!!

אני רוצה להתחיל תהליך של קבלת תרומת ביצית וכל המידע שאני נתקלת בו הוא די ישן - אני רוצה בבקשה המלצות למקום אמין ושהתהליך בו מבוצע מהר יחסית. עדיפות לאזור חיפה השרון. הסתכלתי בשרשור מידע והסתבכתי. אודא על כל פיסת מידע רלוונטית
תודה

המידע עדיין עדכני אין איזור חיפה שרון...ישנםמ מסלולים
את צריכה להחליט מה את רוצה
מסלול עם נסיעה לחול או החזרה בארץ?
שבי עם עצמך, מקדי מה חשוב לך ואז ניתן יהיה לעזור יותר.
איילת

Niki29

New member
איילת שלום

חשוב לי האמינות והתקופה מרגע ההחלטה עם המקום עד להריון המיוחל. לגבי חו"ל או בארץ אני לא יודעת מה ההבדל מבחינת איכות העובר ועלויות. יש לי גב שמממן עד 40,000 ש"ח לאור זאת אשמח לדעת מה מומלץ. תודה

למעט מסלול שרד ריסק של הדסה אין מסלול שיוכל להתחייב לך על כמה החזרות תצטרכי ולמה תגיע העלות עד ההריון המיוחל.
המסלולים כולם אמינים, משתדלים להתחייב על איכות עוברים טובה לפחות להחזרה אחת, לעיתים אף לשתיים, לפחות ממה שאני התרשמתי מהשנה פלוס שאני כאן בעולם הזה.
המסלולים שעושים החזרה בחו"ל דוגלים בכך שעדיף להחזיר את העובר קרוב למעבדה בה נוצר, מאידך אלו שמביאים עוברים טריים לארץ אומרים שאיכותם לא נפגעת.
יכולה להגיד לך שאני אישית בחרתי להמשיך עם הרופא אצלו הייתי גם בטיפולי פוריות, הוא עובד עם חברת מנור מדיקל שמביאה את העוברים וההחזרות נעשות באסותא ראשל"צ.
לתוך העלויות צריך להכניס מלבד התשלום על העוברים את התשלום לרופא (על כל החזרה), לעיתים בדיקות שצריך לעשות ואת התשלום לאסותא, אם כי הקופה משתתפת בכך.
גם על התרומה עצמה יש החזר מהקופה במידה ויש לך את הפלטיניום או הביטוחים המקבילים בקופות האחרות.
במרבית המסלולים תוך חודשיים שלושה מתחילת התהליך ניתן לעשות כבר החזרת עוברים.
מקווה שעניתי על שאלותייך
איילת

Niki29

New member
תודה רבה

תודה לך, קצת אור במבוך הענק הזה....
אני אתחיל ונקווה לטוב

יכולה להציע לך לעשות רשימה של מה חשוב לך:
1. מידע על התורמת האם חשוב לך לדעת קודם לכן (אם כן המסלולים של אסותא ראשון ונדמה לי שגם המסלולים האחרים עם קייב לא רלבנטיים כי תקבלי את המידע על התורמת רק בהחזרה או מעט לפניה)
2. האם את רוצה לעשות את ההחזרה בארץ או לא. מידע על הבאת העוברים לארץ ניתן לקרוא באתר של ד"ר בר חוה (מביאים עוברים טריים כפי שרשמתי לך קודם הרופאים שעובדים עם מנור ואסותא ראשל"צ ויש גם את פרופ' בידר מאסותא רמת החיל).
3. התחייבות על מספר עוברים: ממה שאני יודעת וייתכן ואני טועה, המסלול היחידי מלבד השרד ריסק של הדסה, שמתחייב למספר עוברים הוא של חברת מנור שמתחייבים ל 6 ביציות והעוברים באיכות טובה לפחות לשתי החזרות. בשאר המסלולים בפועל יכולים להיות עוברים ליותר מהחזרה אחת אך ייתכן וגם לא.
כפי שכתבתי אני עברתי את ההחזרות באסותא ראשל"צ, תרצי לשמוע עוד על המסלול- בשמחה
איילת

Niki29

New member
אשמח

מאד לשמוע על המסלול שעברת. האם נקלטת? כבר ביקרתי באתר של מדיקל מנור ונרשמתי שם שיחזרו אליי. אשמח על כל פרט שאת יכולה לנדב מהקטן לגדול
תודה ענקית מקרב לב

אני בשבוע 20
עשיתי את התרומת ביצית דרך ד"ר בר חוה
הייתרון הוא שיש לו במרפאה את אורלי שאחראית על תחום התרומת ביצית והיא מארגנת את הכל מול חברת מנור.
קיבלתי 6 ביציות, 3 עוברים, 3 החזרות בשלישית הריתי
איילת

Niki29

New member
איזה יופי!!!!

מזל טוב!!! מעודד לשמוע. בינתיים כבר השארתי אצלם הודעה במרפאה. כמה זמן עבר מרגע יצירת הקשר שלך איתם עד ההחזרה הראשונה? האם כדאי לי כבר עכשיו שהשותף שלי יעשה בדיקות גנטיות מקיפות?

כדאי לעשות בדיקות כמה שיותר מהר לכל מסלול שלא תבחרי מאחר ואם הוא נשא למחלקה כלשהי תהיי חייבת לבחור אופציה בה בודקים את התורמת לפני ההחזרה. לדעתי תצטרכו גם להביא הסכם הורות אם עדיין לא עשיתם.
אני חושבת שלקח משהו בין חודשיים לשלושה עד ההחזרה הראשונה, בעיקר בשל שלל הבדיקות שהיה צריך להשלים.
קחי בחשבון שבמסלול הזה את יכולה לבחור מעט מאוד נתונים וממש לא מתחייבים שתקבלי אותם.
תודה על הברכות

בהצלחה
איילת

Niki29

New member
ושוב תודה

דיברתי כבר עם המרפאה של בר חוה וקבעתי איתם. מרגישה סוף סוף שיש כיוון. אנחנו בדרך :) נקווה שסופה יהיה החזקת תינוק/ת בזרועותיי. חלק מהבדיקות כבר עשינו ואת השאר נעשה בקרוב מאד

בהצלחה! יש עוד לא מעט רופאים טובים שעובדים באותו המסלול, ד"ר מיכה באום, פרופ' משיח, ד"ר וייסמן, ד"ר הורוביץ וד"ר ברקוביץ ועוד. חלקם דרך מכבי מה שחוסך את עלות החזרת העוברים אם את במכבי.
באיזו קופה את ובת כמה את?
וכמובן תחזרי לעדכן
איילת

Niki29

New member
כללית :(

אני בכללית מושלם שלפי הבנתי הם הכי פחות מוצלחים לזה. אני בת 37 ואני הולכת על ד"ר חוה (כנראה). אומנם אין לי ביטוח פלטניום אבל למזלי אני מקיבוץ והקיבוץ תומך בי בזה כך שהדרך פתוחה לפחות לסיבוב ראשון. אני אעדכן אותך בהמשך הדרך... עזרת לי מאד ואני אפנה ברשותך אלייך לכל שאלה שתצוץ

למה הכי פחות מוצלחים??? ממש לא מסכימה איתך. אני קיבלתי לא מעט החזרים כולל החזר מלא להיסטרוסקופיה שעשיתי אצל בר חוה.
והדרך פתוחה ליותר מסיבוב ראשון. אם את ממשיכה במסלול הזה, את אמורה לקבל 4 עוברים שיכולים להספיק ל 4 החזרות. אם אצלי לא היה הריון מהעובר השלישי הייתי מקבלת עובר נוסף.
אשמח לעזור בהמשך
איילת

Niki29

New member
טוב לשמוע

אני הסקתי זאת לפי קריאה של הודעות בפורום. שמחה לשמוע שלא כך

הקושי היחידי הוא עם הטפסי 17 לאסותא אבל...עד גיל 45 מגיע טופס 17 להחזרת עוברים.

לאב12

New member
מומלץ

ממליצה על בר חווה, גם אני בהריון דרך המסלול שלו.
רופא יצירתי ומומלץ
בהצלחה

תיקון קל כבד

גם במסלול רגיל של הדסה (לא השרד ריסק) ישנה התחייבות מפורשת ל6 ביציות ולפחות 2 עוברים. אין קשר למס' החזרות דרך אגב. את יכולה להחליט כמה החזרות לפי מס' העוברים והאם תרצי להחזירם בבודדים או לא. המידע אף רשום באתר שלהם.
בהצלחה.

נכון אבל... השאלה שלה היתה על מסלול עד ההריון...ממה שידוע לי זה רק השרד ריסק מכל המסלולים, לא?

למעלה